اين فايل حجمش حدود 3 مگابايته. در صورتي كه اين گوشي برنامه بالاي 1 مگ رو اجرا نميكنه.
اين فايل حجمش حدود 3 مگابايته. در صورتي كه اين گوشي برنامه بالاي 1 مگ رو اجرا نميكنه.
حیف شد ممنون که پاسخ دادین
راه حلی براش نیست؟
دوستان یه خورده برنامه و تم برای این گوشی بزارید
من اگه بلد بودم میزاشتم کسی هست که به من یاد بده
من بازی counter-strike رو دارم که میشه با بلوتوث چند نفره بازی کرد
البته فقط این نیست چیزهای دیگه هم هست
Last edited by GHOST RECON; 25-01-2008 at 19:58.
دوست عزیز لینک چند تا تم رو صفحه قبل من گذاشتم که به نظرم خیلی جالبا.تو همون سایت یعالمه تم و نرم افزار وجود داره.راستش من فقط از تمهاش استفاده کردم.ولی به نظر من خوبه که دوستانی که یه برنامه رو نصب میکنن و جواب میده لینک اون نرم افزار و یخورده توضیح در موردش رو بزارن که اگه کسی خواست دانلود کنه.میدونم بخش نرم افزارهایه جاوا هست ولی خب همه اون نرم افزارها رو نمیشه رو این گوشی نصب کرد.کاش یدونه دیکشنری میشد براش پیدا کرد.من خودم از دیکشنری Pmd خیلی استفاده میکردم وبه نظرم دیکشنری خوبی بود.حییییییییییییفففففففف ف.
اين يه سري تم هست كه من خودم جمع آوري كردم شما هم دانلود كنين. خيلي خوشگلن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نميشه دوست عزيز! از اونجايي هم كه اين گوشي جاواست و هنوز برنامه اي هم براي اين كار براي جاوا نيومده، پس بهتره قيدشو بزني.
سلام دوستان.
من داشتم گوشی خواهرم رو آپدیت میکردم که یه دفعه از وسط تست پیغام قطع کابل رو داد هر چی ریتی میزدم نمیشناخت در صورتی که اصلا گوشی تکون هم نخورده بود! حالا گوشی کار میکنه ولی برای آپدیت دوباره نرم افزار آپدیت میزنه که ساپورت نمیشه حالا چیکار کنم؟ در ضمن گوشی الان کار میکنه پی سی هم میشناسدش ولی آپدیت رو نه!
سلام. بالاخره آپدیت شد ولی زبان فارسی نداره! مشکل مال نرم افزار بود. همه دوستان لطفا نرم افزار v 1.4.23en رو دانلود نکنید که گوشیتون از بین میره! نسخه قبلیشو وقتی نصب کردم سه صوت مثل بچه آدم آپدیت کرد به ورژن 5.50! آخه یه دوماه پیش گوشیرو خریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)