تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 131 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بزرگترين كلاه برداريهاي تاريخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

ابله
    نوشته داستایوفسکی

واقعا رمان عجیبیه بنظر من یه جورایی آدم هاش بیش از حد خاکستری هستن طوری که اصلا نمی تونی باور کنی ممکنه چنین خصوصیاتی واقعا توی یه نفر جمع بشن. داستان ابله درباره مرد جوانی بنام پرنس موشکین هستش که بعد از معالجه نیمه کاره بیماریش در خارج از کشور به روسیه برمی گرده. این مرد یجوراییه یعنی هم دیوانه است و هم نیست می شه گفت خیلی ساده لوحه ولی مغزش درست کار می کنه. اینطوریه که بقیه اول جدی نمی گیرنش اما سادگی و صداقتش اعتماد همه رو جلب می کنه و بین اضداد محبوب می شه!!!
    و بعد هم ماجرای عجیب اون با دو دختر بسیار زیبا پیش می یاد که دلش برای یکی می سوزه و از طرفی عاشق یکی دیگه است و تصمیم گیری هم که بلد نیست کفر آدم رو بالا می یاره
    در هر حال می شه گفت حتی پایان بسیار مناسبش به همه اون حرص خوردن ها می ارزید

خیلی خوب در چند خط توضیح دادی. من با توصیفت از ماجراش با اون دو دختر کمی مخالفم! درسته که دلش برای اولی میسوخت ولی نمیشه گفت عاشق دومی بود! با وجود اینکه دختره عاشقش بود.
    در مورد تصمیم گیری هم، اگر اونجوری که شما دوست داری بین این دو انتخاب میکرد که دیگه ابله نمیشد! یعنی اصلا شاید هدف همه رمان همین بود!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی خوب در چند خط توضیح دادی. من با توصیفت از ماجراش با اون دو دختر کمی مخالفم! درسته که دلش برای اولی میسوخت ولی نمیشه گفت عاشق دومی بود! با وجود اینکه دختره عاشقش بود.
    در مورد تصمیم گیری هم، اگر اونجوری که شما دوست داری بین این دو انتخاب میکرد که دیگه ابله نمیشد! یعنی اصلا شاید هدف همه رمان همین بود!
    آره راست می گی ولی به هر حال وقتی یکی کار ابلهانه می کنه که نمی تونی حرص نخوری منم حرص خوردم! ولی بنظر من اون عاشق آگلایا بود

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه نام ها
    ژوزه ساراماگو

واقعا کتاب جالبیه. داستان درباره مردیه که توی ثبت احوال کار می کنه و یک روز ناگهان با یک تصمیم عجیب و شاید احمقانه زندگیش کاملا تغییر می کنه. اون با بدست آوردن یه برگه اضافی از مشخصات زنی 36 ساله که تصادفا برش داشته به اون زن ناشناس علاقمند می شه و سعی می کنه پیداش کنه و برای پیدا کردن اون ذره ذره خودش رو از حصاری که سالهاست در اون گیر کرده و از مرزهای احمقانه ای که قانون و کارش براش ایجاد کردن رها می کنه و بعد وقتی کتاب به پایان می رسه خواننده رو حیرت زده می کنه . من واقعا از خوندنش لذت بردم در ضمن برنده جایزه سال 1998 هم هست

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

همه نام ها
    ژوزه ساراماگو

واقعا کتاب جالبیه. داستان درباره مردیه که توی ثبت احوال کار می کنه و یک روز ناگهان با یک تصمیم عجیب و شاید احمقانه زندگیش کاملا تغییر می کنه. اون با بدست آوردن یه برگه اضافی از مشخصات زنی 36 ساله که تصادفا برش داشته به اون زن ناشناس علاقمند می شه و سعی می کنه پیداش کنه و برای پیدا کردن اون ذره ذره خودش رو از حصاری که سالهاست در اون گیر کرده و از مرزهای احمقانه ای که قانون و کارش براش ایجاد کردن رها می کنه و بعد وقتی کتاب به پایان می رسه خواننده رو حیرت زده می کنه . من واقعا از خوندنش لذت بردم در ضمن برنده جایزه سال 1998 هم هست

به نظر منم کتاب جالبیه مثل بقیه کتاب های ساراماگو

می شه بگی منظورت کدوم جایزه بود ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورم جایزه نوبل بود
    این اولین کتابی بود که از ساراماگو می خوندم
    قبلش اصلا نمی شناختمش!!!
    اولین جمله کتاب خیلی به دل می نشست:

تو نامی را که به تو داده اند می دانی
    تو نامی را که داری نمی دانی
    کتاب بدیهیات

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

منظورم جایزه نوبل بود
    این اولین کتابی بود که از ساراماگو می خوندم
    قبلش اصلا نمی شناختمش!!!
    اولین جمله کتاب خیلی به دل می نشست:

تو نامی را که به تو داده اند می دانی
    تو نامی را که داری نمی دانی
    کتاب بدیهیات

آرام جان خوب توصیه می کنم حتما بقیه کتاب های ایشون را هم بخون به خصوص کوری فکر کنم خوشت بیاد

اما ایشون جایزه نوبل را به خاطر کتاب سالروز مرگ ریکاردوریش گرفتند نه کتاب همه نامها

البته منم دیدم توی ایران روی جلد اکثر کتاب های ایشون نوشته می شه برنده جایزه نوبل و خوب قاعدتا ادم فکر می کنه همون کتاب را می گن اما از این جمله منظورشون نویسنده کتاب هست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آرام جان خوب توصیه می کنم حتما بقیه کتاب های ایشون را هم بخون به خصوص کوری فکر کنم خوشت بیاد
    مرسی از توصیه خوبت
    یکی از دوستام هم قبلا بهم گفته بود بخونمش الان که تو گفتی یادم اومد باید خیلی قشنگ باشه پس!

اما ایشون جایزه نوبل را به خاطر کتاب سالروز مرگ ریکاردوریش گرفتند نه کتاب همه نامها

البته منم دیدم توی ایران روی جلد اکثر کتاب های ایشون نوشته می شه برنده جایزه نوبل و خوب قاعدتا ادم فکر می کنه همون کتاب را می گن اما از این جمله منظورشون نویسنده کتاب هست
    دهه!
    نامردا!! فکر کردم این کتابشه که جایزه گرفته! دو پهلو می نویسن آدم نفهمه!!

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

من فکر کنم که اخیرا دیگه به خاطر یک کتاب به کسی نوبل نمیدن.
    بلکه جایزه را برای مجموعه فعالیتهای یک نویسنده میدهند واسه همین نمیشه گفت که به خاطر فلان کتابی به نویسنده نوبل دادن.
    البته همیشه یک اثر را بهانه قرار میدهند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من فکر کنم که اخیرا دیگه به خاطر یک کتاب به کسی نوبل نمیدن.
    بلکه جایزه را برای مجموعه فعالیتهای یک نویسنده میدهند واسه همین نمیشه گفت که به خاطر فلان کتابی به نویسنده نوبل دادن.
    البته همیشه یک اثر را بهانه قرار میدهند.

دقیقا همین طوریه که می گین اقا جلال
    با توجه به مجموعه اثار جایزه را می دهن و یعنی کل فعالیت فرد مهمه اما خوب یکی از آثار را بهونه قرار می دهن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •