shahedi جون جواب سوال من رو هم بده
ببخشید من سوالتون را ندیدم
شما اگر قصد دارید فایل های بوت را برگردانید می توانید به یک کامپیوتر دیگه مراجعه کنید و دیسک بوت را با فلاپی بسازید منظور همون راست کلیک>فرمت>و انتخاب گزینه ی آخر یعنی creat... است بعد هم در مد لازمه بوت بشین و دستور کپی را بنویسید از مسیر فلاپی در واقع یک کم باید با دستورات داس آشنا باشید برای دستور کپی باید اینجور عبارتی رو بنویسید
COPY A:\i368\NTLDR C:
البته اون دو نقطه را آخرش بزنیدمثلا من به طور کلی گفتم شما با دستور اینچنینی می تونی راحت فایل را به محلش کپی کنی.
البته روش دوم استفاده از ریکاور کنسول هست حتما که اسمش رو شنیدی و احتمالا باهاش کار کردی اما روش کار اینه که شما با سی دی بوت می شی عین مراحل نصب ویندوز با سی دی عمل کنید بعد به مرحله ای می رسی که باید ریپرینگ را انجام بدیR را از کیبرد می زنی بعد عدد وینت رو بعد مثلا فایل قبلی یعنی NTLDR را می خوای کپی کنی و درایو سی دی یا دی وی دی ت G هست .
این طور می نویسی
G: / windows
CD I365>=copy NTLDR C:
ّبه فضا ها (اسپیس بین کاراکتر ها دقت کن بعد اینتر را بزنید و Exit
موفق باشی
سلام یک مدتی بود تایپیک خوابیده بود گفتم یه صفایی بهش بدم!
دوستان چون یا در پیغام خصوصی یا در تایپیک های مختلف در انجمن سوال می پرسند و توی یک سوال مشترک هست و اون این که ویندوزشون بالا نمی یاد و لاست نو... هم بی فایده بوده و باید چی کار کنیم و نمی خوایم دوباره ویندوز بریزیم.هرچند من به این سوالات پاسخ می دم و سوالی را بدون جواب نمی ذارم اما چون ممکنه کاربر با محیط و دستورات ریکاوری کنسول آشنایی چندانی نداشته باشه و دسترسی به کسی هم براش مقدور نباشه گفتم اگر دوستان با دست خط من مشکل ندارند براشون اسکن کنم و آپلود کنم.حالا نمونه ای از دست خطم را براتون می ذارم شما بد حالت ترینش را در نظر بگیرید چون واقعا مطالب زیاده و من حوصله ی تایپ ندارم!
لطفا نظرات خودتون را اگر موافقید در پیغام خصوصی اعلام کنید و اگر هم که نه هیچی!
البته گفتم چون زمان یادداشت توی اون زمان ها !! کم بود بد خط نوشتم!
سلام
هر چند این مشکل دیگه قدیمی شده ولی همچنان مثل این که دوستان مشکل نصب نرم افزارهایی که به قاونوی بودن ویندوز احتیاج است را دارند!
برای قانونی کردن ویندوز حالا از نوع XP یا Vista کرک های مختلف و راه های متفاوتی وجود دارد که بنا به نیاز هر کس طبق آن به حل مشکا خود می پردازد.
اما راه حل
شما می توانید یکی از کرک های موجود در انجمن را دانلود کنید مثلا کرک های معرفی شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس با نرم افزاری چون Win KeyFinder و قسمتی که براتون هایلایت کردم می تونید بفهمید ویندوزتون اکتیو هست یا نه .
موفق باشید.
![]()
من ويندوز Xp رو Update كردم . الان مي خوام ويندوز عوض كنم .
از كجا Update هايي كه گرفتم روي كامپيوتر پيدا كنم تا دوباره نخوام به از نصب ويندوز جديد Update ها رو دوباره بگيرم.
سلام
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
ممنون از راهنماييتون. پيداشون كردم ولي چطوري توي ويندوز جديد كه مي خوام نصب استفاده كنم؟
كپي كنم يا .......؟
سلام
به نظر من همه شون را به صورت setup در بیار با نرم افزارهای مخصوص این کار.
یا اگه نشد فایل های اجرایی exe را saveکن بعد دوباره بریز.
Last edited by [ali]; 04-03-2008 at 14:29.
چند وقتی ویندوزم فایلهای wav را پخش نمیکنه، کسی میدونه چرا؟
codec چیزی هست که بشه نصب کرد تا درست بشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)