اقا دمت گرم![]()
ببخشید مزاحم شدم ولی من نتونستم فرانت پیج یا پابلیشر وبقیه برنامه هایی رو که معرفی کردید توی افیس پیدا کنم راهنماییم کنید please
office شما برایه چه سالیه؟
من مي خوام هاست بخرم نوشته ميزباني لينوكس ميزباني ويندوز
لينوكس ارزون تره
برا اينكه ميزباني لينوكس بگيرم بايد سييستم عامل كامپوترم لينوكس باشه؟
يا ربطي به سيستم عامل كامپيوتر من نداره مثلا من مي تون ويندوزم xp باشه و ميزباني لينوكس بگيرم؟
چزا لينوكس ارزون تره؟
عزیزم بدجور آماتور میزنیمن مي خوام هاست بخرم نوشته ميزباني لينوكس ميزباني ويندوز
لينوكس ارزون تره
برا اينكه ميزباني لينوكس بگيرم بايد سييستم عامل كامپوترم لينوكس باشه؟
يا ربطي به سيستم عامل كامپيوتر من نداره مثلا من مي تون ويندوزم xp باشه و ميزباني لينوكس بگيرم؟
چزا لينوكس ارزون تره؟
خوب میدونی لینوکس نمیخواد کامپیوترت روش لینوکس نصب باشه
چون ویندوز لایسنس داره و طرف باید بره بخره ولی لینوکس مجانیه
گرفت؟
پارسه گیگ برای من این پیغام را می ده
Fatal error: Failed to connect to the DB server in /var/wkscript/db.php on line 28
اصلا نمی تونم وارد سایت بشم
کسی یه همچین هاستی می شناسه ؟
در ضمن من تو سایتثبت نام کردم اما موندم که چطوری ازش استفاده کنم ؟ یعنی نمی تونم صفحه هاتی را که در FIlemanig آپلود کردم را در مرورگر ببینمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت GiGfa هم که ثبت نام کردم وارد کنترل پنل نمی شه ؟
Last edited by as13851365; 31-07-2008 at 09:26.
webfa.org
webja.ir
سلام دوستان
خواهشا هر کی میتونه یه کمک به من بکنه من تازه هاست با دامین گرفتم و این عکس کنترل پنل سایتمه ولی نمیدونم باید الان چیکار کنم خواهشا کمک یا راهنمائی کنید
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 751x383 و حجم آن 25 کیلوبایت میباشد.
من در سایت webng ثبت نام کردم ولی فونت صفحه هام قاطی شده علتش رو نمی دونم کسی می تونه کمکم کنه ؟
این هم لینک سایتمنتظر هستم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by as13851365; 09-08-2008 at 22:25. دليل: اضافه کردن لینک
آقایون مشکل حل شد
در نرم افزار دریو ریور در قسمت فونت ها گزینه آخری رو اگه انتخاب کنید فونت ها قاتی نمی شن و در ضمن فونت ها را اگه مرتب کنید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
یعنی فونت اول را tahoma قرار دهید
امیدوارم که همه دوستان در سلامتی کامل باشند
آدرس سایت :
منتظر نظرات شم دوستان هستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)