من امروز رفتم پیش رمضانی P3600 را 700 تومن قیمت داد. من که از خریدش پشیمون شدم .
من امروز رفتم پیش رمضانی P3600 را 700 تومن قیمت داد. من که از خریدش پشیمون شدم .
سلام
دوستان برای منی که در شیراز زندگی می کنم gps کاربردی داره؟
یعنی براش نقشه ای هست ؟
اگر من خودم نقشه شیراز رو داشته باشم (اسکن شده) برنامه ای هست تا بتونم تو gps ازش استفاده کرد؟
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام.اول از همه تشکر از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون.من میخوام گوشی بخرم سقف موجودی هم 700 تومن.از بین اینا چی پیشنهاد میکنید بچه ها؟البته قیمت این گوشیهارو ندارم خودم.شاید بیشتر از 700 باشه اما حالا شما نظرتون و قیمت گوشی رو بگید.اگه گوشی دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمای کنید.
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia E90
Sony Ericsson P1i
Apple iphone
Prada
سلام
دوست عزیز هیچ کدوم از اینهاییی که گفتید PPC نیست بهتره در انجمنهای خودش بچرسید تا بهتر راهنمایی شوید
بجز i-phone که اونرو پیشنهاد نمیکنم
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد میکنم با این قیمت طرف PPC نرید چون دلتون رو میزنه
PPC هایی که در این رنج هستند فکر نکنم بتونه شما رو راضی کنه
پیشنهاد میکنم همون p990 یا P1 رو اگر ارزون شد بخرید مدتی با تاچ اسکرین کار کنید بعد به سراغ یک PPC خوب بروید
سلام دوست عزیز
بله GPS کاربرد داره
شما GPS رو تهیه کنید + یک نقشه با رزولیشن بالا از شهرتون من به شما یاد میدم چطوری از اون استفاده کنید .
بله متاسفانه آقای رمضانی قیمتهاش واقعا الکی بالاست
چون خودش رو یه قطب وارد کننده ی PPC میدونه هر قیمتی رو می پرونه
شما یه سری هم به پایتخت بزن
من مزیت ها شون رو نسبت به هم میگم دیگه انتخاب با خودتون
\/\/ خوب CPU X-BOND 416MHz هست اما P3300 201MHz هست که البته Texas هست و خیلی سی پیو عالی هست
\/\/ یه برتری P3300 داشتن LCD 2.8 نسبت به LCD 2.4 اون یکی یعنی X-BOND هست .
\/\/ X-BOND اینفرارد داره P3300 نداره
\/\/ X-BOND گیرنده ی TV داره اون نداره در عوض اون GPS داره که X-BOND نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)