هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر میرم تو کفشوای من الان ADSL ندارم بگیرم باید تا شنبه صبر کنم
خوش بهالتون بچه ها
دلت بسوزه![]()
هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر میرم تو کفشوای من الان ADSL ندارم بگیرم باید تا شنبه صبر کنم
خوش بهالتون بچه ها
دلت بسوزه![]()
راستی به جمله ای که روی کاور نوشته دقت کردید ؟
خیلی قشنگه :
وقتی خدا در دلهای شکسته جا دارد، چرا بر دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم.
امیدوارم درست نوشته باشم.
سلام
من البوم جدیدو گوش دادم ولی چیز تازه ای ندیدم
نمیدونم چرا خواننده های داخلی دارن در جا میزنن
البوم جدید محسن چاووشی رضا صادقی و البوم شانس فرزاد فرزین هم اصلا جالب نبود
علیک سلامسلام
من البوم جدیدو گوش دادم ولی چیز تازه ای ندیدم
نمیدونم چرا خواننده های داخلی دارن در جا میزنن
البوم جدید محسن چاووشی رضا صادقی و البوم شانس فرزاد فرزین هم اصلا جالب نبود
نمیدونم منظور شما از چیز جدید چیه ... این شاید نظر شما باشه و حتما اینجوریه.
چون خیلیا از آلبوم محسن چاوشی و رضا صادقی و فرزاد فرزین خوششون اومده، مخصوصا مجید خراطها !!
پس این نظر شماس![]()
سلام
کل دیشبو به آلبوم مجید اختصاص دادم!
آلبوم فوق العاده زیباست.آهنگ کنسل واقعا جدا از آلبوم و آهنگاییه که شنیدم و مطمئنا جز بهترین های سال و آهنگ آخر آلبوم"نمیزارم که برگردی"جز تک آهنگای مجید هست که با محتوای اکثر آهنگاش فرق داره.سازهای عربی هم تو این آهنگ هست.این آهنگ هم فوق العاده بود.آهنگ همخونه و خداحافظ گل نازم هم قشنگ بودن.بقیه آهنگا همون سبک قدیمی محسن هست فقط از آهنگ خداییش خوشم نیومد
....
این که تو این آلبوم زیاد روی موزیک سازی کار شده جای شک نیست و کاملا معلومه اما این البوم هم تقریبا محتوای خاص مجید رو داشت که بعضی ها شاید انتظار داشتن تغییر کنه و از اون به عنوان درجا زدن استفاده میکنن اما مجید طرفدارای خاص خودش رو داره با سبک خاص خودش.جای وحید هم زیاد حس نمیشه برخلاف آلبوم زخم زبون.استفاده از افکت هم کم کم داره نامحسوس میشه و صدای اصلی مجید روی کار اومده.در کل آلبوم خیلی زیباییه و برای طرفداران مطمئنا فوق العاده و بهترین.
....
اینکه جزء پرفروشترین آلبومای سال میشه شکی نیست اما میتونه پرفروشترین بشه.متاسفانه من هر کی رو تو این تاپیک دیدم دانلود کرده بود!این آلبوم حیفه واسه دانلود هر کی تو توانش داره بخره!
دوست عزیز هیچ کدوم از البوم های مجید مجوز ندارن این البومش هم مجوز ندارههر کی رو تو این تاپیک دیدم دانلود کرده بود!این آلبوم حیفه واسه دانلود هر کی تو توانش داره بخره!
من که خیلی از این البوم خوشم امد واقعا زیبا هست
وقتی اهنگ خدا رو گوش میکنم یه حس خاصی بهم دست میده
سلام
آلبوم خوبیه ولی بنظر من به پای آلبوم آواره نمیرسه
الته این نظرمه
اهنگ کنسل معرکه بود بهترین اهنگی بود که امسال گوش دادم
حالا اگه سبکشو تغییر میداد میگفتن چرا تغییر دادی ... حالا که نداده بعضیا میگن چرا تغییر ندادهاین که تو این آلبوم زیاد روی موزیک سازی کار شده جای شک نیست و کاملا معلومه اما این البوم هم تقریبا محتوای خاص مجید رو داشت که بعضی ها شاید انتظار داشتن تغییر کنه و از اون به عنوان درجا زدن استفاده میکنن اما مجید طرفدارای خاص خودش رو داره با سبک خاص خودش.جای وحید هم زیاد حس نمیشه برخلاف آلبوم زخم زبون.استفاده از افکت هم کم کم داره نامحسوس میشه و صدای اصلی مجید روی کار اومده.در کل آلبوم خیلی زیباییه و برای طرفداران مطمئنا فوق العاده و بهترین.
....
اینکه جزء پرفروشترین آلبومای سال میشه شکی نیست اما میتونه پرفروشترین بشه.متاسفانه من هر کی رو تو این تاپیک دیدم دانلود کرده بود!این آلبوم حیفه واسه دانلود هر کی تو توانش داره بخره!
این که افکت گذاری رو صدا رو کم کردن خیلی خوب شده، صدای اصلی مجید قشنگه نه صدایی که با افکته
متاسفانه این آلبوم مجوز نداره و ما برای حمایت فقط میتونیم آلبوم رو دانلود کنیم
من با اولین گوش دادنم همچین نظری رو داشتم و حالا کاملا نظرم عوض شده، بهتون پیشنهاد میدم یک بار با دقت گوش بدین تا به هنرهای این آلبوم پی ببریدسلام
آلبوم خوبیه ولی بنظر من به پای آلبوم آواره نمیرسه
الته این نظرمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)