تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 45 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 442

نام تاپيک: کلیه بحث ها و مشکلات برنامه اینترنت اکسپلورر یا IE

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ویندوزم مشکل پیدا کرد ریپرش که کردم اینترنت اکسپلورر 8 دیگه باز نمیشه . قسمت add remove windows component رو هم رفتم روی next کلیک کردم و باز اکسپلورر 8 رو نصب کردم ولی هنوز باز نمیشه .
    چطوری می تونم بدون نصب مجدد ویندوز این مشکل رو برطرف کنم ؟ اکسپلورر 8 رو چطوری آن اینستال کنم و دوباره نصبش کنم ؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ویندوزم مشکل پیدا کرد ریپرش که کردم اینترنت اکسپلورر 8 دیگه باز نمیشه . قسمت add remove windows component رو هم رفتم روی next کلیک کردم و باز اکسپلورر 8 رو نصب کردم ولی هنوز باز نمیشه .
    چطوری می تونم بدون نصب مجدد ویندوز این مشکل رو برطرف کنم ؟ اکسپلورر 8 رو چطوری آن اینستال کنم و دوباره نصبش کنم ؟
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون . طبق راهنمایی که شده تیک اینترنت اکسپلورر رو از اون قسمت برداشتم و دکمه نکست رو هم زدم و مجددا نصبش کردم ولی افاقه نکرد و همچنان اکسپلوررم باز نمیشه .

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ممنون . طبق راهنمایی که شده تیک اینترنت اکسپلورر رو از اون قسمت برداشتم و دکمه نکست رو هم زدم و مجددا نصبش کردم ولی افاقه نکرد و همچنان اکسپلوررم باز نمیشه .
    اول نسخه ی پایین تر بعد نسخه ی بالاتر رو نصب کنید شاید درست شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    من از یک سایت که پرینت میگیرم متن در سمت چپ کاغذ چاپ میشه چرا؟! میخوام در سمت راست چاپ بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lord-Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

سلام دوستان
    من با IE 8 یه مشکلی دارم اونم اینه که
    اکثر سایتارو قالبشونو بهم میزنه . مخصوصا سایت های فارسی
    مثلا سایت گوگل رو (چه فارسی و چه انگلیسی) داغون میکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان
    من با IE 8 یه مشکلی دارم اونم اینه که
    اکثر سایتارو قالبشونو بهم میزنه . مخصوصا سایت های فارسی
    مثلا سایت گوگل رو (چه فارسی و چه انگلیسی) داغون میکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    شاید مشکل ie یا ویندوزته.
    از نسخه دیگه ie استفاده کن یا ie 8 رو پاک کن دوباره نصب کن.

8. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه به این فروم اومدم و اگر بحثتم رو در جای نادرستی مطرح می کنم من رو ببخشید.
    مدت-هاست که از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. تازگی ها مشکلی پیدا کردم که واقعا من رو عاجز کرده.
    به این صورت که وقتی یک صفحه وب رو می بندم، ناگهان صدها نسخه از همون صفحه به شکل New tab یا New window باز میشه و هرچه اونها را میبندم دوباره صدها صفحه دیگه باز میشه.
    اگر بخوام Tasl manager رو هم باز کنم، خوب طبیعیه که اینقدر رم درگیر شده که باز نمیشه.
    این باز شدن پیاپی صفحات اونقدر ادامه پیدا میکنه که کامپیوترم هنگ می-کنه و مجبور می-شم ری-استارت کنم.
    البته روی سیستمم ویروس-یاب مایکروسافت رو هم دارم که خوب، ویروسی رو پیدا نکرده.

ناگفته نمونه که پیش از این، سعیم برای نصب کردن نسخه 8 اینترنت اکسپلورر بدون نتیجه موند.
    لطفا یک نفر من رو راهنمایی کنه. من اصرار دارم که از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم و سراف مرورگر دیگری نرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل دیگه-ای که دارم اینه که اگر یک ساعت مداوم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم، حتی اگر فقط یک صفحه به مدت یک ساعت یا بیشتر باز باشه و هیچ کار دیگری انجام ندم. متوجه میشم که سرعت رایانه مدام کمتر و کمتر میشه. وقتی سر به Task manager میزنم اتفاق عجیبی رو می-بینم: همین یک صفحه اینترنت اکسپلورر چیزی حدود 1 گیگابایت از فضای رم رو اشغال کرده که با بستن اینترنت اکسپلورر هم آزاد نمیشه و این 1 گیگابایت سرجاش باقی میمونه.
    بنابراین باید از قسمت Process اینترنت اکسپلورر End process کنم تا حافظه آزاد بشه.

واقعا نمی فهمم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه به این فروم اومدم و اگر بحثتم رو در جای نادرستی مطرح می کنم من رو ببخشید.
    مدت-هاست که از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. تازگی ها مشکلی پیدا کردم که واقعا من رو عاجز کرده.
    به این صورت که وقتی یک صفحه وب رو می بندم، ناگهان صدها نسخه از همون صفحه به شکل New tab یا New window باز میشه و هرچه اونها را میبندم دوباره صدها صفحه دیگه باز میشه.
    اگر بخوام Tasl manager رو هم باز کنم، خوب طبیعیه که اینقدر رم درگیر شده که باز نمیشه.
    این باز شدن پیاپی صفحات اونقدر ادامه پیدا میکنه که کامپیوترم هنگ می-کنه و مجبور می-شم ری-استارت کنم.
    البته روی سیستمم ویروس-یاب مایکروسافت رو هم دارم که خوب، ویروسی رو پیدا نکرده.

ناگفته نمونه که پیش از این، سعیم برای نصب کردن نسخه 8 اینترنت اکسپلورر بدون نتیجه موند.
    لطفا یک نفر من رو راهنمایی کنه. من اصرار دارم که از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم و سراف مرورگر دیگری نرم.
    مشکل دیگه-ای که دارم اینه که اگر یک ساعت مداوم از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم، حتی اگر فقط یک صفحه به مدت یک ساعت یا بیشتر باز باشه و هیچ کار دیگری انجام ندم. متوجه میشم که سرعت رایانه مدام کمتر و کمتر میشه. وقتی سر به Task manager میزنم اتفاق عجیبی رو می-بینم: همین یک صفحه اینترنت اکسپلورر چیزی حدود 1 گیگابایت از فضای رم رو اشغال کرده که با بستن اینترنت اکسپلورر هم آزاد نمیشه و این 1 گیگابایت سرجاش باقی میمونه.
    بنابراین باید از قسمت Process اینترنت اکسپلورر End process کنم تا حافظه آزاد بشه.

واقعا نمی فهمم
    سلام
    شاید مشکل شما ویروسی بودن ویندوز هست.
    آنتی ویروس nod32 آپدیت شده نصب کنید یا Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنید.
    اگر نشد ویندوز رو عوض کنید یا نسخه اینترنت اکسپلورر رو تغییر بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •