نمیتونی برش داری؟ زنگ زدم بهشون میگه امروز اینترنت مشکل داشته صبر کنید تا برطرف بشه
من دیدم میخوان بپیچونن ادامه ندادم
فرشاد امروز نت مشکل داره؟
نمیتونی برش داری؟ زنگ زدم بهشون میگه امروز اینترنت مشکل داشته صبر کنید تا برطرف بشه
من دیدم میخوان بپیچونن ادامه ندادم
فرشاد امروز نت مشکل داره؟
گیت ویت چیه؟
اینه
78.39.199.146
نه نمیشه حتی با بی رس هم نمیشه تغییرش داد 78.39.193.66 هم قفل شده رو سروش رسانه از تهران باید اینا رو درست کنن شکایتی بنویس برا 195.ir
برو تو پارتاک لیست ipهایی که قبلا برات میومده رو با الان که فقط سروش رسانه برات میاد عکس بگیر ضمیمه کن بفرست
Last edited by farshad0123; 01-03-2016 at 21:51.
من که زنگ زدم گفت که خودش درست میشه..
باشه یه شکایت میکنیم
از کی اینطوری شده ؟؟ من هم از دیروز رفته روی این رنج !!! ولی فکر نکنم دائم باشه ؟؟؟ خیالت راحت با شکایت مسئله حل نمیشه ! پشتیبانی مخابرات اکثرا شخصیت ندارن و یه حقوق میگیرن و روز ها رو همین طوری سپری می کنن و مهم نیست کاربر مشکل داشته باشه یا نه !!! صبر کن درست نشد تخلیه کن برو یه شرکت دیگه به نظرم !!! البته بازم میگم بعید میدونم دائمی باشه !!!! استریمت رو چنده ؟؟؟ کاربر اکسین هستی دیگه درسته ؟![]()
ما هنوزاندر غم یک کوچه ابم همه شرکت ها طرح عیدانه دادن وضعیتشون رو درست کردن ولی مخابرات همچنان همون مشکلات قدیمیش پابرجاست هروقت این انجمن میام هیچ چیز جدیدی گفته نمیشه وهمش همون سوالات قدیمی و مشکلات قدیمی مطرح میشه واقعا باید تاسف خورد به حال مسولینی که این وضعیت رو برای ما ایجاد کردن......
شکایت از کی از خودشون تنظیم مقررات با خود مخابراته فقط با شرکت های pap نمیسازن و خوب پیگیر کارشون میشن خیلی جالبه بعد از این همه مدت کاربرا هنوز پیگیر شکایت از اینترنت مخابرات هستند تا بود چنین بود درست بشو هم نیست...
والله نفست حقه من دیگه چی بگم ؟؟ خودم هم خیلی امتحان کردم وقتی کاربر شرکت خصوصی باشی سخت پیگیری می کنن ولی مخابرات خودش با تنظیم مقررات یکیه اصلا پیگیری نمی کنه بارها ثابت شده !!! به قول این دوستمون هنوز اندر خم یک کوچه ایم ! این شرکت یک سال اخیر هیچ کدوم از مشکلاتش رو برطرف نکرده و مراجعه مکرر ما به این تاپیک مسخره کردن خودمون هست ! به جای این که به فکر حل مسئله باشن کلا صورت مسئله رو پاک می کنن ، با درست کردن پورت فری و رنج آی پی و ... یه باند فساد و ترافیک دزدی واسه خودشون درست کردن بقیه هم هیچی !!!! وقتی شفافیت نیست میشه همین ! فساد شاخ و دم داره ؟؟؟ طرف به جای این که یک ایده خوب بده و مشکل رو برطرف کنه میگرده یه راه حل واسه خودی های به اسم پورت فری پیدا می کنه و ... که دیگه گفتن نداره !!! نهاد های دیگه هم همین طوری خدا رو بنده نیستن و نتیجه میشه فساد !!! گفتنی زیاده ولی نرود میخ آهنین در سنگ ...
![]()
بعد از کلی وقت و تصمیم گیری تصمیم گرفتن طرح پرستو رو ارائه کنن خداییش بدتر از این طرح نبود ارائه کنید؟ چرا سرویس های 512 و 1 مگ که بیشترین مشترک رو دارن پک به همراه گیگ بیشتر ارائه نمیشه ؟ نه به این شوری شور نه این بی نمکی 2 مگ 50 گیگ و 100 گیگ چه خبره؟؟؟؟حداکثر20-30 گیگ به همراه پک 512 و 1 مگ ارائه کنید 3 گیگ و 5 گیگ چیه اخه یک هفته تمامه خوشبختانه و به سلامتی سامانه پارتاک هم قربونش برم قطعه خرید ترافیک هم با کلی دردسر انجام میشه مهم تر از این پشتیبانی بسیار خوب مخابراته و بهتر از همه جبران خسارت هستش من موندم چطور هنوز دارن از مخابرات اشتراک میگیرن سال ها گذشت و هرروز بدتر و بدتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)