تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 106 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مگه گوشیت سریال چنجی نیست؟کی گفته فلش کنی خودت؟باطری در بیار ..جا بزن...اما فکر نکنم با این کارا حل شه انگاری فلش می خواد اونم با باکس
    آره چنجه ولی قرار بود فردا ثبتش کنم
    حالا اگه میتونی برو کلوپ 810 رو کامل بخون .
    شوخیت گرفته تو این اوضاع؟
    باید به عرضت برسونم که من از بچه های قدیمی کلوپ 810 هستم پس نیازی نیست برم کلوپ 810 رو کامل بخونم چون خونده دارم.حله؟؟؟

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض Vodka

چطر بفهمم که گوشی سریال اصلی است ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چطر بفهمم که گوشی سریال اصلی است ؟
    بابا نا امیدم کردی که...بدون توجه یه فهرست مطالب...برو صفحه ی اول .....پست شماره ی 2 رو بخون...یکی از بند هاش مربوط می شه به همین سوالت که خیلی هم مشروح دربارش توضیح دادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

بله بهنام هستم . ( ببین مصطفی خان اسم منو جهانی کردی ... )

....
    ناراحتی الان؟
    بله بهنام ..... جان همون جایی که شما گفته بودی رفتم.اصلا یارو می گفت که ما اینکاره نیستیم و اصلا کپسول عوض نمیکنیم.من هم تمام پاساژ رو گشتم.هر جا که می بردم می گفتند:اصلا صدا از کپسول نیست و گوشی شما هم حیف است که باز بشه...بعد از این همه تلاش اخر به مغازه ته پاساژ که رسیدم اون هم همه این حرف ها رو زد ولی یه چیز دیگه هم گفت:که می تونه از طریق نرافزاری صدای گوش رو بالا بره، ولی ا زحق نگزریم گوشی خودش که k750بود رو با نرم افزار یک صدایی پیدا کرده بود که ان73 رو میخورد.خلاصه ما هم بهش اعتماد کردیم و گوشی رو بهش دادیم...اول که گفت مدل نرم افزارم قدیمی است و شرط خاموشی داره من هم باور کردم و گفتم پس عوضش کنه و نسخه نرم افزار جدید رو روش بریزه.اون هم فلش کرد و نسخه نرم افزار
    R4DB005رو روش ریخت ولی باز هم نشد و گفت نمی زاه وارد گوشیت بشم(نرم افزار قبلی من r4ea031بود خوب شد عوض شد؟).اخر هم از ما یه پولی گرفت و فقط نرم افزار رو عوض کرد.ببخشید اگر من زیاد صحبت کردم .چون خیلی ناراحت هستم.چون یک بار هم وقتی گوشی دستم بود و استندبای که شد دکمه های بلا هنوز روشن بودند و من ترسیدم که کاریش نشده باشه،(بعد از همین قضیه)..خلاصه از همگی بخصوص از بهنام و اقا مصطفی می خواهم نظر بدن و من را راهنمایی کنند.در ضمن بگویند که این نرم افزار جدید است؟؟؟؟؟؟؟ گوشی رو که فلش کردم ریجستر پریده؟
    باتشکر......باز هم میگم ببخشید من رو اگه زیاد صحبت کردم.
    من اخرشم نفهمیدم این کارایی که کرده چه ربطی دارن به صدا؟.یارو واست ورزن جدید ریخت..همین؟کار دیگه ایی نکرد؟این چه ربطی داشت به صدا؟یا نه کارهای دیگه ایی هم انجام داد؟یه کم توضیح بده...والله مدتهاست تو خط frimware نیستم...چون علاقه ایی به انگولک نرم افزاری گوشیم ندارم(چون گوشیم چنج هست و بی خیال این کارا شدم)...یادم رفته کدوم ورزن جدید بود کدوم قدیمی..کمی سرچ کنی..راحت می فهمی..چیز عجیب و سختی نیست پیدا کردنش (تو تاپیک 810 یا تاپیک افزایش صدا از حمید بپرس اون الان رو بورس این جور چیز هاست )
    فقط یه چیزی..اگه فقط فلش کرده و اینکه بگه ورزن جدید صداش بهتره...شاید دروغ نگفته باشه...اما خیلی تفاوتی نداره...اینو مطمئنم...شاید کمی...اما نه خیلی زیاد...به اندازه ایی مه بصرفه بدیم گوشی رو فلش کنن...بعدشم اگه می خواستی نرم افزاری باعث تقویت صدا بشی از اموزشهای حمید استفاده می کردی..گوشیتو هک می کردی..همینی می شد که یارو واست فلش کرد..الکی پولتم نمی ریختی تو جیب طرف
    یعنی چی رجیستر پریده؟اگه پریده بود که الان تو شبکه نبودی...وقتی می گن رجیسترش پریده که دیگه نتونی تو شبکه کار کنی ...اوکی؟

آره چنجه ولی قرار بود فردا ثبتش کنم

شوخیت گرفته تو این اوضاع؟
    باید به عرضت برسونم که من از بچه های قدیمی کلوپ 810 هستم پس نیازی نیست برم کلوپ 810 رو کامل بخونم چون خونده دارم.حله؟؟؟
    خوب پس واسه چی این ریسک رو کردی؟باید می بردی بیرون می گفتی بدون فلش واست با باکس سریالشو چنج کنه که بردی واسه ثبت کردن بهت گیر ندن...همین..دیگه فلش لازم نبود...من اینهمه گفتم تا لازن و ضروری نیست فلش نشه....کی گوش می ده
    حالا کاری هست که شده....راستی یه کم دیگه توضیح بده...کجا گوشیت هنگ می کنه و بالا نمی یاد؟به نظر می رسه فلشش درست نبوده و نیاز به فلش مجدد داره...به نظرم نرم افزار رو درست کپی نکردی....اگه اینطور باشه...باید فلش بشه...اما سریالشو بگو دیگه جنج نکنه...همون سریال کارخانه رو بهش بده...بعدشم ببر واسه ثبتش

اون حرفی رو هم که بهنام زد به تو نبود خطاب به ابلیس گفتش..که من گفتم این تاپیک رو خونده..اونم گفت اگه مرده حالا بره کل تاپیک 810 رو بخون(شوخی)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض استاندارد Qvga مورد استفاده در Lcd ها چیست؟؟

QVGA Quarter (Video Graphics Array
    اندازه صفحه ی ۲۴۰*۳۲۰ پیکسلی که اندازه آن یک چهارم سایز ۴۸۰*۶۴۰ می باشد . در کل می توان گفت که گوشی های تلفن همراه با تفکیک بالای تصویر از این استاندارد در صفحه نمایشگر های خود بهره می برند ، یعنی سایز صفحه نمایشگر آن ها ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد .
    این واژه در مورد ابعاد عکس دوربین تلفن همراه نیز به کار می رود یعنی اگر دوربین یک گوشی تلفن همراه QVGA باشد ، اندازه عکس آن ۲۴۰*۳۲۰ پیکسل می باشد

سایت افتاب

شاد باشید دوستان من

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

::

خوب پس واسه چی این ریسک رو کردی؟باید می بردی بیرون می گفتی بدون فلش واست با باکس سریالشو چنج کنه که بردی واسه ثبت کردن بهت گیر ندن...همین..دیگه فلش لازم نبود...من اینهمه گفتم تا لازن و ضروری نیست فلش نشه....کی گوش می ده
    حالا کاری هست که شده....راستی یه کم دیگه توضیح بده...کجا گوشیت هنگ می کنه و بالا نمی یاد؟به نظر می رسه فلشش درست نبوده و نیاز به فلش مجدد داره...به نظرم نرم افزار رو درست کپی نکردی....اگه اینطور باشه...باید فلش بشه...اما سریالشو بگو دیگه جنج نکنه...همون سریال کارخانه رو بهش بده...بعدشم ببر واسه ثبتش

اون حرفی رو هم که بهنام زد به تو نبود خطاب به ابلیس گفتش..که من گفتم این تاپیک رو خونده..اونم گفت اگه مرده حالا بره کل تاپیک 810 رو بخون(شوخی)
    ok.آخه بعد از چند بار هک کردن گوشیم با ++xs , alpha گوشیم قاطی کرد و روزی 3-4بار هنگ میکرد و تا خاموش و روشن نمیکردی خوب نمیشد.واسه همسن فلش کردم.
    بعد از فلش تو مرحله plaes wait گیر میکنه.یعنی تا نصفه میاد بعد گیر میکنه

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله بهنام ..... جان همون جایی که شما گفته بودی رفتم.اصلا یارو می گفت که ما اینکاره نیستیم و اصلا کپسول عوض نمیکنیم.من هم تمام پاساژ رو گشتم.هر جا که می بردم می گفتند:اصلا صدا از کپسول نیست و گوشی شما هم حیف است که باز بشه...بعد از این همه تلاش اخر به مغازه ته پاساژ که رسیدم اون هم همه این حرف ها رو زد ولی یه چیز دیگه هم گفت:که می تونه از طریق نرافزاری صدای گوش رو بالا بره، ولی ا زحق نگزریم گوشی خودش که k750بود رو با نرم افزار یک صدایی پیدا کرده بود که ان73 رو میخورد.خلاصه ما هم بهش اعتماد کردیم و گوشی رو بهش دادیم...اول که گفت مدل نرم افزارم قدیمی است و شرط خاموشی داره من هم باور کردم و گفتم پس عوضش کنه و نسخه نرم افزار جدید رو روش بریزه.اون هم فلش کرد و نسخه نرم افزار
    R4DB005رو روش ریخت ولی باز هم نشد و گفت نمی زاه وارد گوشیت بشم(نرم افزار قبلی من r4ea031بود خوب شد عوض شد؟).اخر هم از ما یه پولی گرفت و فقط نرم افزار رو عوض کرد.ببخشید اگر من زیاد صحبت کردم .چون خیلی ناراحت هستم.چون یک بار هم وقتی گوشی دستم بود و استندبای که شد دکمه های بلا هنوز روشن بودند و من ترسیدم که کاریش نشده باشه،(بعد از همین قضیه)..خلاصه از همگی بخصوص از بهنام و اقا مصطفی می خواهم نظر بدن و من را راهنمایی کنند.در ضمن بگویند که این نرم افزار جدید است؟؟؟؟؟؟؟ گوشی رو که فلش کردم ریجستر پریده؟
    باتشکر......باز هم میگم ببخشید من رو اگه زیاد صحبت کردم.
    من رفتم پیش همین یارو . هروقت قرار بزاری حاظرم بیام تا با هم بریم مغازش .

بابا رفیقمه ... ( البته نه صمیمی ولی آشناست )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عرض ادب و سلام به همه ي دوستانم تو اين فروم
    مطالبي که تو اين تاپيک قرار مي دم حاصل چند ماهيست که به جمع طرفداران برند سوني اريکسون پيوستم ميشه
    و اصل تاپيک گلچين مهمترين نکات براي کساني هست که يا هنوز اقدام به خريد گوشي نکرده اند يا تازه خريده اند
    اين تاپيک ايجاد مي شه تا ديگه شاهد سوالات تکراري و ساده در بحث هاي تخصصيه ساير تاپيک ها نباشيم

مطالب تاپیک در صفحات اول با نکات ابتدایی شروع می شه...و کم کم مطالب حرفه ایی تر و جالب تر می شه

در این تاپیک از هر چی که بخواهید صحبت شده...از نرم افزار گوشی...سخت افزار گوشی.....اطلاعات شبکه.....وازه نامه ....و خیلی مطالب اموزنده ی دیگه که تا نخونید این تاپیک رو به اصل حرف من پی نخواهید برد
    شاد باشيد
    -------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان عزیز سلام مجدد
    امیدوارم تا امروز نوروز خوبی رو سپری کرده باشین
    تصمیم گرفتم برای رفاه حال شما بازدید کنده های این تاپیک یک فهرست مطالب مرجع از تمامیه صفحات قرار بدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lotfan dar mored tamirat goshiha bishtar matlab roye site bezarid ! tank .....u !!!! h

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام من يك سوالي داشتم من چند وقت پيش يك گوشي سوني اريكسون k750i خريدم موقع خريد هر سه سريال را چك كردم يعني درون گوشي پشت باطري و روي جعبه همش يكي بود بعد چند وقت بردم گوشي را گارانتي مشكلي پيش آمده بود گوشي را آپديت كردند بعد كه تحويل گرفتم متوجه شدم سريال توي گوشي يعني نرم افزاري اش عوض شده مي خواستم ببينم اين يعني چي گوشي من سريال اصلي است يا نه اگر هست چرا بعد آپديت عوض شد ضمنا مسئول گارانتي گفت اين اتفاق به سريال اصلي بودن ربطي نداره بازم آپديت كنم عوض مي شه .
    ببین بگذار اول درباره ی چیزی که مطمعنم بگم و اون اینکه...طرف ببخشیدا چرت محض گفته..گ.شیه سریال اصل به هیچ عنوان سریالش نمی پره..مگه اینکه کسی با باکس چنجش کنه...

نمی دونم چرا همچین حرفی بهت زده؟
    چند تا سوالمو جواب بده:
    گوشیت گارانتی داره؟چه گارانتی؟ایا مغازه ایی که بردی همون جایی بود که ازش گوشیتو خریدی؟
    اگه گارانتی داره...اونجا که رفتی نمایندگیه اون گارانتی بود؟

چیزی که به نظرم می رسیه اینه که..گوشیت چنج شده بوده و به نام اصل بهت دادن...اما حرفهای این طرف واسم عجیباه..چرا راستش رو نگفته
    جواب سوالامو بده بهتر بشه نظر داد
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •