میخوای 790fx رو با 890fx عوض کنی؟
مگه بوردت چی کم داره؟
میخوای 790fx رو با 890fx عوض کنی؟
مگه بوردت چی کم داره؟
نه بابا مگه دیوانه ام![]()
آقای OZARP برد 890 GX رو باFX اشتباه گرفته بود راهنماییش کردم
خوشگل پسر من هيچ جا از 890-fx حرف نزدم .. من گفتم m4a89gtd pro كه اين مادربورد 2 مدل داره ..يه مدل با usb3 كه 230 قيمتشه و يه مدل بدون usb 3 كه 190 قيمتشه! در ضمن من اين مادربوردو گفتم كه 890gx !! و اون مدلي كه شما ميگيد هنوز تو بازار ايران نيومده! پستاي قبليمو بخونيد متوجه ميشيد كه من اصلا راجب m4a89TD حرف نزدم!!!!!!
اينم منبع !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ozarp; 25-05-2010 at 12:56.
رئیس منم صحبتی از 890GX نکردم اگه تو پست 268 نگاه کنی گفتم از M4A89TD-PRO خبر داری که تو پست 269 گفتی آره خبر دارم در ضمن بحث ما قبل از اینکه شما وارد بحث بشی در مورد 890 GX نبود![]()
دقيقا راجب gx صحبت شده!ميتوني بري پست 261 رو ببيني... راجب fx كسي جز خودم كه از crosshair گفتم كسي نگفته!
بگذريم دوست عزيز.. بيخيال.
حق با شماست. خوبه؟
کی amd قراره triple channel بده بیرون؟چون الآن فقط از dual channel پشتیبانی میکنه
با تشکر
به این زودیا سراغ تریپل نمیره چون احتیاجی به تریپل نیست.
هنوز خیلی از برنامه ها از همون باس 1333 رمهای ddr3 هم استفاده نمیکنن و همون دوال چنل هم از سرشون زیاده دیگه چه برسه به تریپل چنل.
اگر هم میبینید در i7 از تریپل چنل استفاده میشه دلیلش اینه که اساسا i7 برای گیم و کارهای معمولی نیست(البته برای اینها هم خیلی خوبه)
پس اینجوری بعدا که یکی بخواد ارتقا بده به triple مادربورد و cpu amd باید عوض شن؟
پردازنده های amd که قراره 2011 تولید بشن با مادربورد با چیپست am3 سازگاری داره یا باید مادربوردو عوض کرد؟
با تشکر
Last edited by noble savior; 25-05-2010 at 22:37.
نه این طور که معلومه نیازی به تعویض مین نیست
![]()
به نظرم مزیت مهم AMD دقیقا همین هست که خیلی سوکت را تغییر نمی ده و اگر هم تغییر بده میشه روی سوکت قبلی هم پردازنده های جدید را نصب کرد
چه خوب میشد اگر اینتل هم وقتی سوکت عالی 1366 را معرفی کرد در تمام پلتفرم هاش همین سوکت را بکار میبرد مثلا برای P55 هم از همین سوکت استفاده می کرد!!
ضمنا در پردازنده های AMD چون کنترلر رمها در درون پردازنده هست اگر هم روزی قرار بشه که به شما TRI-CHANELL حرکت کنه نیازی به تغییر سوکت و چیپست نخواهد بود و فقط یک نسل پردازنده جدید بیرون میاد که هم با دوال و هم با TRI سازگار هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)