ایول ...16 خرداد تعطیل شد...ایول
ایول ...16 خرداد تعطیل شد...ایول
یکی از بچه های ترایب ما یه روش واسه پرمیوم رایگان نوشته , کسی تا حالا امتحان کرده ؟
من نتونستم آکونت پی پال درست کنم , ایرانو ساپورت نمیکنه
کسی میتونه آکونت پی پال درست کنه ؟
اینم روش :
Now this may sound unbelievable, but it works.
1.) Make a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] account and an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] account.
2.) Visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and make an account.
3.) Click on 'Surf Ads'.
4.) Click on each link one at a time and wait 30 seconds (Look in the top left Corner).
5.) Once it says done, click on a different link.
6.) Do this until you have clicked on all the links.
7.) Do this everyday until you have $10 and payout to your Alertpay account.
8.) Transfer this to you Paypal account.
9.) When buying the premium account, use the new money you have in your Paypal account.
It's 100% legal, not a scam and I know lots of personal friends who use this method.
If you need any help or have any questions just ask, so enjoy!![]()
تعطیل شدن یا نشدن 16خرداد هیچ فرقی به حال من نمیکنه ولی بزار 8تیر کنکورو بدم.اینجا رو میترکونم.
وحید محدودیت دانلود این سایته که برای فیلم هندیه گذاشتی 250 مگ هستش.سی دی یک این فیلم 319 مگ هستش.خب وقتی من به حد محدودیت برسم چیکار باید بکنم؟دانلود رو قطع کنم و بزارم مدتش بگذره و بعد ادامشو با رزیوم دان کنم؟
من یه میل بهش زدم اما خیلی از من دورین شما K10 و من K97 هستم و فاصله ما حدود 300 ساعت هستش اگه بازم حمله کرد بگو ببینم چی کار میشه کرد
راستی به کمیته امداد دوهل هم می تونی بگی![]()
ایشون south west رو انتخاب نکرده برای همین افتاده توی k10 !!!
حالا کسی سمت ایشون نیست ؟
من یه پیشنهاد دارم یه بار ری استارت کن و بیا سمت جنوب غربی پیش من
جنوب غربی فقط تو نیستی !! همه جنوب غربی اند!! من 2تا نیوک با یه نوبل ترینم پرید !!
چه قدر اصراف کردی
شایدم من جنوب شرقی ام !!! اخه کسی سمت من نیست !!!
k97 کجاست ؟؟؟غربی یا شرقی؟
وحید شما ویروس بودید؟
یکی بگه این ویروس باز چه مرگش شده .دوباره شروع کرده به حملات ؟کل ترایبم ارایش جنگی گرفتن
به تمام اعضا به چند تا از روستاهاشون حمله شده(حتی من).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)