تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 91 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من اون پایانی که آرزو میکنه پولدار بشه بعد سکه هامیریزن روسرش ... رو دیدم
    حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام
    آقا چه اصطلاحات باحالی کلی خندیدم اون قاشق چنگال که میاد باسه اینه که گشنست باید از تویه کوله پشتی بر رویه غذا کلیک کنی تا بره او علامت انرژی هسته ای حق مسلم ماست باسه منطقه آلودست که آخر هایه بازی خیلی زیاده و باید تند تند آمپول بزنی درمورد تیر هم معمولا وقتی کسی رو کشتی باید تیر هاشو برداری تا هیچ وقت تیر کم نیاری............. البته راجب تیرباید بگم شما هر منطقه ای که وارد میشی گروه خاصی از اون محافظت میکنن و تیر هایه بیشتر تفنگ هاشون به هم میخوره بنا برین بهتره شمتا اسلحه تو مناسب با منطقه ای که وارد میشی انتخاب کنی و بعد از کشتن دشمن ها خشاب هاشون رو برداری اینطوری هیچوقت تیر کم نمیاری و همچنین راه دیگه اینه که پیش از اینکه از شهر راه بیوفتی برایه ماموریت تا میتونی تیر تفنگ مورد علاقت رو بخری تا کم نیاری ................... در مورد ترینر باید بگم اصلا حال نمیکنم ولی تو cheathappens اگه بگردی باید باشه inkareeeee هم داره بگو تابرات بزاره
    ممنون که جواب دادی ولی اینو من میدونستم . یعنی همون انژری هسته ای رو منظورمه ولی من یادمه یه توی منطقه ای رفتم که آلوده بود ولی لباسمو عوض کردم دوباره رفتم توی اون منطقه دیگه اون علامت ظاهر نشد میدونی کجا رو میگم . همون yanter .
    برای تیر هم میدونم باید بگردیشون ولی من توی منظقه ی آلوده چطوری بگردمشون با حدود 3 تا medkit ؟؟؟؟ تازه وقتی هم که میگدیشون تیر کلت دارن ولی پدرسوخته ها با تیر از اون تفنگ خوب ها بهت حمله میکنن اگه هم خیلی بخواد بهت رحم که 8 تا یا 7 تا تیر توی جیبش من هم نمیخوام تقلب کنم آخه من تیر هایی گرفتم حدود 250 تا ولی تفنگشو نمیدونستم کدوم یعنی پیداش نرکدم مجبئد شدن بندازمشون الان توی کافی نت هستم وگرنه عکسشو میزاشتم .
    اگه اشکال نداره ترینر رو بزارید تا من یه 300 400 تایی تیر دست و پا کنم . تا یه به یه یارو هم میرسم با آر پی جی حمله میکنه .

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید یکی از راههایی که میتونه از سریع آلوده شدن شما جلوگیری کنه استفاده از اون اشیائیه که گاهاً روی زمین افتادن و میدرخشن، اگر اونها را به لباستون وصل کنید(روش کلیک کنید attach to belt را انتخاب کنید) بعضیاشون انرژی شما را زیاد می کنند (مثلاً مدت بیشتری میتونید بدوید) یا بعضیاشون قدرت ضد گلوله بودن لباس شما را زیاد کنند یا همین که دیرتر هسته ای بشید. در مورد تیر هم اگه بیشتر سرشون را هدف بگیری اصلاً به مشکل کمبود تیر دچار نمیشی (من خودم بازی را که تموم کردم 2000تا تیر هنوز داشتم). ضمناً تو یکی از این مأموریت های فرعی فکر می کنم اگه اون دانشمند رو نجاتش بدی و بعداً یه مأموریت هم واسه رئیسش انجام بدی یه لباس بهت میده که خیلی مقاومتش در مقابل تشعشعات زیاده.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله لباس هم در مقاومت در برابر آلودگی موثره بهترین لباس هم همونیه که دکتره بهتون میده البته رییس گروه دیوتی هم همون لباس رو بهتون میده ولی رنگش قشنگ تره!!!
    در مورد کیت ها هم تا حالا من به مشکلی بر نخوردم و فکر میکنم در هر لحظه بازی حد اقل 30 تایی کیت همرا داشته باشم شما انگار اینایی رو که میکشی نمیگردی
    همونطور که این دوشتمون گفت هدشات خیلی موثر تره وقتی من که از همون اوایل بازی به بدنها کاری نداشتم و فقط کله رو میزدم تا مجبور نباشم یه خشاب رو رویه یه نفر خالی کنم با هدشات 2-3 تیر یا اگه درست بزنیم 1 تیر کافیه تا یه نفر رو بکشه البته داشتن تفنگ منسب هم تویه تعداد تیر هات تاثیر داره و یه تفنگ قوی باعث میشه تیر کمتری برایه کشتن یه نفر هدر بدی
    در مورد ترینر هم نمیدونم در کدام جنگل یافت میشه اییییییییییینکاره !!! جون ترینرتو بزار اینجا بچه ها استفاده کنن
    البته تو cheathappens اگه اسم بازی رو سرچ کنی حتما میابی به دلیل شاهکار مخابرات باریه ما که فییییییی&@**یلتر شده کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟! حتما میخوان بچه ها برایه بازی کردن به ترینر متکی نباشن چقدر اینا به فکر ملتن

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!

لا اقل تو نمردی ما که بعد آرزومون مردیم

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که جواب دادی ولی اینو من میدونستم . یعنی همون انژری هسته ای رو منظورمه ولی من یادمه یه توی منطقه ای رفتم که آلوده بود ولی لباسمو عوض کردم دوباره رفتم توی اون منطقه دیگه اون علامت ظاهر نشد میدونی کجا رو میگم . همون yanter .
    برای تیر هم میدونم باید بگردیشون ولی من توی منظقه ی آلوده چطوری بگردمشون با حدود 3 تا medkit ؟؟؟؟ تازه وقتی هم که میگدیشون تیر کلت دارن ولی پدرسوخته ها با تیر از اون تفنگ خوب ها بهت حمله میکنن اگه هم خیلی بخواد بهت رحم که 8 تا یا 7 تا تیر توی جیبش من هم نمیخوام تقلب کنم آخه من تیر هایی گرفتم حدود 250 تا ولی تفنگشو نمیدونستم کدوم یعنی پیداش نرکدم مجبئد شدن بندازمشون الان توی کافی نت هستم وگرنه عکسشو میزاشتم .
    اگه اشکال نداره ترینر رو بزارید تا من یه 300 400 تایی تیر دست و پا کنم . تا یه به یه یارو هم میرسم با آر پی جی حمله میکنه .
    آر پی جی؟؟؟؟؟؟ من تا حالا تو بازی همچین چیزی ندیده بودم دقیق بگو ببینم کجاست.؟؟
    در ضمن اگه تیر نداری تیر کلت که داری یواشکی آدم بکش تفنگشو بردار من چند بار مجبور شدم با knife آدم بکشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

لا اقل تو نمردی ما که بعد آرزومون مردیم
    نامرد واسه منم وقتی آرزو کرد آوار ریخت رو سرم منم مردم.!

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من ترینر بازی رو دارم لینکش رو میذارم هرکی خواست بگیره من که خودم با تقلب مخالفم در ضمن اگه کسی خواست تمامی لباسها واسلحها را از فروشنده اول بازی بخره بگه تا بگم چکار بکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من همون اول اوله بازي گير كردم بايد چيكار كنم ؟؟
    همونجا كه يه مرد پشت ميزه باهاش حرف ميزنم چي ميگه ؟؟ بايد چيكار كنم ؟؟
    پشت سرمم يه دره كه بستست !!!

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •