سلام
بستگی به ادرسی داره که تو برگ سفیدت مینویسه!اگه ادرس پادگان رو بنویسه خبری از اتوبوس و... نیست!اینم از راه های پیچیوندن وکاهش هزینه هاس
برا منم نیومده.احتمالا تا 10 روز اینده بیاد
وهر آنکه این راه را غلط رو پایان نمی دهد!
سلام
بستگی به ادرسی داره که تو برگ سفیدت مینویسه!اگه ادرس پادگان رو بنویسه خبری از اتوبوس و... نیست!اینم از راه های پیچیوندن وکاهش هزینه هاس
برا منم نیومده.احتمالا تا 10 روز اینده بیاد
وهر آنکه این راه را غلط رو پایان نمی دهد!
سلام دوستان
من چند روز پیش دفترچمو پست کردم و همونجا یه برگه داد که نوشته بود 1 اردیبهشت اعزامم...میخواستم بدونم همون برگ سفیده؟
و اینکه برای اینکه بدونم اموزشی کجا افتادم باید چیکار کنم ؟
و سوال اخر اینکه از پست هیچ چیزی جلو درمون نیاوردن ...الان 15 روزی از پست کردن دفترچم میگذره
بله دوست عزیز 100% شرایط بهتر است توی دوره کد مثل آموزشی دیگه زیاد رژه نداری فقط کلاسه مرخصی بیشتری داری برگه شهری هم بهت میدن
سلام اون برگه سبزه
برگ سفید رو پست یکی دو هفته مونده به تاریخ اعزام میاره وتوش نوشته کجا افتادی!
الانم از فرصت باقیمانده خوب استفاده کن ولذتشو ببر
سلام دوست عزيز
اون برگه اي كه به شما دادن، همون كه تاريخ اعزام روش نوشته شده بهش ميگن برگ سبز
تقريبا 10 روز مونده به اعزام يه نامه براي شما مياد كه داخلش برگ سفيده و در اون محل پادگان آموزشي نوشته شده و همچنين نوشته شده كه در فلان روز و فلان ساعت كجا برين (البته ممكن كد مازاد بخورين در اون صورت روز اعزام محل آموزشتون مشخص ميشه)
براي اينكه زودتر از محل آموزش تون مطلع بشين بايد تقريبا 20 روز مونده به تاريخ اعزامتون (براي شما بعد از 13 بدر) مراجعه كنين نظام وظيفه شهرتون
موفق باشيد
دورههای قبل رو خبر ندارم ولی با توجه به اینکه عید مرخصی خوبی میدن و جمعهها هم به احتمالا مرخصی بدن بنابرین من احتمال خیلی قوی میدم که رفتیم میمونیم.
یه سوال فنی، سربازی که آموزشی نیروی زمینی ارتش بوده امکانش هست یگان نیروی هوایی بیفته؟!
دوستانپکسی نمیدونه ؟
سلام
دوست عزیز محیط اونجا از لحاظ سختگیری چجوری بود؟
تقسیمات یگان چجور بود؟ اکثرا کجاها افتادن؟
.............
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)