barry burton (اگه درست نوشته باشم) تو همین نسخه سه خلبان هلیکوپتری هست که جیل و کارلوس رو سوار میکنه و باهاش قبل از انفجار شهر فرار می کنن.
barry burton (اگه درست نوشته باشم) تو همین نسخه سه خلبان هلیکوپتری هست که جیل و کارلوس رو سوار میکنه و باهاش قبل از انفجار شهر فرار می کنن.
Last edited by mostafa_gm; 11-10-2009 at 13:00.
اخرش که فقط 2 نفر توی هلیکوپتر بودند بری کدوم بود.؟(اگه درست نوشته باشم) تو همین نسخه سه خلبان هلیکوپتری هست که جیل و کارلوس رو سوار میکنه و باهاش قبل از انفجار شهر فرار می کنن
Last edited by Layken; 28-11-2009 at 01:03.
آقا با دیدن این تایپیک گفتیم یاد گذشتیه کنیمولی این فیوزه لعنتی رو یادم نیست کجا بود !
Plz help
همون یارو، سبیلو نبود ریش داشت و همین بابا بری برتون بود. البته منم اون موقع نفهمیدم ولی سالهای بعد که داستان رو پیگیری می کردم توی سایتهای مربوطه و خوندن تاریخچه اویل متوجه شدم که خودش بود.
ولی سال 2001 یه نسخه به اسم RE Gaiden برای کنسول Game Boy Color ساخته شد که همین برتون یکی از کاراکتر های کمکی اون بود.
کدوم فیوز منظورتون فیوز ماله قطار رو میگی...؟؟؟آقا با دیدن این تایپیک گفتیم یاد گذشتیه کنیمولی این فیوزه لعنتی رو یادم نیست کجا بود !
Plz help
خوب اون 3 تا چیز میخواد..
1-oil یا همون بنزین خودمون
2- یدونه فیوز که وقتی باطریو گذاشتی و یک اسانسور راه میفته میری به یه جایی که مثل نیروگاه برق هست
یدونه فیوز اونجا هست.
3- سیم که توی یک ماشین در پارکینک هستش.
Oil و cable حله فقط یه چیزی ببین تو نیروگاه برق که 2 تا دره سمته راستیه که فقط اون اسلحه که تو اداره پلیس بعضا نیمده هست دره چپی باز نیمشه . فقط یادم نیست فیوز کجای نیروگاه ه !
خوب دره راستیه که توش یدون اسلحه هستش درست...
اون یکی دره بله فیوز توی اونه....ولی تا اونجایی که یادمه باید شماره رو 20 کنی ...فک کنم این باشه
از بیشتری بیا پایین...یه امتحانی بکن نشد عکس بزار من ببینم یادم میاد حتما.
اين كدها رو امتحان كن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه توي اينجاهاي بازي بموني واي به حالت كه دستگاه تست نمونه آب رو ميخوايي چي كار كني!
من اون دستگاه رو خودم با يه روش جالب حل ميكنم بدونه نياز به استفاده از كدهاي از قبل آماده. اگه بخوايي بهت ياد ميدم.
اون دستگاه واقعا جالبه مخصوصا اون صداش که وقتی اولا داشتم بازی میکردم میرفت رو مخم ...اگه توي اينجاهاي بازي بموني واي به حالت كه دستگاه تست نمونه آب رو ميخوايي چي كار كني!
من اون دستگاه رو خودم با يه روش جالب حل ميكنم بدونه نياز به استفاده از كدهاي از قبل آماده. اگه بخوايي بهت ياد ميدم.
قربون دستتوناما گفتم این بازیو چند باری تموم کردم ولی ماله خیلی وقت پیشه من دیروزمو یادم نمیمونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)