بزرگترين كلاه برداريهاي تاريخ
بزرگترين كلاه برداريهاي تاريخ
خیلی خوب در چند خط توضیح دادی. من با توصیفت از ماجراش با اون دو دختر کمی مخالفم! درسته که دلش برای اولی میسوخت ولی نمیشه گفت عاشق دومی بود! با وجود اینکه دختره عاشقش بود.
در مورد تصمیم گیری هم، اگر اونجوری که شما دوست داری بین این دو انتخاب میکرد که دیگه ابله نمیشد! یعنی اصلا شاید هدف همه رمان همین بود!
آره راست می گی ولی به هر حال وقتی یکی کار ابلهانه می کنه که نمی تونی حرص نخوری منم حرص خوردم! ولی بنظر من اون عاشق آگلایا بود
همه نام ها
ژوزه ساراماگو
واقعا کتاب جالبیه. داستان درباره مردیه که توی ثبت احوال کار می کنه و یک روز ناگهان با یک تصمیم عجیب و شاید احمقانه زندگیش کاملا تغییر می کنه. اون با بدست آوردن یه برگه اضافی از مشخصات زنی 36 ساله که تصادفا برش داشته به اون زن ناشناس علاقمند می شه و سعی می کنه پیداش کنه و برای پیدا کردن اون ذره ذره خودش رو از حصاری که سالهاست در اون گیر کرده و از مرزهای احمقانه ای که قانون و کارش براش ایجاد کردن رها می کنه و بعد وقتی کتاب به پایان می رسه خواننده رو حیرت زده می کنه . من واقعا از خوندنش لذت بردم در ضمن برنده جایزه سال 1998 هم هست
به نظر منم کتاب جالبیه مثل بقیه کتاب های ساراماگو
می شه بگی منظورت کدوم جایزه بود ؟
منظورم جایزه نوبل بود
این اولین کتابی بود که از ساراماگو می خوندم
قبلش اصلا نمی شناختمش!!!
اولین جمله کتاب خیلی به دل می نشست:
تو نامی را که به تو داده اند می دانی
تو نامی را که داری نمی دانی
کتاب بدیهیات
آرام جان خوب توصیه می کنم حتما بقیه کتاب های ایشون را هم بخون به خصوص کوری فکر کنم خوشت بیاد
اما ایشون جایزه نوبل را به خاطر کتاب سالروز مرگ ریکاردوریش گرفتند نه کتاب همه نامها
البته منم دیدم توی ایران روی جلد اکثر کتاب های ایشون نوشته می شه برنده جایزه نوبل و خوب قاعدتا ادم فکر می کنه همون کتاب را می گن اما از این جمله منظورشون نویسنده کتاب هست
مرسی از توصیه خوبتآرام جان خوب توصیه می کنم حتما بقیه کتاب های ایشون را هم بخون به خصوص کوری فکر کنم خوشت بیاد
یکی از دوستام هم قبلا بهم گفته بود بخونمش الان که تو گفتی یادم اومد باید خیلی قشنگ باشه پس!
دهه!اما ایشون جایزه نوبل را به خاطر کتاب سالروز مرگ ریکاردوریش گرفتند نه کتاب همه نامها
البته منم دیدم توی ایران روی جلد اکثر کتاب های ایشون نوشته می شه برنده جایزه نوبل و خوب قاعدتا ادم فکر می کنه همون کتاب را می گن اما از این جمله منظورشون نویسنده کتاب هست
نامردا!! فکر کردم این کتابشه که جایزه گرفته! دو پهلو می نویسن آدم نفهمه!!
من فکر کنم که اخیرا دیگه به خاطر یک کتاب به کسی نوبل نمیدن.
بلکه جایزه را برای مجموعه فعالیتهای یک نویسنده میدهند واسه همین نمیشه گفت که به خاطر فلان کتابی به نویسنده نوبل دادن.
البته همیشه یک اثر را بهانه قرار میدهند.
دقیقا همین طوریه که می گین اقا جلال
با توجه به مجموعه اثار جایزه را می دهن و یعنی کل فعالیت فرد مهمه اما خوب یکی از آثار را بهونه قرار می دهن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)