تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 36 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 357

نام تاپيک: گوشی جدید ایرانی Glx

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

بچه ها اينقدر به اين گوشي ايراد نگيريد خوب گوشي اوله

ضمنا من از اين گوشي استفاده كردم (3660) حرف نداره چه ازنظر دوربين چه از نظر صدا فقط تنها مشكلش اينكه كه سيستم عامل نداره
    ما كشور چين رادر نظربگيريد پس از چند سال مونتاژ گوشي حالا گوشي پي 990چيني راحدود 30% ان راخودش ميسازد وحدود10% گوشي هاي جهان رانيز چين ميسازد(شارژر و كارتن و رايت سي دي وسيم يو اس بي و....) پس ما بايد كشورمان را باور كنيم
    يه سوال: شما پي 990 چين رو ترجيح مي دي يا پي990 فرانسه رو؟ بدبخت ملت ما مجبورند بخاطر سياست اشتباه مسو لان جنساي بنجل چيني رو بخرند و كلي هم افتخار كنن ...والا بخدا اين كا لاهاي مزخرف چيني هيچ جا بهتر از ايران وكشور هاي جهان سوم فروش نميرن... فكر ميكن اروپايي ها به جنساي چيني نگاه هم ميكنن؟

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

يه سوال: شما پي 990 چين رو ترجيح مي دي يا پي990 فرانسه رو؟ بدبخت ملت ما مجبورند بخاطر سياست اشتباه مسو لان جنساي بنجل چيني رو بخرند و كلي هم افتخار كنن ...والا بخدا اين كا لاهاي مزخرف چيني هيچ جا بهتر از ايران وكشور هاي جهان سوم فروش نميرن... فكر ميكن اروپايي ها به جنساي چيني نگاه هم ميكنن؟
    چین جز بزرگترین صادرکننده های جهانه !!!

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه نکته رو فراموش کردید و اون هم این هست که چین میاد و یه سری آشغال تولید می کنه که مستقیم به ایران و سایر کشور های جهان سوم می فرسته . البته ایران خودش می خواد اینقدر پول بده و ضمنا بعضی از این جنس ها هم مخصوص آفریقا هست که تو راه ترانزیت توسط تاجرا خریده می شه و میاد ایران! اما چین یه دسته تولید دیگه هم داره که استاندارد های اروپا و آمریکا هم اون رو تایید می کنن . این جنسها از جنسای آشغال چینی گرون تر هستن اما باز هم از کالایی که تو اروپا و آمریکا تولید می شه ارزون تر هستن پس اتفاقا اونا هم میان و چینی می خرن . البته بین این جنسها بعضی ها استاندارد رو رعایت نمی کنن و از بازار جمع می شن . مثل خمیر دندون ها (همین اخیر اتفاق افتاد) و یا اسباب بازی ها(تعداد خیلی زیادی از اسباب بازی های چینی تو اروپا ممنوع هستن)

داره خودمونی میشه hamed2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[quote=GLXFPC;1193061]

************************************************** *******************************

دو ستان سلام

دوست عزیز شما که ادعا داری و مدعی هستی ....

تجربه کاری همه جای دنیا ارزش و قیمت داره ما تولید کننده بردهای الکترونیکی پیشرفته بوده وهستیم

حالا اگه شما تجربه را عیب می دونید .

دیگران هر طوری که مایلند قضاوت کنند.

f p c
    اولا كه من هيچ موقع هيچ ادعايي نكردم . در ثاني من خودم با اينكه كم هم ضرر نكردم ولي طرفدار پروپا قرص كالاي داخلي هستم و مصرفش رو اولي تر ميدونم .
    همچنين من اصلا قصد هيچگونه توهين به شركت مذكور را نداشتم ، اگه اينطور از حرفهام بر مياد جدا عذرخواهي ميكنم . . .
    منظورم اين بود كه نظر من به شخصه اينه كه هنوز امتحانشو پس نداده و من خودم ريسك نمي كنم كه 300000 تومن يا بيشتر براي اين گوشي بپردازم.
    بازم معذرت ميخوام .................................................. .....ياعلي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من نمی دونم چرا اصرار داریم همه چیز رو خودمون بسازیم اون هم با فناوری وارداتی و فقط در حد سر هم بندی .اقتصاد آزاد چیزی به نام خودکفایی رو نمی پذیره.صرفه اقتصادی در اینه که کشور ها هر چیزی رو که در آم صرفه اقتصادی هست خودشون بسازند و چیزلا دیگه رو که نمی تونن ارزونتر از بقیه کشور ها تهیه کنند از اونها بخرند.یه اسم مسخرع پژویی هم روش گذاشتند که آدم یاد انفجار باک ماشین می افته

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

یه نکته رو فراموش کردید و اون هم این هست که چین میاد و یه سری آشغال تولید می کنه که مستقیم به ایران و سایر کشور های جهان سوم می فرسته . البته ایران خودش می خواد اینقدر پول بده و ضمنا بعضی از این جنس ها هم مخصوص آفریقا هست که تو راه ترانزیت توسط تاجرا خریده می شه و میاد ایران! اما چین یه دسته تولید دیگه هم داره که استاندارد های اروپا و آمریکا هم اون رو تایید می کنن . این جنسها از جنسای آشغال چینی گرون تر هستن اما باز هم از کالایی که تو اروپا و آمریکا تولید می شه ارزون تر هستن پس اتفاقا اونا هم میان و چینی می خرن . البته بین این جنسها بعضی ها استاندارد رو رعایت نمی کنن و از بازار جمع می شن . مثل خمیر دندون ها (همین اخیر اتفاق افتاد) و یا اسباب بازی ها(تعداد خیلی زیادی از اسباب بازی های چینی تو اروپا ممنوع هستن)

حرف شما كاملا منطقي است.ممنون از توضيحات شفاف شما.. قابل توجه ساير دوستان

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

من نمی دونم چرا اصرار داریم همه چیز رو خودمون بسازیم اون هم با فناوری وارداتی و فقط در حد سر هم بندی .اقتصاد آزاد چیزی به نام خودکفایی رو نمی پذیره.صرفه اقتصادی در اینه که کشور ها هر چیزی رو که در آم صرفه اقتصادی هست خودشون بسازند و چیزلا دیگه رو که نمی تونن ارزونتر از بقیه کشور ها تهیه کنند از اونها بخرند.یه اسم مسخرع پژویی هم روش گذاشتند که آدم یاد انفجار باک ماشین می افته
    اين هم يه حرف حساب ديگه..... جالب اينكه خودمم يه پژو 405 دارم

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام..با رها توسط دوستان گفته شده كه جاوا ساپورت نمي كنه.... مي خواستم بونم شمه زنگ زدي شيراز پرسيدي يا از نمايندگي هاي كذايي شون سوال كردي؟ اگه شماره شركت پيشرو رايانه فارس رو خواستي پيام بذار تا بهتون بدم... و بصورت مستقيم از خود توليد كنندش بپرس.....
    من زنگ زدم گفتن ساپروت می کنه حتی شیرازم زنگ زدم. ولی افسوس که تو روز روشن دارن دوروغ می گن!
    ولی بهم می گن که باید اپدیتش کنی تا ساپورت کنه اپدیتم 2 هفته دیگه میاد!اخه مگه میشه با یه اپدیت جاوا ساپورت کنه؟
    سلا م هرچه زودتر ردش كن بره ....هر وقت جلوي ضزر رو بگيري بردشو كردي... يا علي
    مشتری زیاد داره!!! ولی حیف که پدرم که اصل کاری بود که گفت گوشی بخر(چون عرق ملیش خفنه و می گه چون گوشی ایرانه!پس باید تو هم جنس ایرانی داشته باشی!!!) اجاز فوروش نمی ده.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

من زنگ زدم گفتن ساپروت می کنه حتی شیرازم زنگ زدم. ولی افسوس که تو روز روشن دارن دوروغ می گن!
    ولی بهم می گن که باید اپدیتش کنی تا ساپورت کنه اپدیتم 2 هفته دیگه میاد!اخه مگه میشه با یه اپدیت جاوا ساپورت کنه؟

مشتری زیاد داره!!! ولی حیف که پدرم که اصل کاری بود که گفت گوشی بخر(چون عرق ملیش خفنه و می گه چون گوشی ایرانه!پس باید تو هم جنس ایرانی داشته باشی!!!) اجاز فوروش نمی ده.
    عجب درد سري داري.......خلاصه با اين تفاصير بايد بسوزي وبسازي

داره خودمونی میشه GLXFPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز من شما 2 هفنه صبر کن مشکل شما حل میشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •