عزیز من بازی fall 2009 میاد یعنی پاییزپاییز کیه؟ حدود 7 ماه دیگه ...
عزیز من بازی fall 2009 میاد یعنی پاییزپاییز کیه؟ حدود 7 ماه دیگه ...
تریلر مافیا real-time هستش!
Tomas Hrebicek از 2K چک تائید کرد که آخرین تریلر نمایش داده شده از بازی در حقیقت به صورت real-time ساخته شده است! Hrebicek میگه که تمام این صحنه در editor شون درست کردند همان راهی که cutscene های بازی رو درست می کنند! این cutscene editor ابزار قدرتمندی هستش که گذشته از اینها ما می تونیم ببینیم که اونها real-time هستش که این کار ما رو آسون تر میکنه و احتیاجی با بازآوری حاصل این ابزار نیستش!
شما می تونید آخرین تریالر بازی رو از لینک زیر دانلود کنید:
همچنین تو تصیور از بازی منتشر شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي ي !!!
من كه باورم نميشه !!!!!!!!!
اين كه بهترين گرافيك تاريخ بازي ها ميشه !!!!!!
WOoOoOoOoOoWwWw
كلي شادمون كردي مسعود جان !!!
خدا کنه مثل این دو تا بازی gta و saint row نشه
چه ربطی داره بابا این بازی رقیب godfather II نه gta و saints row 2
مگه gta iv چه ایرادی داشت؟؟؟؟؟؟؟
منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل GTA IV و Saints Row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای PC پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.
Real time هست من فکر نمیکنم چنین چیزی باشه!!!هر چند سازنده ها خیلی چیزها میگن ولی باید تا انتشار صبر کنیم!!!
جان من حس و حال دهه 50 منو کشته!!
فکر نکنم!منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل gta iv و saints row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای pc پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.
حالا شما هم بزن!
کار از محکم کاری عیب نمی کنه! : دی
اینم یه والپیپر از بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 15-01-2009 at 22:03.
Mafia2..........
باور نکردنی
بعد از چند سال نسخه ی 2 داره میاد
وای خدا
می گم شخصیتش همون شخصیت مافیا 1 هست؟
یه چیز بگم باورتون نمیشه یک ماه و نیم دوماه پیش گفتم برم سراغ بازی های قدیمی که نتونستم تمومش کنم.یعنی من مافیا 1 رو 1ماه نیم دو ماهی بیشتر نیست که تموم کردم.حالا بعد از چندین سال از انتشار نسخه ی اول نسخه ی دوم هم داره میاد.چه جالب
میگن تو نسخه ی 1 که آخر شخصیت اصلی رو کشتن حالا چه طور؟
در نسخه ی 1 تامی داشت داستان رو تعریف میکرد.تو دفترچه خاطراتش می نوشت و پیر شده بود.ماجرای این بازی هم مال قبل از پیری و کشته شدن تامی هستش فکر کنم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)