خیلی حال داد به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان
میگم این شبکه سه کی میخواد این مسخره بازی رو تموم کنه همه دادشون در اومده این چه وعضیه چرا بازیهای اینتر رو نشون نمیدن؟
د بیا بازم نشون ندادن من گفتم دیگه حتما نشون میده تلتکس هم نوشته بود نشون می ده ولی نداد اقا حداقل بگید لوییس فیگو بازی کرد مقابل کاتانیا یا نه
دوست عزیز به این چند تا ادرس زیر سر بزن بد نیست همه چیز دستت میاد(البته سایت خود اینتر هم هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین اخریه بازی های اینتر رو به صورت زنده گزارش میکنه البته به صورت نوشتاریبد نیست به همشون سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Inter 2 - 0 Livorno
David Suazo 14 , 18
بروبچ اینتری امشب یه بازی حساس داریم به امید خدا توی انگلیس کار لیورپول رو یکسره میکنم
متاسفانه بازی رفت رو در برابر لیورپول با نتیجه دو بر صفر با گل هایی که در دقایق ۸۵ و ۹۰ به ثمر رسید باختیم.
ماتراتزی احمق در دقیقه ۳۰ از بازی اخراج شد تا اینتر ۷۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی که !!! واقعا بدشانسی آوردیم ...
به امید بازی برگشت ..
واقعا که بازم شروع شد یه شاهکار دیگه با مانچینی کی بهتون گفتم با مانچینی تو اروپا نتیجه نمی گیریم
باز اگه یه گل می زدن باز یه امیدی بود
اینتر رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا تو لیگ قهرمانان نتیجه نمیگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)