بچه ها من دانلود كردم ولي 2 تا فايلش رو نگرفت.ميشه يكي برام آپ كنه.خيلي محتاج برنامم.دو تا فايل زير رو ميخوام
tiny.oca
tiny.ocx
بچه ها من دانلود كردم ولي 2 تا فايلش رو نگرفت.ميشه يكي برام آپ كنه.خيلي محتاج برنامم.دو تا فايل زير رو ميخوام
tiny.oca
tiny.ocx
کسی می تونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو سایت سنجش اومده مجانی بذاره؟
درمورد مهندسی پژشکی رتبه منطقه 3 چند میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجاها این مهندسی رو دارن ؟
نرم افزار انتخاب رشته سنجش چی شد ؟؟؟
این چیزیه که توی سایتش قرار داده شده:
کتاب انتخاب رشته، انتخاب آينده، راهنمای عملی انتخاب رشته آزمون سراسری به انضمام نرم افزار سامان رشته
به اطلاع کليه داوطلبان آزمون سراسری، مشاوران، معلمان، والدين و ساير علاقهمندان به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1387 میرساند سازمان سنجش آموزش کشور امسال اقدام به انتشار کتاب “انتخاب رشته، انتخاب آينده“ راهنمای عملی انتخاب رشته آزمون سراسری کرده است که در 6 فصل به بررسی موضوعات زير پرداخته است:
فصل اول موضوع “انتخاب به صورت کلي و انتخاب رشته در حالت خاص” از نظر رواني و اجتماعي مورد بحث قرار داده است. فصل دوم به موضوع “شناخت رشتههاي تحصيلي و معرفي منابع اطلاعاتي” آن پرداخته است. فصل سوم به “شناخت دانشگاهها، معرفي منابع اطلاعاتي آنها و چگونگي دستيابي به اطلاعات ضروري” اختصاص دارد. در فصل بعدي “نکات فني انتخاب رشته” به صورت مبسوط و با ارائه مثالهاي روشن به بحث گذاشته شده است. در اين فصل مفاهيم مهمی چون نمره کل سازی، نمره تراز، تخصيص ظرفيت، و …. با ارائه مثالهای روشن مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل چهارم موضوع “استفاده از انتخابهای داوطلبان آزمون سراسری سال گذشته” در پنج گروه آزمایشی بررسی شده و مثالهایی برای روشن شدن ابعاد موضوع ارائه گردیده است. فصل آخر کتاب به ارائه اطلاعاتی درخصوص “آزمون سراسری سال 1386″ اختصاص دارد. بخشی از “آییننامه آموزشی دوره کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته” و “فهرست دانشگاهها و مراکز آموزش عالی” به منظور اطلاع داوطلبان به صورت پیوست در پایان کتاب آمده است. لازم به ذکر است نرم افزار سامان رشته ضميمه کتاب نيز میباشد.
قيمت کتاب 2000 تومان میباشد. علاقمندان ميتوانند برای کسب اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه توزيع کتاب و نرم افزار با شماره تلفنهای 8-88923955 - 021 تماس حاصل نماييد.
البته من باهاشون تماس گرفتم گفتند 5000 تومنه. یه شماره حساب بهتون میده که باید پول رو واریز کنید.
از امروز درفترچه توزيع شده .اما اين cd نرم افزار انتخاب رشته رو نداشتن.سايت سازمان سنجش هم که قرار بود رو سايتش بزنه هنوز نزده.کسی ميدونه کی قراره آماده بشه؟
ما هم منتظر هستیم...
سلام user شو سريع بگيد نياز شديد دارم
هم user مي خواد هم pass
دوستان موقع دانلود برنامه شریف 86 از لینک زیر این ارور از طرف سایت می یاد:
به علت اتمام ترافیک اين اكانت به حال تعليق در آمده است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This account is suspended .
لطفا یه جای دیگه اپلود کنید.
ممنون
آخه اینا مال نرم افزار تحت وب گذاشتن در این حد نیستن.
احتمال 99% نمیتونن که نمیذارن. و براشون مشکل پیش اومده.
یکی نیست اینا رو محاکمه کنه و بگه آخه اگه نمیتونید چرا قول پوچ به مردم میدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)