آره چنجه ولی قرار بود فردا ثبتش کنم
شوخیت گرفته تو این اوضاع؟![]()
باید به عرضت برسونم که من از بچه های قدیمی کلوپ 810 هستم پس نیازی نیست برم کلوپ 810 رو کامل بخونم چون خونده دارم.حله؟؟؟
آره چنجه ولی قرار بود فردا ثبتش کنم
شوخیت گرفته تو این اوضاع؟![]()
باید به عرضت برسونم که من از بچه های قدیمی کلوپ 810 هستم پس نیازی نیست برم کلوپ 810 رو کامل بخونم چون خونده دارم.حله؟؟؟
چطر بفهمم که گوشی سریال اصلی است ؟
بابا نا امیدم کردی که...بدون توجه یه فهرست مطالب...برو صفحه ی اول .....پست شماره ی 2 رو بخون...یکی از بند هاش مربوط می شه به همین سوالت که خیلی هم مشروح دربارش توضیح دادم
ناراحتی الان؟![]()
من اخرشم نفهمیدم این کارایی که کرده چه ربطی دارن به صدا؟.یارو واست ورزن جدید ریخت..همین؟کار دیگه ایی نکرد؟این چه ربطی داشت به صدا؟یا نه کارهای دیگه ایی هم انجام داد؟یه کم توضیح بده...والله مدتهاست تو خط frimware نیستم...چون علاقه ایی به انگولک نرم افزاری گوشیم ندارم(چون گوشیم چنج هست و بی خیال این کارا شدم)...یادم رفته کدوم ورزن جدید بود کدوم قدیمی..کمی سرچ کنی..راحت می فهمی..چیز عجیب و سختی نیست پیدا کردنش(تو تاپیک 810 یا تاپیک افزایش صدا از حمید بپرس اون الان رو بورس این جور چیز هاست
)
فقط یه چیزی..اگه فقط فلش کرده و اینکه بگه ورزن جدید صداش بهتره...شاید دروغ نگفته باشه...اما خیلی تفاوتی نداره...اینو مطمئنم...شاید کمی...اما نه خیلی زیاد...به اندازه ایی مه بصرفه بدیم گوشی رو فلش کنن...بعدشم اگه می خواستی نرم افزاری باعث تقویت صدا بشی از اموزشهای حمید استفاده می کردی..گوشیتو هک می کردی..همینی می شد که یارو واست فلش کرد..الکی پولتم نمی ریختی تو جیب طرف![]()
یعنی چی رجیستر پریده؟اگه پریده بود که الان تو شبکه نبودی...وقتی می گن رجیسترش پریده که دیگه نتونی تو شبکه کار کنی ...اوکی؟
خوب پس واسه چی این ریسک رو کردی؟باید می بردی بیرون می گفتی بدون فلش واست با باکس سریالشو چنج کنه که بردی واسه ثبت کردن بهت گیر ندن...همین..دیگه فلش لازم نبود...من اینهمه گفتم تا لازن و ضروری نیست فلش نشه....کی گوش می ده![]()
حالا کاری هست که شده....راستی یه کم دیگه توضیح بده...کجا گوشیت هنگ می کنه و بالا نمی یاد؟به نظر می رسه فلشش درست نبوده و نیاز به فلش مجدد داره...به نظرم نرم افزار رو درست کپی نکردی....اگه اینطور باشه...باید فلش بشه...اما سریالشو بگو دیگه جنج نکنه...همون سریال کارخانه رو بهش بده...بعدشم ببر واسه ثبتش
اون حرفی رو هم که بهنام زد به تو نبود خطاب به ابلیس گفتش..که من گفتم این تاپیک رو خونده..اونم گفت اگه مرده حالا بره کل تاپیک 810 رو بخون(شوخی)![]()
QVGA Quarter (Video Graphics Array
اندازه صفحه ی ۲۴۰*۳۲۰ پیکسلی که اندازه آن یک چهارم سایز ۴۸۰*۶۴۰ می باشد . در کل می توان گفت که گوشی های تلفن همراه با تفکیک بالای تصویر از این استاندارد در صفحه نمایشگر های خود بهره می برند ، یعنی سایز صفحه نمایشگر آن ها ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد .
این واژه در مورد ابعاد عکس دوربین تلفن همراه نیز به کار می رود یعنی اگر دوربین یک گوشی تلفن همراه QVGA باشد ، اندازه عکس آن ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد
سایت افتاب
شاد باشید دوستان من![]()
ok.آخه بعد از چند بار هک کردن گوشیم با ++xs , alpha گوشیم قاطی کرد و روزی 3-4بار هنگ میکرد و تا خاموش و روشن نمیکردی خوب نمیشد.واسه همسن فلش کردم.
بعد از فلش تو مرحله plaes wait گیر میکنه.یعنی تا نصفه میاد بعد گیر میکنه![]()
من رفتم پیش همین یارو . هروقت قرار بزاری حاظرم بیام تا با هم بریم مغازش .
بابا رفیقمه ... ( البته نه صمیمی ولی آشناست )
lotfan dar mored tamirat goshiha bishtar matlab roye site bezarid ! tank .....u !!!! h
سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .
ببین بگذار اول درباره ی چیزی که مطمعنم بگم و اون اینکه...طرف ببخشیدا چرت محض گفته..گ.شیه سریال اصل به هیچ عنوان سریالش نمی پره..مگه اینکه کسی با باکس چنجش کنه...
نمی دونم چرا همچین حرفی بهت زده؟
چند تا سوالمو جواب بده:
گوشیت گارانتی داره؟چه گارانتی؟ایا مغازه ایی که بردی همون جایی بود که ازش گوشیتو خریدی؟
اگه گارانتی داره...اونجا که رفتی نمایندگیه اون گارانتی بود؟
چیزی که به نظرم می رسیه اینه که..گوشیت چنج شده بوده و به نام اصل بهت دادن...اما حرفهای این طرف واسم عجیباه..چرا راستش رو نگفته
جواب سوالامو بده بهتر بشه نظر داد
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)