با سلام
اول جی-پی-آر-اس فعال بود وفقط من گوگل رو باهاش بازکردم ولی الآن دو سه هفته است که
sms
gprs
mms
فعال نیست
البته اصفهان تحت آزمایش و بهینه سازی هستش
با سلام
اول جی-پی-آر-اس فعال بود وفقط من گوگل رو باهاش بازکردم ولی الآن دو سه هفته است که
sms
gprs
mms
فعال نیست
البته اصفهان تحت آزمایش و بهینه سازی هستش
من تنظیمات mms رو درست انجام میدم ولی کار نمیکنه وقتی فایلو میفرستم بعد مدتی error میده![]()
و وقتی تنظیماتو save میکنم میزنه
تایید انجام نشد تنظیمات انجام نشد
گوشی من هم w810 است
چی کار کنم![]()
من به 2225 اس ام اس زدم
تنظيمات امد و ذخيره هم شد + تنظيمات ام ام اس
ولي يك Page هم نتونستم باز كنم ، وقتي يك Page رو ميخواي باز كني شروع ميكنه با كانكت شدن و يك دقيقه اي هست بعد هم قطع ميشه
گوشي هم Z530
وقتي يك ميليون نفر همزمان از اينترنت مجاني استفاده كنن از اين بيشتر هم ببايد توقع داشت
خواهش میکنم، ببخشید دیر جواب دادم
اما الان خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شد .....![]()
هدیه هم همونطور که گیگیل گفت 5 تومن هست، چون اعتبار اولیه همون 5000 تومنه و بقیش هدیه نوروزی هستش !!!
منم الان با ایرانسل دارم جواب شما رو میدم ...![]()
فکر نکنم ربطی داشته باشه . اگه اینجوری باشه ، اگه دولت اینترنت موبایل رو فعال کنه که یه روز IR-TCI می ره هوا !!!
در صورتی مشکل پیش میاد که بیش از ظرفیت استفاده بشه . مثلا ظرفیت 1 میلیون باشه ، بعد 2 میلیون کاربر استفاده کنن که اینجوری می شه .
علت این مشکلات برای اینکه هنوز دوران آزمایشی رو می گذرونه .
به گزارش گروه خبری Gsm به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
بعد راهي هست كه سرعت اين gprs بالاتر بره ؟
ir tci هر کاری کند سیستمش gsm و در ردیف پایین قرار داره و بعد اون Gprs و بعد edge
ir tci که نمیتونه همه bts ها رو عوض کنه اون موقع 13 سال دیگه شما باید منتظر بمونید![]()
آقا من گوشيم زيمنس cx65 هستش ولي نتونستم اينترنت را راه انداز ي کنم mms هم نت.ونستم راه اندازي کنم لطفا راهنمايي ام کنيد که دقيقا چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)