مهندسی شیمی کدوم شهر ؟؟؟
بابا این رتبه خب میخواد دیگه نهایتش واسه شهرستان تا 6 6 هزار واسه بعضی شهرا پذیرش این رشته هم کشوری هست
مهندسی مواد اطلاعی ندارم ولی واسه پسرا باید خوب باشه
آخه گرایشهاش هم متفاوته
به نظر من رو همون کامپیوتر و برق تمرکز کن
مهندسی شیمی کدوم شهر ؟؟؟
بابا این رتبه خب میخواد دیگه نهایتش واسه شهرستان تا 6 6 هزار واسه بعضی شهرا پذیرش این رشته هم کشوری هست
مهندسی مواد اطلاعی ندارم ولی واسه پسرا باید خوب باشه
آخه گرایشهاش هم متفاوته
به نظر من رو همون کامپیوتر و برق تمرکز کن
خب ديگه !چون كشوريه براي من تو چند تا شهر زده بود...مثل زاهدان و كرمان و بوشهر...
در مورد مهندسي مواد هم گرايش هاي متالوزي صنعتي و سراميكش مد نظرمه!![]()
راستي اين رشته هاي نيمه متمركز رو بايد حتما يكي رو قبل از انتخاب 10ام و يكي ديگه رو تا قبل از 30 بزنيم ديگه؟دسته ايني كه من گفتم؟
دوستان میگم من میخوام انتخاب رشته کنم واسه دوستم...بعد کد مهندسیه کامپیوتر(سخت افزار و نرم افزار) جفتش 1404 هست...روزانه ی شیراز.....بعد وقتی انتخاب رشته میکنم میگه این کدها شبیه هم نباید باشه
خب خیلی از رشته ها کدهاشون شبیه همه...من چی کار کنم؟
![]()
روند کلی و نه چندان دقیق دانشگاه ها توی کشور همه میدونیم که همیشه اینطوری بوده:
تهران (نه همه دانشگاههاش)
شهرهای اصفهان و شیراز و مشهد و تبریز
باقی مراکز استانها که به نظرم دو گروه میشه به ترتیب موقعیت جغرافیائی: ارومیه همدان کرمانشاه اهواز رشت و بابل و یزد و کرمان و زاهدان و گروه دوم اگه اشتباه نکنم (نظر شخصی): زنجان و اردبیل و اراک و سنندج و یاسوج و شهرکرد و بوشهر و بندرعباس
البته خودم هم میدونم دقیق نیست مثلا برق قدرت زنجان خوبه یا صنایع سنندج جز ۵-۴ تای کشور هست که فوق لیسانس داره
کلا از وضعیت پذیرش توی کارشناسی ارشد میشه وضعیت دپارتمان اون رشته رو تشخیص داد مثلا توی این تایپک بحث راجع به ۴ تا دانشگاهی که در همدان و کرمانشاه هستند شده و به تفکیک دپارتمان هاشون رو با توجه به تجربه ای که توی انتخاب رشته و همینطور انتخاب رشته ارشد دارم سعی کردم دقیق تر از بحثهای سلیقه ای تفکیک کنم:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونارو که نباید جدا بزنی
هر دو رو با هم میگیرن بعد گرایش تو دانشگاه مشخص میکنی بر اساس علاقه و نمره های ترمای اول![]()
اونارو که نباید جدا بزنی
هر دو رو با هم میگیرن بعد گرایش تو دانشگاه مشخص میکنی بر اساس علاقه و نمره های ترمای اول![]()
دقیقا پیش پای شما یکی اومد بهم گفت
به من چه خب
من که اطلاعات نداشتم
اصن چرا سنجش نگفته؟
من کل توضیحات دفترچه شماره 2 رو خوندم
ممنونم دوست عزیز![]()
دوستان سلام
من توی اولویت بندی چند تا انتخابم مشکل دارم
به نظرتون بین مکانیک روزانه زاهدان، مهندسی مواد و مهندسی کشتی سازی مالک اشتر، مهندسی پتروشیمی و و مهندسی گاز بوشهر کدوم رو اولویت بدم
علی علی
فکر نکنم دیگه در حد شبانه زاهدان نباشه!!توی سی دی سنجش توی این رنج اورده بودن اما کجاش رو نگفته بود.فوقش شبانه...
با توجه به
1-علاقت
2-امکاناتت از لحاظ رفت و آمد و نزدیک بودن
3-بازار کار رشته ات
میتونی اولویت بندیشون کنی که از همه مهمتر هم علاقته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)