سلام
من وقتی این بازی رو شروع می کنم بعد از 2 یا 3 دقیقه سیستم قفل می کند و باید رستارت شود.
البته با 2 بازی دیگر مانند need forspeed هم این مشکل را دارم.
کارت من geforce6200
پردازنده:amd athlon 3000
سلام
من وقتی این بازی رو شروع می کنم بعد از 2 یا 3 دقیقه سیستم قفل می کند و باید رستارت شود.
البته با 2 بازی دیگر مانند need forspeed هم این مشکل را دارم.
کارت من geforce6200
پردازنده:amd athlon 3000
سلامنوشته شده توسط hossein3d
خوب عزيز يه خورده بيشتر توضيح بده. چه پيغامي ميده؟ شما چه كارهايي رو كردين كه نشده؟ يا يه عكس از پيغامش بذارين تا اميدجان هم بتونن كمك كنن.
تشكر
با سلامنوشته شده توسط ahmad125
دوست عزیز عضویت شما در این فروم را تبریک می گویم.
در مورد مشکلتون بگم که اگر که با چند بازی مشکل دارید احتمال اینکه سیستم مشکل سخت افزاری داشته باشه زیاد هست مثلا دمای cpu شما بالا رود و باعث هنگ کردن سیستم شود یا کارت گرافیک شما یا رم شما مشکل داشته باشد.
ولی احتمال اینکه ویندوز شما هم خیلی داغون باشه هم هست (عوض کردن ویندوز هم پیشنهاد میشه)
اگر که آخرین ورژن درایور کارت گرافیکتون رو هم نصب کنید بی تاثیر نیست![]()
بچه ها یه مشکل در اجرای بازیها دارم وهنوز هم نفهمیدم اشکال از کدام قسمت سیستم هست!! اگه میشه کمکم کنید:
مشخصات سیستم : 512 مگ رم- کارت گرافیکی جی فورس 5200 - سی پی یو + amd 2000
مشکل : گاهی اوقات هنگام اجرای بازی سرعت بازی یکباره کند شده و بازی تیک تیک اجرا میشه و در برخی موارد سیستم ریست
میشه. اما هنگام راه اندازی دوباره لود ویندوز به بالای 18 بار میرسه بعد از چند دقیقه که ویندوز بالا اومد حرکت موس در بدترین حالت
بدون اجرای هیچ برنامه ای تیک داره ودر بهترین حالت با اجرای یک برنامه ساده تیک میگیره (گیر میزنه) . در این حالت با نصب دوباره
ویندوز همه چیز تا اجرای یک بازی درست میشه ولی بعد از اجرای بازی دوباره همون مشکل پیش میاد...البته همیشه اینطوری
نیست و هر وقت عشقش بکشه اذیت میکنه ... حتی یک هارد دیسک نو هم خریدم (مکستور +80 ata) و لی این مشکل برطرف
نشد...
اگر می دونید ایراد کار کجاست لطفا کمکم کنید
با سلامنوشته شده توسط Morteza3SN
دوست عزیز اینجوری نمیشه حدس زد مشکل از کجاست ولی به احتمال خیلی زیاد مشکل سخت افزاری هست و یکی از قطعات شما مشکل داره و فقط با تست تک تک قطعات میشه مشکل را پیدا کرد.
ولی من احتمال میدم که مشکل از سی پی یو باشه یعنی اینکه فکر میکنم دمای سی پی یو شما در موقع بازی کردن بالا میره و باعث این مشکلات میشه البته این فقط یه حدس است و میتونه 1001 دلیل دیگه داشته باشه که فقط با تست قطعات میتونین مشکل را پیدا کنید
امید جان این مشکل فیفایی ما ردیف نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
متاسفانه من وقتی بازی age of empire 3 رو نصب کردم و خواستم اجراش کنم بل این ارور مواجه شد
سی دی مال بازی های شقایق هستش و بازی از قبل به صورت نصب شده توی سی دی بود و فقط با وین رار فشرده شده بود و کپی شد توی هارد
کرکش هم هست اما حدود 20 30 تا فایل dll هستش و 2 تا فایل bat که اسم یکیش update 32 و یکی دیگه update64 هستش
این کرکشه؟
اگه احیانا مشکل از کرک بود لینک کرک سالم رو بزارید
با سلامنوشته شده توسط ZiTaNiX
زیتانیکس جان احتمال داره مشکل از سیدی بازی باشه ولی من برای شما آخرین کرک این بازی رو میزارم با این کرک تست کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
موس من بدون سیمه ال جی هست، کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره مشکل من اینکه فقط و فقط در بازی فیفا 2006 خود به خود تیم ها عوض میشن بطوری که اجازه هیچ کاری رو بهم نمیده، با هزار بد بدختی تیم انتخاب کردم ولی توی بازی هم که میرم کیبرد کار نمیکنه. ولی وقتی موس رو قطع میکنم هم مشکل اول رفع میشه هم دوم؟؟؟؟؟؟ درایور رو نصب کردم عملکرد دکمه ها روم تغییر دادم ولی... درست نشد... کسی راه حلی برای مشکل بزرگ من میتونه گیر بیاره
نوشته شده توسط ZiTaNiX
آقا يه Search بکن تو اونجايی که بازی را نصب کردی بعد اون فايلی که پيدا
کرد(در Search)ان را در پوشه اصلی بازی بريز.
چون وقتی این بازی نصب مي شود فايل d3dx9_25.dll را در پوشه Update بازی مي ريزد.
ان فايل را همانطور که در بالا گفتم از پوشه Update ,کپی کن و در پوشه اصلی بازی بريز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)