شما تو دومي فقط زمان رو كند كردي.
بلكه بايد تعداد حركات و فريم ها رو بيشتر ميكردي. به اين ترتيب كه مثلا بهن دو حركت يه حركت ديگه هم ميساختي تا حركت كلي بهتر بشه.
موفق باشي♥♥♥
شما تو دومي فقط زمان رو كند كردي.
بلكه بايد تعداد حركات و فريم ها رو بيشتر ميكردي. به اين ترتيب كه مثلا بهن دو حركت يه حركت ديگه هم ميساختي تا حركت كلي بهتر بشه.
موفق باشي♥♥♥
من هم یه متحرک ساختم بلاخره
![]()
خيلي باحاله آرام جان.
فقط چرا موقع گردش تابلو خود شكلك ميلرزه و بالا پايين ميشه؟!!
خواهش می کنم سعید جان با حالی از خودتونه
آخه وقتی حرکتی نداشت خیلی بی خودی به نظر می رسید این حرکت رو براش اضافه کردم که بی کار نمونه![]()
حالا بزار بيكار بمونه ، اين يكي پس لرزه نداره:↓
سايبرشات سايبر شات!![]()
من چند تا درست كرديم سعيد ولي تصويرم الكي به لرزهمافتاد نميتونستم كنترل كنم.فكر كنم لايه ها هماهنگ رو هم نيست .چه كنم ؟؟
معمولا اين مشكل زياد پيش مياد ، واسه منم بار ها پيش اومده!
چون توي فتوشاپ اين لايه ها گاهي با تغيير مكان و موقعيت همراهه توي ايميج ردي تو هر فريم ترتيب قرار گرفتن خراب ميشه و هرلايه از جاي خودش تكون ميخوره و در اطراف قرار ميگيره و باعث ايجاد لرزه يا نا هماهنگي ميشه.
يا اينكه در حين تنظيم فريم ها و لايه ها بار ها به فتوشاپ و ايميج ردي نقل مكان بشه ، چون كوچكترين تغيير در لايه بعد از قرار گرفتن لايه ها در فريم ها و وضعيت خودشون باعث آشفنگي ميشه.
البته ميشه با دقت بيشتر خطر احتمال اين مشكل رو كاهش داد.
چون ممكنه يه وقت شما داري روي يه انيميشن تقريبا بلند ( كه معمولا نميشه انميشن هاي بلند با اين برنامه ساخت) كار ميكني و تعداد زيادي لايه و فريم داري و با كوچكترين اشتباهي تمام كارت خراب ميشه.
موفق باشي♥♥♥
خوب ثابت بمونه
ما که نگفتیم نمونه
فقط مثل اینکه یه موتور برقی بهش اضافه کردن که این پرچم رو بچرخونه![]()
خب مثلا اگه خود اين شكلكه بخواد اونو بچرخونه زورش ميرسه؟!قط مثل اینکه یه موتور برقی بهش اضافه کردن که این پرچم رو بچرخونه
با اين دستاي استخوني و لاغري كه اين داره نميتونه تابلو به اين بزرگي رو تكون بده!
از شوخي گذشته دستاش خيلي باريكه.
اگه ميتونستي يه خورده گوشتي ترش بكني بد نبود.
موفق باشي♥♥♥
برای دستاش چیکار کنم تا بهتر بشه
آخه هر کاری می کنم بهش نمی یاد؟؟
راستی این قلب هایی که با موفق باشی می فرستی توی ie من نمایش داده نمی شه ...
خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)