تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض بـــــــــــهترین و موثر ترین راه برای درمان جوش های صورت!!

سلام به دکتر های محترم
    راستش من یک پسرخاله دارم 14-15 سالش هست!!
    از 1 سال پیش بد جوری صورتش جوش میزنه!! ((فکر کنم جوش های جوانی هست))
    تا حالا هم از دارو های زیادی استفاده کرده که معمولا تا یک حدی خوب میکنن و دو باره شروع میشه!!
    بهترنی دارو یا گیاه برای درمان جوش چیه؟
    از چه شوینده های صورت باید استفاده کنه!!؟
    راه های از بین بردن لک های باقی مانده از آثار جوش چیه؟
    راستی پوستش هم نسبطا چرب هست!!
    ممنون

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

دکتر جان سلام
    من دو تا پسر 2 قلوی ناهمسان دارم که کلاس اول دبستان هستند و تمام اخلاقیاتشون با هم 180 درجه فرق داره. تنها نکته مشترکشان اینه که انگار بلد نیستند و یا نمیتونن که آرام حرف بزنند و همیشه در حال داد کشیدن هستند و خیلی بلند حرف میزنند و اعصاب برای ما نگذاشته اند!من و مادرشون همیشه درحال تذکر دادن هستیم که داد نزنند و آرام حرف بزنند ولی انگار نه انگار! بنظر شما مشکل چیه؟ ضمنا تست شنوایی سنجی هم دادند و هیچ مشکل گوشی هم ندارند.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

-.خواب کافی دارم
    -.سیگاری هم نیستم فعلآ
    -.از کرم های مختلف هم استفاده کردم ولی اثر نداره
    19 سالمه و زیر چشمم خیلی سیاه هست و گود افتاده. خیلی رو چهرم و ظاهرم تاثیر گذاشته. چیکار کنم؟؟؟
    دوست گرامی!
    البته منظورتون از این که "فعلا" سیگار نمی کشید رو نمی دونم، اگر قبلا سیگار به مقدار زیاد می کشیدید، احتمال داره یه عامل بسیار مهم این مشکل، سیگار باشه.
    امیدوارم که بتونید سیگار رو برای همیشه کنار بگذارید.
    اگر شما از مصرف کردن کرمهای دور چشم معمولی نتیجه ای نگرفتید، به یک متخصص پوست مراجعه کنید. همکاران متخصص ما برای این مشکل معمولا داروهای ترکیبی یا کرم های خارجی از مارک های خاصی بهتون میدن که به امید خدا براتون موثر واقع میشه.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

آقا ماهی ممنون
    یه سوال داشتم درمورد تورشن میشه یه کم توضیح بدین؟
    ممنون
    سلام مجدد علی رضا جان.
    تورشن بیضه رو به طور کامل توی دوره های بالینی، خصوصا استیجری اورولوژی می خونید و بیمارانش رو هم در دوره اینترنی زیاد می بینید.
    از اورژانس های مهم پزشکی است، که به دلیل چرخش غیرعادی بیضه ها در اسکروتوم ایجاد می شود و اگر در عرض مدت 4 ساعت به بیمار رسیدگی نشود، منجر به آتروفی و از بین رفتن بیضه ها می گردد (زمان طلایی یا Golden time این اورژانس پزشکی 4 الی نهایتا 6 ساعت است).
    در صورتی که پزشک به این عارضه شک کند، باید سونوگرافی داپلر یا اسکن هسته ای (بهتر ولی گرانتر) انجام دهد و درمان آن هم عمدتا با عمل جراحی انجام می گیرد.
    Last edited by mahi58; 06-06-2007 at 22:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

سلام و خسته نباشيد

دو ماه پيش يكي از دوستانم حجامت كرده بود و وقتي من زخم پشتش رو ديدم خيلي خيلي ترسيدم و تا ساعتها گريه مي كردم (حتي رفتار خيلي بدي هم با دوستم داشتم كه مجبور شد تنهام بذاره) تا چند روز وقتي ياد اون صحنه مي افتادم عصبي مي شدم- كم كم فراموش كردم
    تا اين كه دو روز پيش دوباره دختر خاله من كه حجامت كرده بود به طور اتفاقي من زخم پشتش رو ديدم و دوباره حالم بد شد.

به اصرار مادرم از يك دكتر روانشناس وقت گرفتم

مي خواستم نظر شما رو بدونم كه آيا اصلا لازم است من به روانپزشك مراجعه كنم؟

ميشه ازتون خواهش كنم جواب سئوال من رو زودتر بديد؟
    سلام خدمت آفتاب خانم.
    در روانپزشکی اصطلاحی هست به اسم "فوبیا" که در واقع به این صورت است که یک انسان از چیزی که در شرایط عادی نباید برای کسی استرس زا و ترس آور باشد، به طور غیرعادی بترسد.
    در اکثر مردم (بالای 50% مردم) یکی از انواع فوبیا وجود دارد.
    مثال هایی برای انواع مختلف فوبیا:
    - ترس غیرطبیعی از ارتفاع (آکروفوبیا)
    - ترس غیرطبیعی از حضور در اجتماع (سوشیال فوبیا)
    - ترس غیرطبیعی از عنکبوت و حشرات مشابه آن (آراکنوفوبیا)
    - ترس غیرطبیعی از محیط های شلوغ و پرجمعیت (آگورافوبیا)
    - ترس غیرطبیعی از محیط های بسته (کلاستروفوبیا)
    یکی از همین انواع ترس های غیرعادی هم ترس از خون و زخم انسان های دیگر است که شما دچار آن هستید.
    بنابراین:
    1. توجه داشته باشید این به هیچ وجه یک بیماری روانی نیست و همونطور که گفتم بیش از نصف مردم یک نوع از فوبیا را دارند. خودتون تصور کنید که اگر فوبیای شایعی مثل ترس از سوسک رو بخوایم بیماری روانی حساب کنیم چند درصد از مردم بیمار روانی هستند؟
    2. یه موضوع مهم: تفاوت نوعی از فوبیا که شما دارید با انواع دیگه اینه که به طور شایع به بیهوشی و غش و ضعف منجر میشه. به همین دلیل شاید مراجعه شما به روانپزشک مفیدتر باشه تا مثلا مراجعه کسی که از محیط های بسته می ترسه!
    3. از مشاوره هراس نداشته باشید. مراجعه به روانپزشک به هیچ وجه به معنی این نیست که شما فرد غیرعادی هستید، در خیلی کشورهای پیشرفته افراد هر چند سال به طور روتین چک آپ روانپزشکی می شوند، ولی در کشور ما مردم فکر می کنند اگر مشاوره روانپزشکی بکنند حتما مشکلی دارند!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

سلام به دکتر های محترم
    راستش من یک پسرخاله دارم 14-15 سالش هست!!
    از 1 سال پیش بد جوری صورتش جوش میزنه!! ((فکر کنم جوش های جوانی هست))
    تا حالا هم از دارو های زیادی استفاده کرده که معمولا تا یک حدی خوب میکنن و دو باره شروع میشه!!
    بهترنی دارو یا گیاه برای درمان جوش چیه؟
    از چه شوینده های صورت باید استفاده کنه!!؟
    راه های از بین بردن لک های باقی مانده از آثار جوش چیه؟
    راستی پوستش هم نسبطا چرب هست!!
    ممنون
    با عرض سلام و احترام!
    در مورد انواعی از آکنه (جوش غرور) که به داروهای معمولی مقاوم هستند داروی خاصی وجود دارد به اسم " آکوتان ".
    این دارو تقریبا در 100% بیمارانی که مشکل آکنه دارند موثر واقع می شود و بسیار مشکل آکنه را خفیف می کند، ولی متاسفانه دارای عوارض جانبی شدید از قبیل بالا رفتن آنزیم های کبدی و بالا رفتن میزان چربی خون در برخی بیماران است. لذا مصرف این دارو در کسانی که آکنه های معمولی و خفیف دارند ممنوع است.
    پسرخاله شما اگر بخواهد این دارو را استفاده کند باید:
    1. به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کند. پزشک ایشان را معاینه می کند و اگر آکنه از نوع شدید (ندولو کیستیک) باشد، برای ایشان آکوتان تجویز می کند.
    2. ایشان بعد باید با نسخه متخصص پوست به داروخانه های خاصی از قبیل 13 آبان مراجعه کند و دارو را بگیرد.
    3. پزشک برای کنترل ایشان که خدای نکرده دچار عوارض دارو نشوند، آزمایشاتی در طول دوره مصرف دارو تجویز می کند که حتما حتما باید انجام شود و به هیچ وجه سهل انگاری در این موضوع نشود.
    امیدوارم مشکل ایشون زودتر حل بشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

دکتر جان سلام
    من دو تا پسر 2 قلوی ناهمسان دارم که کلاس اول دبستان هستند و تمام اخلاقیاتشون با هم 180 درجه فرق داره. تنها نکته مشترکشان اینه که انگار بلد نیستند و یا نمیتونن که آرام حرف بزنند و همیشه در حال داد کشیدن هستند و خیلی بلند حرف میزنند و اعصاب برای ما نگذاشته اند!من و مادرشون همیشه درحال تذکر دادن هستیم که داد نزنند و آرام حرف بزنند ولی انگار نه انگار! بنظر شما مشکل چیه؟ ضمنا تست شنوایی سنجی هم دادند و هیچ مشکل گوشی هم ندارند.
    ممنون
    سلام.
    بنده موقعی که شما این قضیه رو تعریف کردید اصلا به مشکل شنوایی فکر نکردم.
    به نظر من یک همچین مشکلی بیشتر جنبه روانپزشکی داره و ممکنه مربوط به نوعی اختلال خفیف روانپزشکی اطفال به نام ADHD (اختلال بیش فعالی و کم توجهی) باشه.
    خصوصا اگر این علائم وجود داشته باشه، بیشتر به احتمال این اختلال فکر می کنیم:
    1. آیا احساس کردید که بچه هاتون میزان فعالیتشون از یک فرد عادی بیشتر باشه و ساکت نشستن براشون عذاب آور باشه؟
    2. آیا در هنگامی که دارید یه مساله رو براشون توضیح میدید، خصوصا یه مساله سخت رو، احساس کردید بچه ها توجهشون کمه و زود حوصله شون سر میره، معلم های مدرسه شون ازشون این شکایت رو ندارند؟
    3. آیا احساس کردید که وقتی لازم باشه بچه ها برای به دست آوردن یه چیزی صبر کنند، چیزی مثل ایستادن در یک نوبت و صف، فرزندان شما این کار براشون سخت باشه؟
    خصوصا اگر این علائم باشه بیشتر به این مشکل فکر می کنیم.
    توصیه من به شما:
    مسائلی که به آفتاب خانم در مورد مشاوره روانپزشکی و نترسیدن از این مساله گفتم رو شما هم به یاد داشته باشید. این مشکل یه مساله بسیار خفیف روانپزشکیه که در کشور ما به مقدار بسیار زیاد وجود داره، و در خیلی موارد به دست فراموشی سپرده میشه یا به خاطر سهل انگاری پدر و مادر اصلا تشخیص داده نمیشه و بچه آینده خوبی نخواهد داشت، خصوصا از لحاظ تحصیلی. به هیچ وجه از مشاوره روانپزشکی گریزان نباشید، خیلی راحت یک روز مثلا از بیمارستان روزبه وقت بگیرید و بچه ها رو ببرید پیش یک فوق تخصص روانپزشکی اطفال (خانم دکتر شهریور توصیه می شه).
    این رو هم بگم که این تشخیص فقط یه حدسه که من بدون دیدن بچه ها و فقط از طریق اینترنت دارم می زنم و تشخیص دقیق با روانپزشک اطفاله و با معاینه بچه های شما داده میشه، ولی حتی اگه تشخیص هم این نباشه باز یه همچین کسی خیلی راهنمایی تون می کنه و کلا توصیه میشه تمام بچه ها حداقل یه بار در دوران کودکی پیش روانپزشک اطفال بروند.
    موفق باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

با عرض سلام و احترام!
    در مورد انواعی از آکنه (جوش غرور) که به داروهای معمولی مقاوم هستند داروی خاصی وجود دارد به اسم " آکوتان ".
    این دارو تقریبا در 100% بیمارانی که مشکل آکنه دارند موثر واقع می شود و بسیار مشکل آکنه را خفیف می کند، ولی متاسفانه دارای عوارض جانبی شدید از قبیل بالا رفتن آنزیم های کبدی و بالا رفتن میزان چربی خون در برخی بیماران است. لذا مصرف این دارو در کسانی که آکنه های معمولی و خفیف دارند ممنوع است.
    پسرخاله شما اگر بخواهد این دارو را استفاده کند باید:
    1. به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کند. پزشک ایشان را معاینه می کند و اگر آکنه از نوع شدید (ندولو کیستیک) باشد، برای ایشان آکوتان تجویز می کند.
    2. ایشان بعد باید با نسخه متخصص پوست به داروخانه های خاصی از قبیل 13 آبان مراجعه کند و دارو را بگیرد.
    3. پزشک برای کنترل ایشان که خدای نکرده دچار عوارض دارو نشوند، آزمایشاتی در طول دوره مصرف دارو تجویز می کند که حتما حتما باید انجام شود و به هیچ وجه سهل انگاری در این موضوع نشود.
    امیدوارم مشکل ایشون زودتر حل بشه!
    سلام
    یعنی راه دیگه نداره؟
    مثلا مصرف گیاه خاص یا چیزی دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasool222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام
    آيا تشخيص و درمان جايگزيني براي آنژيوگرافي وجود دارد؟(با توجه به اينكه پزشكان ميگويند براي انجام آنژيوگرافي بيمار بايد درد قلب نداشته باشد)
    لطف كنند آقاي دكتر sector_0 پاسخ بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •