آقا یه چیزه جالب
من تو نسخه جدید outpost دیدم که تمام این ضعفهایی که برشمردم رفع شده
من که حرفم رو پس میگیرم
عالی شده
عالی
آقا یه چیزه جالب
من تو نسخه جدید outpost دیدم که تمام این ضعفهایی که برشمردم رفع شده
من که حرفم رو پس میگیرم
عالی شده
عالی
سودا جون سلام سایت جدیدو داری
آره سودا جون منم قبول دارم این اوتپوست جدید توپ تر از قبلی شده
سلام خونه نو مبارک
انگار اجاره خونه نداده بودیم صابخونه لوازمو گذاشته بود تو کوچه
پست منو دقیق نخوندید
شما گفتید من وقتی بلوک میزنم انگار نه انگار مرور گرم بالا میاد و می خواد بره تو اون سایت
شما دقت نمیکنی فقط مرور گر بالا میاد وقتی بلوک و میزنی دیگه تو سایت نمیره لطفا امتحان کن
امید وارم دیگه اوت پوست از این کارای بد جلوی چشم شما نکنه (شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه کردی )
Last edited by vivasoft; 12-09-2005 at 00:21.
سلام ؛
من هیچ نظری نمیدم !
خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !
فایروال پیشنهادی این سایت Outpost
نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !
نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !
بابا دمت گرم AveCina جان، این سایت که در برابر فایروال من سوسک بود! حتی نتونست آی پی من رو پیدا کنه و پیغام داد اسکن کردن پورت های شما به علت فایروال غیر ممکن است!؟ (شاید توقع داشته بدون فایروال اسکن کنه؟)سلام ؛
من هیچ نظری نمیدم !
خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :
یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !
فایروال پیشنهادی این سایت Outpost
نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !
نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !
حالا اسم فایروال رو نمیگم تو کف اش بمونید!
البته خودم از وقتی که ورژن جدید رو نصب کردم میدونستم یک چیز دیگه است اما نه دیگه اینقدر. حالا باز هم بگید ZoneAlarm Pro بده، بد!
میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟
متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !
چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !
يعني فكر ميكني انگليسي من اينقدر ضعيفه! آره؟میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟
متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !
اين هم متن پيغام :
IP Address test
The test has found that the IP address used by your computer cannot be scanned. This commonly occurs because of a firewall program on your computer and/or you are connected to the Internet through a proxy-server or your ISP uses Network Address Translation (NAT) to share IP addresses.
This means the test cannot check your system as the results of the testing would be incorrect.زياد هم سخت نيست اما اين رو بدونيد كه ورژن جدید (ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000) واقعا فوق العاده است. (کلی امکانات اضافه شده که فقط باید ببینید تا باور کنید)چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !
من از قول کسی که آخرین ورژن از همه فایروال ها از جمله Kerio و Outpost رو تست کرده بود شنیدم که Zone Alarm Pro جدید از اونها بهتره. ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!
نه بابا سوء تفاهم شد !
ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه ! فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !
از اون حرف ها بودا !ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!
AveCina چرا اذيت مي كني؟
آره اين رو نوشته اما چون مزخرف ميگه اهميت ندادم. ضمنا چرا شما به اون قسمت كه ميگه به خاطر فايروال هست دقت نمي كني؟ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه !
بهتر بود ميگفتي بدون فايروال تست كنم چون دردسرش از عوض كردن ISP، اون هم فقط برای یک تست ! کمتره.فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !
البته من پیشنهاد میکنم خودت این موضوع رو تست کنی و جواب رو ببینی ، چون بعید میدونم حتی با عوض کردن ISP هم حرف من رو قبول کنی.
به هر حال شنیدن کی بود مانند دیدن!
hossein84x
ما که اوت پوست نسخه 3 تست کردیم همینی رو گفت که شما فرمودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)