تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 36 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 353

نام تاپيک: کلوپ موبایل های تلویزیون دار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گوشی DTV3200 علاوه بر --- TV دارد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Model Number

DTV3200

Launch Time

May, 2008

Sales Points

----T super clear TV mobile for Europe countries: Germany, Switzerland, Spain, Italy, UK and other Europe countries. More clear than PAL/NTSC PAL TV.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من گوشی مدل v98 رو خریدم الان حدود 2 هفته ای میشه که خریدم و نسبت به چیزی که می خواستم ازش واقعا راضیم! به هر کسی میگم 150 تومن گرفتم باور نمیکنه ! در مورد تلویزیونش بگم که کیفیت خیلی خوبی داره تو بعضی جاها حتی بدون اینکه انتن رو بیرون بکشی تصویر کاملا صاف هست! دوتا سیم کارت هم زمان با هم فعاله و می تونی
    انتخاب کنی که با کدوم تماس بگیری! از انتن دهی اش راضی هستم دوربینش روش نوشته 2 مگا پیکسل اما فکر می کنم در حد vga هست یعنی 480*640 اما وقتی خوب تنظیم کنی عکسهای خوبی میگیره ! که درسته سایزش بزرگ نیست اما کیفیت قابل قبول داره! (در حد خودش) صدای خیلی بلندی داره که من به جز مواردی که می خوام موزیک گوش بدم اون رو روی کمترین حالت میزارم! تاچ اسکرین هست و قلمشم خوب کار میکنه ! تا حالا حدود 1 ساعت مداوم از تلویزیونش استفاده کردم و مشکلی نداشته و فقط موقع استفاده از تلویزیون باتری زیادی مصرف میکنه! البته 2 دوربینه هست که یکی در جلو و یکی در پشت قرار داره! در مورد بازی هم بگم که روی مموریش فولدر گیم نداره و من گیم برام مهم نبود سوالی هست در خدمتم
    لینک مشخصات
    کد:

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

واقعانم 150 تومان واسه اين گوشي باور نكردنيه

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

من گوشی مدل v98 رو خریدم الان حدود 2 هفته ای میشه که خریدم و نسبت به چیزی که می خواستم ازش واقعا راضیم! به هر کسی میگم 150 تومن گرفتم باور نمیکنه ! در مورد تلویزیونش بگم که کیفیت خیلی خوبی داره تو بعضی جاها حتی بدون اینکه انتن رو بیرون بکشی تصویر کاملا صاف هست! دوتا سیم کارت هم زمان با هم فعاله و می تونی
    انتخاب کنی که با کدوم تماس بگیری! از انتن دهی اش راضی هستم دوربینش روش نوشته 2 مگا پیکسل اما فکر می کنم در حد vga هست یعنی 480*640 اما وقتی خوب تنظیم کنی عکسهای خوبی میگیره ! که درسته سایزش بزرگ نیست اما کیفیت قابل قبول داره! (در حد خودش) صدای خیلی بلندی داره که من به جز مواردی که می خوام موزیک گوش بدم اون رو روی کمترین حالت میزارم! تاچ اسکرین هست و قلمشم خوب کار میکنه ! تا حالا حدود 1 ساعت مداوم از تلویزیونش استفاده کردم و مشکلی نداشته و فقط موقع استفاده از تلویزیون باتری زیادی مصرف میکنه! البته 2 دوربینه هست که یکی در جلو و یکی در پشت قرار داره! در مورد بازی هم بگم که روی مموریش فولدر گیم نداره و من گیم برام مهم نبود سوالی هست در خدمتم
    لینک مشخصات
    کد:
    امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!بازم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

لینک مشخصات
    کد:
    امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!بازم میگم پولتونو هدر ندید

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض عدم نمایش فایلهای ویدئویی در گوشی چینی

با سلام به خدمت همه دوستان
    یه گوشی چینی tv دار هستش با مارک N5 که چند تا ایراد داره اول اینکه فایلهای ویدئویی با فرمت 3gp , mp4 رو نشون نمید ولی تو رم خودش یه فایل با فرمت mp4 بود که به راحتی پحشش میکنیه حالا نمیدونم mp4 هستش یا mpeg-4 هست چون تو کامپیوتر نتونستم با هیچ برنامه ای بازش کنم و mp4 هیی که من زدم رو پیغام میده فرمت ساپورت نمیشه.
    بعد در مورد عکس بعضی عکسها رو میگه سایزشون بزرگه و نمایش نمیده این علش چیه و راهی هست که موارد رو برطرف کرد ؟

با تشکر از دوستان

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا یه نفر کمک کنه و جواب بده .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستان
    یه گوشی چینی tv دار هستش با مارک N5 که چند تا ایراد داره اول اینکه فایلهای ویدئویی با فرمت 3gp , mp4 رو نشون نمید ولی تو رم خودش یه فایل با فرمت mp4 بود که به راحتی پحشش میکنیه حالا نمیدونم mp4 هستش یا mpeg-4 هست چون تو کامپیوتر نتونستم با هیچ برنامه ای بازش کنم و mp4 هیی که من زدم رو پیغام میده فرمت ساپورت نمیشه.
    بعد در مورد عکس بعضی عکسها رو میگه سایزشون بزرگه و نمایش نمیده این علش چیه و راهی هست که موارد رو برطرف کرد ؟

با تشکر از دوستان
    چقدر گفتم از این گوشیهای چینی نخرید!! اکثرآ بعد یکی دو هفته از کار میفتن و یا بعضی از قسمتاش کار نمیکنن!!!
    ولی در مورد ایراد باز نکردن بعضی از عکسها باید بگم که هر گوشی فایلهایی رو که ساپورت نمیکنه توانایی باز کردنشون رو نداره و این طبیعیه و ممکنه برای همه گوشیها اتفاق بیفته...باید عکسهای با سایز و کیفیت پایین تر رو تو گوشیت بریزی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.من یک c6000 هفته پیش خریدم.تلوزیونش خوبه.صداشم خوبه.اما مشکلش اینه که کسایی که تماس میگیرن مینویسه unknown!؟ هر کاری کردم باهاش درست نشد.شماره میفته اما اسمشو نمینویسه.یه مشکل دیگش اینکه وقتی تو رمش (که 1 گیگ خودم گرفتم واسش) موزیک میریزم تو کامپیوتر نشونش میده اما تو گوشی چنتاشو نشون میده و میخونه.باقیش نیست؟!کسی میدونه چرا؟راهی داره؟کمکم کنید لطفا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •