نه عزيز جان چيزي عقب جلو نميره!اول اينكه زوم اپتيكالي كه براي ان95 نوشتن داره چه جوريه تا حالا داخل لنز در حال زوم نگاه كردي؟ چيزي عقب جلو مي شه موقع زوم؟
خب مسلمه كه وقتي زوم كني كيفيت تصوير پايين مياد ولي خب نسبت به بقيه موبايلايي كه من ديدم اين به نظر بهتر مياد. درضمن وقتي كه من شمردم 20 بار ميشه زوم كرد.درثاني كيفيت زومش چه جوريه؟
نهلايت سنسورش چراغ سرويس هم هستش يا نه؟
آره اين بزرگترين عيبش. من هر 2-3 روز يه بار چارج ميكنم.از باتريش خيلي مي ترسم
والا گوشيو من باز نكردم واسه همينم نميدونمال سي دي گوشي روش روكشي داره يا نه مستقيما در برابر تماس دست و ضربه و فشاره؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا كه قابشو مي خواستي عوضشون كني يه روكش سفت رو قابشون بود و ال سي دي داخل گوشي و چسبيده به مادربرد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه شله نه سفته. در باطريش از 6630 خيلي راحت تره ولي از 3230 سخت ترهكاورلنزش چه طوره؟ سسته يا نه سفته؟؟ در جا باتريش چه طور؟
نهدر مورد كشوش آيا تا حالا خطي كنار محور كشويي گوشيت افتاده؟
آره - نهصفحه كليدش روان و راحته؟ شل و ول كه نيست؟
آره - نهكليدهاي چهارطرفش خوب كار مي ده؟ و كليد وسطي مزاحم اونا كه نمي شه؟
درثاني كيفيت زومش چه جوريه؟من شمردم 20 بار ميشه زوم كرد.![]()
از باتريش خيلي مي ترسمآره اين بزرگترين عيبش. من هر 2-3 روز يه بار چارج ميكنم.![]()
ال سي دي گوشي روش روكشي داره يا نه مستقيما در برابر تماس دست و ضربه و فشاره؟ چون گوشي هاي قبلي نوكيا كه قابشو مي خواستي عوضشون كني يه روكش سفت رو قابشون بود و ال سي دي داخل گوشي و چسبيده به مادربرد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ال سی دیش روکش نداره اینو میشه با فشار اوردن به LCD فهمیدوالا گوشيو من باز نكردم واسه همينم نميدونم![]()
راستی شما N95 دارید؟؟؟؟؟؟؟![]()
سایتش فیلتره.
اصلا عکس چی هست.
منظورتون بنده هست؟ اگه آقاي علي محمدي باشه بله ايشون دارن.
Last edited by Help118; 11-06-2007 at 13:09.
ممنون از زحماتتون
آقا 95 تو علاالدین میداد 650!!!!!فقط رجیستر نبود،که اونم طوریش نیست،من ایرانسل دارم!ایشالا یه هفته دیگه با 95 خدمت میرسم!!!
راستی،به افتخار آزادی از امتحانات 1 دقیقه فریاد!
دوستان رجیستر شده بدون گارانتی چنده اگه قیمت مناسب کسی سراغ داره بی زحمت شماره تماسشم بده من شهرستانم میخوام تلفنی بگیرم؟؟؟
والا ارزون ترین رجیستر شدش که من امروز دیدم 1380000 بود.
Last edited by Arshia001; 12-06-2007 at 08:35.
راستش رجیستر شدشو من 110000 قیمت دارم ولی با گارانتیشو 1200000 قیمت داشتم شاید الآن ارزونتر هم شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)