کسی هست بیاد یک دست آنلاین بازی کنیم می دونم که ربطی به این تاپیک نداره ؟؟؟؟
کسی هست بیاد یک دست آنلاین بازی کنیم می دونم که ربطی به این تاپیک نداره ؟؟؟؟
سلام
می خواستم ببینم کسی هست کمک کنه.من تو اون مرحله ای که کین توی یه ساختمان بزرگ هست نمی شه خرابش کنی.و باید 3 تا ژنراتور رو خراب کنی.من 3 تا خراب کردم همه نیروی های ناد رو از بین بردم و آبجکت آخری میگه باید آ او ان کنن بسازی ولی نمیدونم تو کودوم ساختمون میشه ساخت.
GDI Campaign - مرحله 11 - Sarajevo
در حین ساخت و ساز و انجام اهداف حتما در سربرگ Structure ساختمان Ion Cannon Control Center باز میشه.
بعد از ساخت و شارژ انرژی به وسیله Ion Cannon ساختمان Temple Prime رو هدف بگیرید.
در صورتی که تمامی ساخت و ساز ها انجام شده باشه ولی اجازه ساخت Ion Cannon Control Center باز نشده باشه, لود دوباره مرحله پیشنهاد میشه.
در صورتی که بعد از لود دوباره مرحله, باز هم این مشکل وجود داشته باشه, نصب آخرین پچ بازی رو توصیه میکنم.
سلام من در بازی جنرال 3 (tiberium wars)
در مرحله کلوتوریا که تو ایتالیا هست گیر میکنم البته می دونم باید اون ماشینها رو کاری کنی که از اون طرف رودخنه بیان اینطرف ولی نمیتونم این کارو بکنم چون خیلی سخت هستش و نیروهام کمن
Command & Conquer 3: Tiberium Wars رمز این بازی رو میخوام کمک کنید
ترینر نمیخوام چون کار نمیکنه فقط رمز لطفا
کمپین GDI - مرحله 9 - Croatia
اول یک Harvester بسازین و سپس همه ساختمانها رو تعمیر کنین.
همه ساختمانهای ضد هوایی رو افلاین بزارین و ساختمانهای دفاعی دیگر رو انلاین بزارین.
در همین حین با APC پولهایی واقع در شمال و همچنین جنوب نقشه رو جمع کنین.
در گوشه هر پایگاه (کنار هر ضد هوایی) یک Pitbull مستقر کنین.
حداقل 4 نیروی APC رو در در بیرون پایگاه, ضلع جنوب غربی مستقر کنین.
در هر کدام از ورودی های شمال و شرق حداقل 4 تانک Predator مستقر کنین.
با حداقل 10 تانک به پایگاه ناد در شمالشرقی حمله کنین + از تانکهای مستقر در ورودی هم استفاده کنین.
سپس با گروهای متشکل از نیروهای APC و تانک به پایگاه جنوب غربی حمله کنین.
حالا راحت میتونین نیروهای واقع در شمال غربی رو نجات بدین.
....
فکر نمیکنم دیگه مشکلی وجود داشته باشه.
دسوتان من مرحله البانی رو چهطوری رد کنم؟؟این کارگرام که 4تا هستن سریع کشته میشن
سلام
اینجا کسی هست که brutal کامپیوتر رو شکست داده باشه و هم چنین کسی هست این بازی رو بخواد آنلاین مثلا با من بازی کنه؟
با تشکر
بله
من برای بازی آنلاین هستم
فقط مشکل این هست کلا این بازی چون پچ شده نمیشه آنلاین بازی کرد و سریال می خواد
یک راه فکر کنم باشه دوستان راهنمایی کنن
به اون می گن Hamachi که یک شبکه داخلی مجازی در اینترنت می سازه.
بعد از اینکه 4 مهندس رو بدست میارین, با یکی از مهندس ها پل رو تعمیر میکنین. بعد هر مهندس رو در یکی APC قرار میدین. اینطوری دیگه مهندس ها رو به راحتی از دست نمیدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)