خدا کنه تا آخر لیگ چهارم بمونیم و بریم جام باشگاهها. یوفا اصلا حال نمیده.
کاکا![]()
![]()
![]()
خدا کنه تا آخر لیگ چهارم بمونیم و بریم جام باشگاهها. یوفا اصلا حال نمیده.
کاکا![]()
![]()
![]()
فاشیست جان باهات کاملا موافقم. جیلا بره بهتره. همین اینزاگی خوب داره گل میزنه. یکی دیگه هم بیاره عالی میشه.
خريد فلامينى، شروع تازه ميلان
سال ۲۰۰۶ وقتى اشلى كول طى قراردادى پر سود از آرسنال به چلسى پيوست در رسانه هاى بريتانيايى به «كشلى كول» معروف شد. (كش «Cash» در زبان انگليسى به معناى پول نقد است) شايد پس از قرارداد متيو فلامينى بازيكن آرسنال با ميلان نام وى را نيز «فلامانى» (مانى «Money» نيز در انگليسى به معناى پول است) خواهند گذاشت. بدون در نظر گرفتن مبلغ نجومى كه ميلان براى خريد وى مى پردازد، بخصوص كه هزينه نقل و انتقالى نيز در ميان نيست. بايد قبول كرد كه فلامينى يكى از خريدهاى طلايى قرمز و مشكى ها نام خواهد گرفت و البته شانس بزرگى نصيب مرد فرانسوى كرده است. پيروزى ۲ بر يك اين تيم مقابل رقيب ديرينه آنها، اينتر نشان داد كه آنچلوتى نيازى به تزريق خون تازه در مردانش ندارد. آنها تنها يك محرك مى خواهند تا فصل آينده را بهتر شروع كنند. تنها مشكل تركيب اين تيم كه موجب ناكامى هايشان شد كمبود تناوب هاى مناسب بوده است. وقتى تمام بازيكنان در آمادگى كامل بدنى قرار داشته و روى فرم باشند، همانطور كه مقابل اينتر ديديم، قرمز و مشكى ها فوق العاده عمل مى كنند. هيچ جانشينى براى تمام ۱۱ بازيكن برتر ميلان وجود ندارد. چه در خط حمله، چه دفاع و چه در خط ميانى! هيچ بازيكنى نمى تواند جاى رينو گتوسو، كلارنس سيدورف، كاكا، رونالدو و پيپو اينزاگى را بگيرد. اگر يكى از اين بازيكنان دچار مصدوميت شود هيچ كدام از بازيكنانى مانند كريستيان بروچى، امرسون، يوآن گوركوف و آلبرتو گيلاردينو براى جانشينى آنها به اندازه كافى خوب نيستند. حضور فلامينى در فصل آينده مى تواند انتخاب هاى بهترى را به آنچلوتى در خط ميانى بدهد. اين بازيكن فرانسوى در يكى از بهترين تيم هاى اروپا، تكنيك هاى هافبك دفاعى را آموخته است. او در تكل زدن قوى است و استيل بازى كردنش شباهت فراوانى به گتوسو دارد و بدون شك مى تواند جايگزين مناسبى براى وى باشد. او همچنين از نگرش هاى تكنيكى و روحى بسيار خوبى برخوردار است و مى داند چطور فاصله خطوط دفاعى و ميانى را پر كند. در واقع براى بازى در سرى A ساخته شده است. نكته جالب اينجاست كه پدر اين هافبك خوش آتيه ايتاليايى است و او خويشاوندانى نيز در رم دارد، بنابراين مى شود انتظار داشت از لحاظ فرهنگى نيز مشكلى با ايتاليا نداشته باشد. حضور در ميلان آن هم در ۲۴ سالگى مى تواند موقعيت مناسبى را در زندگى حرفه اى وى ايجاد كند زيرا اكثر بازيكنان تراز اول ميلان اكنون به ۳۰ سالگى نزديك مى شوند و او مى تواند علاوه بر استفاده از تجارب فوتبالى جايگزين احتمالى آنها شود. از طرفى بسيارى از كارشناسان معتقدند حضور وى چيزى جز نيمكت نشينى برايش به همراه نخواهد داشت زيرا نمى توان گتوسو و او را در يك تركيب قرار داد. با وجود آنكه سبك بازى اين ۲ بازيكن شباهت زيادى به هم دارد اما با توجه به سيستم ۱-۲-۳-۴ يا ۲-۱-۳-۴ حضور ۳ هافبك در كنار هم كاملاً امكان پذير است.ميلان در كنار خريد فلامينى باز هم نياز به چند مدافع چپ و مهاجم ميانى دارد. در اين بين اگر بتواند چند هافبك تهاجمى نيز بخرد آن وقت مى توان به قهرمانى فصل آينده اين تيم اميدوار شد. گرچه هنوز ميلان از نداشتن يك دروازه بان خوب رنج مى برد اما شايد اين آخرين نياز قرمز و مشكى ها باشد. خريد فلامينى به آدريانو گاليانى كمك مى كند وى بتواند كارهاى نقل و انتقال تابستانى خود را از آنجايى كه شروع كرده است با موفقيت به پايان برساند. شايد فصل آينده فصل شكوفايى مردان ميلان باشد.
رونالدو از يونيسف اخراج شد
مقامات سازمان جهانى يونيسف وابسته به سازمان ملل متحد هرگونه ارتباط كارى با رونالدو مهاجم ميلان را تكذيب و باطل كردند. رونالدو اكنون وضعيت بحرانى را در ميلان تجربه مى كند. وى به خاطر شرايطى مشابه با رسوايى اخلاقى رونالدينيو از بازگشت به برزيل هراس دارد و در ايتاليا نيز به شدت مورد نفرت مردم قرار گرفته است. سخنگوى يونيسف در جمع خبرنگاران گفت: «سفير يونيسف، خود بايد سمبل اخلاق براى كودكان باشد و مايه شرم ما است اگر چنين بازيكن بى اخلاق و فاسدى را در سازمان خود به رسميت بشناسيم. بنابراين از همين طريق اعلام مى كنم رونالدو هيچ ارتباطى با يونيسف ندارد.» رونالدو چندى پيش به خاطر فساد اخلاقى، تيتر اول تمام روزنامه هاى ورزشى و اجتماعى ايتاليا شد.
مصاحبه با كاكا پسر محبوب روسونرى
ايتاليا وطن دوم من
پس از دربى ميلان اميد در دل هواداران پسر محبوب روسونرى زنده شد، هافبك برجسته فوتبال برزيل و ميلان با بازى خوبى كه در دربى مادونينا به نمايش گذاشت نشان داد به دوران اوج بازگشته است. اما شايعات زيادى اين روزها درباره انتقال كاكا به رئال مادريد و علاقه رامون كالدرون رييس جاه طلب اين باشگاه شنيده مى شود به هر حال او در گفت و گويى با روزنامه اسپورت چاپ اسپانيا تصريح كرد كه هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
ديدن نيمه نهايى ليگ قهرمانان اروپا از تلويزيون براى بهترين بازيكن دنيا عذاب آور نيست
بله. واقعا عذاب آور است هر فوتباليستى دوست دارد در اين سطح از فوتبال اروپا بازى كند در نيمه نهايى حضور داشته باشد و به فينال راه يابد. در نيمه نهايى ۴ تيم برتر اروپا حضور داشتند و فكر مى كنم ميلان نيز بايد در ميان اين ۴ تيم مى بود.
ما طعم قهرمانى را چشيده ايم، لحظه نابى است. ميلان بارها قهرمان اروپا شده اما اين باعث نمى شود كه در اين مقطع زمانى به فكر قهرمانى نباشيم.
ميلان در فصل جارى عملكرد خوبى نداشته و مى توان گفت ميلان هميشگى نبود
حق با شماست. سال خوبى را به دلايل مختلفى پشت سر نگذاشتيم. به اين موضوع معتقدم كه ميلان هميشه بايد انگيزه لازم براى قهرمان شدن را در خود حفظ كند و به عبارتى روحيه جنگندگى در ميان تمامى بازيكنان تزريق شده باشد. از هم اكنون به فكر قهرمانى در فصل بعد ليگ قهرمانان هستيم. نگاه مثبت به آينده به همراه تلاش فراوان و برنامه ريزى درست و دقيق محقق شدن اين هدف را آسان تر مى كند.
از دربى ميلان بگو
بازى خوبى بود. فكر مى كنم بهترين بازى ميلان در فصل جارى بود. توانستم توانايى هايم را نشان بدهم و در برد تيمم نقش بسزايى ايفا كنم.
دوست دارى تا كى در ميلان بمانى
ميلان را با تمام وجود دوست مى دارم. ايتاليا نيز كشور محبوب من است و در آن احساس غربت نمى كنم. اميدوارم ميلان در فصل هاى آينده بتواند عناوينى كسب كند. جوان هستم و به اندازه كافى زمان براى بهتر شدن در اختيار دارم. مطمئن هستم كه موفقيت هاى بيشترى كسب خواهم كرد. اما در اين راستا بايد خونسرد عمل كنم.
دوست ندارى بازى در ليگ ديگرى را تجربه كنى
نمى توانم اين موضوع را كتمان كنم. دوست دارم ليگ برتر يا لاليگا را تجربه و به فوتبالم در اين دو ليگ ادامه بدهم. بازيهاى اين دو ليگ را دنبال مى كنم و واقعا از ديدارهاى جذاب شان لذت مى برم. باز هم تاكيد مى كنم كه هنوز يك بازيكن جوان هستم و واضح است كسب تجربيات جديد را دوست دارم.
فكر نمى كنى پس از سال ها بازى در ايتاليا به فوتبال و سيستم بازيها در اين كشور عادت كردى و بازى در ليگ هاى ديگر برايت مشكل ساز خواهد بود
ـ نه به هيچ وجه. بازيكن بى تجربه اى نيستم كه حضورم در ليگ هاى ديگر اروپا با مشكلاتى همراه باشد. در پست هاى زيادى بازى كردم و تجربيات لازم براى مواجه با هر نوع سيستمى را نيز دارم. آنچه در فوتبال مهم است درك بازى و بازيكنان تيم است.
صحبت بر سر انتقال رونالدينيو به ميلان وجود دارد. وضعيت رونى را در بارسا چگونه مى بينى
براى صحبت در مورد اين نوع مسائل بايد از نزديك در جريان شرايط بازيكنان بود. آنچه كه در حال حاضر مى توانم بگويم و در اين زمينه شكى نيز در آن ندارم اين است كه رونالدينيو يكى از اعجوبه هاى فوتبال جهان است. استعداد نابى دارد.اخيرا با مشكلاتى روبه رو شده اما او يك بازيكن حرفه اى است و مى تواند از پس مشكلاتش به خوبى برآيد. او ۲۸ سال دارد بنابر اين بازيكن جوانى است. موضوع ترك بارسا نيز به او بستگى دارد. مطمئن هستم كه او تصميم اشتباهى نخواهد گرفت.
اگر به ميلان بيايد فكر مى كنيد خط ميانى پرقدرتى داشته باشيد
با او در برزيل نيز همبازى بوده ام. در كنار او احساس آرامش مى كنم و تاكنون هيچ مشكلى با وى نداشته ام. اگر رونالدينيو به ميلان بيايد فكر مى كنم تيم قدرتمندى شويم. از انتقالش به ميلان خوشحال خواهم شد و با كمك او عناوين مختلفى را كسب خواهيم كرد.
نظرت درباره مسى چيست
او نيز از نابغه هاى فوتبال دنياست. پا به توپ شدنش واقعا فوق العاده است و انگار توپ به پاهاى او چسبيده. از ديدن بازى او لذت مى برم. دوست دارم مسى نيز به ميلان بپيوندد.
فكر مى كنى منچستر قهرمان اروپا خواهد شد يا چلسى
در حال حاضر منچستر لايق تر است. تيم بزرگى است و شايستگى قهرمانى در اروپا را دارد.
شايعاتى مبنى بر انتقالت به رئال مادريد وجود دارد. آيا اين صحبت ها را تاييد مى كنى
به شايعات توجهى نمى كنم اما رئال را دوست دارم. تيمى تاريخى است كه عناوين زيادى كسب كرده و قدر مسلم اين كه بازى در اين تيم براى هر بازيكنى مايه افتخار است.
اما من تا سال ۲۰۱۳ قراردادم را با ميلان تمديد كردم. ممكن است درآينده اتفاقاتى بيفتد كه باعث انتقال من به تيم ديگرى شود من پيشگو نيستم و نمى توانم مانع وقوع اتفاقات آينده شوم.
دیگر دوستان میلانی هم اینجا بیان و مطلب بذارن و اگر صحبت خاصی دارن مطرح کنند
فورزا میلان
به امید تداوم پیروزی ها
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكي است، «ويلي سانيول» ملي پوش فرانسوي بايرن مونيخ كه از وضعيتش در اين تيم ابراز نارضايتي كرده بود نظر سران ميلان را به خود جلب كرده و در آستانه توافق با آنهاست.
بنابراين گزارش، سران ميلان مبلغ درخواستي پنج ميليون يورويي بايرني ها را پذيرفته و قرار است قراردادي سه ساله با وي به امضا برسانند خاطر نشان مي شود، سانيول جايگزين كافو بازيكن برزيلي ميلاني ها شود كه پايان فصل به دوران بازي اش خاتمه خواهد داد.
سلام ميلانيها
چطورين ؟
ميدونين كه :
شماره 6 ميلان جاودانه شد
شماره 3 ميلان هم جاودانه خواهد شد
كاكا هم داره همين راه رو ميره
جنارُ هم گفته كه آدريانو گفته كه اين كرگدن متعلق به ميلانه ( نقل قول نبود. تعبير خودم از گفته گالياني بود)
ديديد چطور شوا خودش رو خراب كرد با رفتنش از ميلان
ميلان جايگاه اسطوره هاست
اسطوره اگر ضعيف هم كار كنه تحقير نميشه
اگر رونالدينهو هم به ميلان اومده بود اوضاش اينطوري نبود
تا بعد
ایــــــــــول.قشنگ بود.![]()
من که از این یارو سانیول خوشم نمی آد چون یه کم کند حرکت میکنه هم اینکه عصبیه و اینکه حدودا 32 سالشه! از هر جای زمین که توپ گیرش بیاد سانتر میکنه و موقعیت رو گند می زنه. اگه مذاکرات میلان با بارسا نهایی بشه و زامبروتا رو بجاش بخرن خیلی بهتره که البته با توجه به شرایط فعلی بارسا و خانه تکانی این تیم فکر کنم در نهایت این انتقال صورت بگیره چون خود زامبروتا برای بازگشت به ایتالیا و بازی در تیمی مثل میلان ابراز علاقه کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)