چیزی که تا الان از این بازی دیدم ، اینه که نسبت به نسخه قبل جذابیتش کمتر شده.
حالا فعلا دارم بازی میکنم ببینم بعدش چی میشه.
نسخه اول این بازی واسه همیشه برای من خاطره خواهد ماند.
چیزی که تا الان از این بازی دیدم ، اینه که نسبت به نسخه قبل جذابیتش کمتر شده.
حالا فعلا دارم بازی میکنم ببینم بعدش چی میشه.
نسخه اول این بازی واسه همیشه برای من خاطره خواهد ماند.
سلام
حالا نمی دونم به غول آخرش رسیدی یا نه ولی وقتی رسیدی بیا اینجا حالتو بپرسم اون موقع معنی واقعی تخیلی رو می فهمی..
سلام.
بچه ها 1 جای بازی گیر کردم. نمیدونم باگه یا من دارم خنگول بازی در میارم.
اینم عکسش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ژنراتور مسخره با 1 مشت لوله وصل شده به 1 در که جلوش از این حاله های آبی هست.
حالا هرچی با تیر میزنمش نابود نمیشه. حتی با اون تیر قوی. یغنی قرمزا.
راه دیگه ای داره؟؟؟؟
دوستان...هنوز این مشکل من حل نشده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم پچ رو ریختم...هم کرک جدید....هم برنامه n-vidia !
حالا چه بکنم؟؟؟![]()
باید با راکت اتاق رو هدف بگیری... اگه عمل نکرد پچ بازی رو دانلود کن.
راکت انداز که سهله.
تمام تفنگ ها رو امتحان کردم.
حالا پچ رو میگیرم ببینم چی میشه.
من دیروز نصب کردم بازی رو کرک و پچ 1.1 رو هم نصب کردم. کلا حال نکردم با این بازی با روحیاتم سازگار نیست از چیزهایی که در واقع رئال هستن ولی توش مسائل غیر طبیعی رخ میده خوشم نمیاد.
بازی کرایزس مال آینده هست اتفاقاتش حالا اتفاق افتادن مسائل ماورا الطبیعه توش بعید نیست ولی آخه زمان جنگ جهانی این مسایل و جنگ ستارگان چه می کنه آخه من که خوشم نیومد همون جا که یه قسمت دایره هست و از دو طرف پله داره گیر کردم و دیدم اصلا به درد من نمی خوره. با نحوه دویدنش هم حال نکردم سرم گیج میره از بس والار میزنه دوربین اول شخص عوض اینکه ما تکون بخوریم دوربین تکون می خوره. ولی تا حالا گرافیک به این اعجوبه ای و زیبایی ندیده بودم خیلی طبیعی هست گرافیک واقعا از حق نگذریم خیره کننده هست ولی با گیم پلی بازی حال نکردم. CoJ BiB جالب تر بود. البته اینکه بازی های اول شخص این چنینی رو نمی پسندم به خاطر وجود شاهکار هایی مثه CoD MW CoJ BiB Crysis Farcry2 و غیره هستبازی های اول شخصی مثل اینها دیگه نمی تونن دل گیمر رو ببرن. چون دل ها در تسخیر بازی های اول شخص جالب تری مثل این هایی هست که اسم بردم. داستان هم اصلا روی گیمر حس جالبی انتقال نمی ده متاسفانه و نمی تونه رابطه خوبی بر قرار کنه با مخاطب
ولی آرمین شخصیت اولش دوست داشتنی و قابل باورتر نسبت به بقیه ی کارکتر های این سبک هست!
یا حداقل من اینجوری حس کردم.
گیم پلی هم روانه مورد خاصی نداره مفید و مختصره! در ضمن Raven نشون داده که توی گیم پلی تبحر داره(X-men).
منم مثل آرمین اصلا با دویدنش حال نکردم. سر آدم گیج میره.
یکی دیگه از مشکلات بازی هم فوق آسون بودنشه. من دارم روی هارد بازی میکنم ولی خیلی آسونه. اولش فکر کردم دیفیکالتی رو اشتباهی گذاشتم رو easy .
فعلا هم که به 1 باگ خوردم.ببینم با پچ مشکلن حل میشه یا نه.
دوستان یک سوال داشتم.این بخش مولتی پلیرش رو که برای ساخت پروفایل یک گزینه داره افلاین قضیه ش چیه؟یعنی میشه تکی افلاین بازی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)