من کتابی مربوط به هندسه می خواستم که این فصل ها توش باشه : دوران صفحات و صفحات قابل توسعه
دوستان اگه اسم بخشی از هندسه که این فصل ها هم توش قرار دارند و هم بدهند ممنون میشم من خودم اینها رو در زیر مجموعه هندسه ساختمانی (constructive geometry ) دیدم
من کتابی مربوط به هندسه می خواستم که این فصل ها توش باشه : دوران صفحات و صفحات قابل توسعه
دوستان اگه اسم بخشی از هندسه که این فصل ها هم توش قرار دارند و هم بدهند ممنون میشم من خودم اینها رو در زیر مجموعه هندسه ساختمانی (constructive geometry ) دیدم
کسی حل المسایل ریاضی مهندسی پیشرفته اروین کرویت سیگ رو داره ؟
به شدت بهش نیاز دارم
با تشکر
سلام.
تو نت گشتم براتون و نسخه ی انگلیسی حل المسائلش رو براتون پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
ویرایش:
یه منبع فارسی هم پیدا کردم ولی فکر کنم حل المسائل به اون شکلی که مد نظرتونه نباشه.
ریاضی مهندسی به زبان فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جزوه ساده و مختصر می باشد و برای مرور مطالب مناسب می باشد.
این کتاب شامل تمامی مباحث این درس نیست و خواندن این کتاب شما را در درک بهتر این درس کمک بسیاری خواهد کرد.
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 51
حجم فایل: 537 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین.
89/12/8
Last edited by davy jones; 28-02-2011 at 10:18.
سلام !!
حل المسائله جلد 2 سیلورمن عام !!
معادلات دیفرانسیل مقدماتی و مسائل مرزی - بویس دیپرما -- جلد 1
سلام دوستان شب همتون بخیر
دوستان لطفا بهترین نرم افزار اموزشی که واسه ریاضات گسسته هست رو معرفی کنید.توسایتها گشتم ولی نمیدونم کدوم از همه جامع تره.لطفا هرچه زودتر کمک کنید بهترین سی دی اموزشی رو معرفی کنید
با تشکر
سلام من کتاب مبتکران سال اول دبستان رو میخوام اگه میشه برا دانلود بگذارید.
سلام کسی پیدا میشه که چگونگی یاد گیری کتاب مبانی ریاضی تالیف جمس بت داود را به من یاد بده
سلام.من بیش دانشگاهی رشته ریاضی فیزیکم.تا الان کل دروس عمومی 2و3 دبیرستان خوندم. و کل روس بیش دانشگاهی رو هم تا بایان امتحانات ترم دوم میخونم. تنها مشکلم اینه که ریاضیات (حسابان. هندسه تحلیلی...) هنوز نخوندم وقت هم نمیکنم که کامل بخونم. خواستم لطف و کتابی معرفی کنین که در کنکور 40% ریاضیات بزنم
ممنون
به سایت گزینه 2 برو.حتما نمونه سوال خوب پیدا میکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ....
نرم افزار برای محاسبه انواع مساحت و محیط و حجم رو میخواستم ... که تمامی فرمولها در یک نرم افزار باشه .
ممنون
_______
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)