تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 34 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    اگه مسواک به جایی الوده در دست شویی مثل شیر و یا کاسه دست شویی برخورد بکند و هنگام مسواک لثه خون بیاید.ایا احتمال گرفتن ایدز هست؟
    دوست عزیز احتمال از راه خون مثل مسواک آلوده ای که زخم ایجاد کنه هم هست اما این فقط در صورتیست که واقعا اون محل آلوده باشه که حتی در اونصورت هم انتقال قطعی نیست(یعنی ممکنه مبتلا بشید یا نشید)

خوشبختانه ویروس ایدز یک ویروس ضعیف هست و در محیط آزاد مدت کمی زنده میمونه

ضمن اینکه به نظرم شما و برخی دوستان تصورتون از آلودگی ویروس ایدز یه مقدار اشتباهه

همه محیط ها که به این ویروس آلوده نیستن که اینقدر بخوایم دغدغه داشته باشیم

به همین خاطر هم هست که در سراسر جهان ؛ میگن چند نکته اساسی رو رعایت کن تا ایدز نگیری مثل رعایت قید و بندهای اخلاقی یا لااقل تماس های ایمن جنسی(مثلا استفاده از کاندوم) و دریافت فرآورده های خونی ایمن و آزمایش شده ؛ عدم استفاده از تیغ یا سرنگ تزریق مشترک و چند نکته دیگه

اینکه مثلا شیر دستشویی شما آلوده باشه به این ویروس و مسواک شما به اون بخوره و احتمالا اون هم آلوده بشه و بعد مسواک لثه رو زخم کنه و تعداد کافی ویروس که بتونن شما رو مبتلا کنن وارد بدن شما بشن یه چیزی نزدیک به محاله مگر اینکه یه عاملی سبب بشه که شما شک به آلودگی کنید مثلا فردی که میدونید مبتلاست خون بدنش به اون شیر خورده باشه
    Last edited by NET DOCTOR; 16-02-2012 at 20:42.

در آغاز فعالیت salam25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    مشکل اینجاست که من به اردو رفته بودم و دست شویی منزل نبود که بگم تمیزه.این همه دانشجو اونجا بودن و احتمال الودگی به نظرم زیاد بود.یعنی به نظر شما جای نگرانی نیست؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    مشکل اینجاست که من به اردو رفته بودم و دست شویی منزل نبود که بگم تمیزه.این همه دانشجو اونجا بودن و احتمال الودگی به نظرم زیاد بود.یعنی به نظر شما جای نگرانی نیست؟
    من قبلا یه پست در جواب شما دادم.حذف شده!
    نمیدونم؛ شایدم ارسالش نکردم!

به هر حال؛ به نظر من احتمالش خیلی کمه(نزدیک به صفر) و شما در اینجور موارد بهتره به فکر موارد شایع تر باشید تا این بیماری که هم کمتره شیوعش و هم ویروسش در محیط آزاد زیاد دوام نداره
    ضمن اینکه از این به بعد هم رعایت بهداشت رو بیشتر انجام بدید و مسواکی که آلوده شده رو برای اطمینان بیشتر دیگه استفاده نکنید

ضمنا بدترین محیط نگهداری مسواک همون دستشوییه . بهتره در یک محیط خشک نگهداری کنید و هیچ وقت مسواک های خانواده رو در یک محیط مثل لیوان کنار هم نگه ندارید
    Last edited by NET DOCTOR; 18-02-2012 at 17:36.

4. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    میخواستم ببینم مدت زمان 3 ماه بعد از رفتار پرخطر زمان مناسبی برای آزمایش هست؟ یا باید باز هم صبر کرد؟
    من دقیقا 3 ماه بعد آزمایش دادم و خوشبختانه تمام موارد منفی بود.

در آغاز فعالیت ele68naz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

9

اینجوری که شما میگید آدم همش استرس میگیره که!
    Last edited by ele68naz; 28-02-2012 at 18:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    میخواستم ببینم مدت زمان 3 ماه بعد از رفتار پرخطر زمان مناسبی برای آزمایش هست؟ یا باید باز هم صبر کرد؟
    من دقیقا 3 ماه بعد آزمایش دادم و خوشبختانه تمام موارد منفی بود.
    بله ، . تنها زمانیکه میشه به جواب آزمایش اعتماد کرد 3 ماه بعد از تماس جنسی مشکوک هست. 6ماهی که دکتران بی سواد ما قید می کنند برای افرادیست که پیوند عضو دریافت کردند یا در دوره های شیمی درمانی قرار دارند. البته بماند که برخی دکتر نماها میگن باید تا یک سال آزمایش بدید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اگه مسواک به جایی الوده در دست شویی مثل شیر و یا کاسه دست شویی برخورد بکند و هنگام مسواک لثه خون بیاید.ایا احتمال گرفتن ایدز هست؟
    خیر ، شانس شما برای گرفتن این بیماری صفره. چون در داخل دهان مقدار زیادی آنزیم و پروتئین وجود داره که از انتقال این ویروس به بدن جلوگیری می کنند. شما فکر کنید اگر قرار بود این ویروس از طریق تماس های این چنینی باعث عفونت بشه الان تمام مردم دنیا ناقل این ویروس بودند اما خوشبختانه ویروس "HIV" بر عکس سایز ویروس ها(مثل آنفولانزا) بسیار شکننده هست و به محض خارج شدن از بدن غیرفعال میشه و قابلیت آلوده کردن رو از دست میده.
    حتی "سک*س" دهانی هم نمیتونه راهی برای انتقال این ویروس باشه(به دلیل وجود همون آنزیم ها و پروتئین ها در دهان).

راه های انتقال این بیماری : 1- تماس جنسی حفاظت نشده مقعدی یا مهبلی
    2 - مادر به فرزند (در دوران شیردهی)
    3 - استفاده از سرنگ مشترک در میان معتادان تزریقی

اگر می خواهید از این بیماری در امان باشید همیشه از سرنگ های یک بار مصرف استفاده کنید و در تماس های جنسی خودتون از کاندوم لاتکس بهره ببرید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

بله ، . تنها زمانیکه میشه به جواب آزمایش اعتماد کرد 3 ماه بعد از تماس جنسی مشکوک هست. 6ماهی که دکتران بی سواد ما قید می کنند برای افرادیست که پیوند عضو دریافت کردند یا در دوره های شیمی درمانی قرار دارند. البته بماند که برخی دکتر نماها میگن باید تا یک سال آزمایش بدید...
    دوست عزیز گاهی 16 ماه طول میکشه تا بدن آنتی بادی بر علیه اچ آی وی بسازه که تو تست مثبت نشون بده به ازمایش بعد از 3 ماه هرگز نمیشه اعتماد کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ، من درروز 29/12/90 یک دستگاه تست قند خون گرفتم ودرهمان روز دو الی سه بار قند خونم را تست نمودم صبح سه شنبه وقبل ازتحویل سال به کوه رفتم ، احساس ضعف نمودم وآبریزش بینی نیز بوجود آمد، سریع به سوزن ها شک کردم ، به خصوص زمانی که متوجه شدم دستگاه ،هولوگرام شرکت های واردکننده را ندارد! نمی دانم آیا سوزنها را مشاهده نموده اید؟من سوزنها را چک کردم آنها توپر است ونمی تواند همانند سوزنهای جت ( تزریق باضربه ) عمل نماید .سوال این است آیا با توجه به شکل وشمایل سوزن ها امکان آلوده نمودن تعمدی آنها درخارج از کشور به ویروس ایدز وانتقال آن به داخل کشور وجوددارد؟

11. این کاربر از mosa_kei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ، من درروز 29/12/90 یک دستگاه تست قند خون گرفتم ودرهمان روز دو الی سه بار قند خونم را تست نمودم صبح سه شنبه وقبل ازتحویل سال به کوه رفتم ، احساس ضعف نمودم وآبریزش بینی نیز بوجود آمد، سریع به سوزن ها شک کردم ، به خصوص زمانی که متوجه شدم دستگاه ،هولوگرام شرکت های واردکننده را ندارد! نمی دانم آیا سوزنها را مشاهده نموده اید؟من سوزنها را چک کردم آنها توپر است ونمی تواند همانند سوزنهای جت ( تزریق باضربه ) عمل نماید .سوال این است آیا با توجه به شکل وشمایل سوزن ها امکان آلوده نمودن تعمدی آنها درخارج از کشور به ویروس ایدز وانتقال آن به داخل کشور وجوددارد؟

خیر امکانش صفره چون ویروس ایدز در محیط بیرون خیلی ضعیفه و نمیتونه زنده بمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •