تم شيطاني ، نبود؟
اینقدر شیطون نشو....نا سلامتی بزرگ شدی ها...! ( مزاح ) چرا توی ÷ک هایی که صفح قبل گذاشتند شیطانی اش هم هست..زحمت دانلودش رو بکش عزیز دلم... .تم شيطاني ، نبود؟
راستی این لینکی که صفحه قبل من گذاشتم دچر مشکل شده...اینقدر تعداد دانلود بالا هست که سروری که برای دانلود گذاشتند قاطی کرده...!
سایت به این بزرگی از سورو خودش برای دانلود استفاده نمی کنه...! تو رو به خدا...!
کسی جایی دیگه سراغ نداره که بشه دانلودش کرد...!؟
سلام به همه دوستان خوبم امیدوارم حال همه خوب باشهاز دوستا نیکه ویستادارن یه کمک تمی میخاممن تم شیشه ای برای ایکس ÷ی میخام و اگه نبود یه نفر که ویستادهره با تم شیشهای این فایل رو در این ادرس اگه قرار داشت برام بزارهممنونD:\WINDOWS\Resources\Themes\Lu na\Shell\NormalColor\shellstyle.dllفایل shellstyle.dll مد نظرم هستبازم ممنون
سلام
من اون رو دانلود نکردم.وای مطمئنی که فقط فایل Dream توش هست.باید Msstyle و Bootscreen و Logon sreen باشه.
راستی به جز Dream بقیه برای XP هست
بچه ها من theme ها رو دانلود می کنم بعد به پوشه windows/Resources/theme هم انتقال میدهم ..دوبرا هم کلیک می کنم ولی چیزی نمی یاد ........یه مدت درست بود بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم خراب شد...کمکم کنید![]()
![]()
سلام دوست من.
ضمن عرض تبريك جهت عضويت شما و آرزوي موفقيت، به عرضتون ميرسونم كه شما ميتوانيد جواب سوال خود را در تاپيك زير پيدا كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت، بابك.![]()
سلام Viren عزیز![]()
احتمالا دیگه باید نگهش داریم واسه وقتی ویستا رو نصب کردیم![]()
توی فایل زیپ اینا هست :
موفق باشی
یا حق
![]()
FEiZ جان مشکلم حل شد ..خیلی حال دادی.....![]()
![]()
خواهش ميكنم بابا كاري نكردم كه...![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)