به نظرم جالب نمیشه
به این دلیل که فورجی اینترنت موبایله و اگر توجه کنید ایرانسل خیلی رو تعرفه هاش تغییرات ایجاد نمی کنه
ولی می تونه این حرکت رو TD انجام بده و جالبه
به نظرم جالب نمیشه
به این دلیل که فورجی اینترنت موبایله و اگر توجه کنید ایرانسل خیلی رو تعرفه هاش تغییرات ایجاد نمی کنه
ولی می تونه این حرکت رو TD انجام بده و جالبه
به نظر من ایرانسل همین الان هم خیلی از کاربرای اینترنت ADSL رو سمت خودش کشیده . استقبال از 4G ,3G هر روز داره بیشتر میشه و در حال حاضر ( طبق آمارهایی که اعلام میشه) میزان رشد کاربرهای اینترنت موبایل از ADSL بیشتره که این مسئله به خاطر کوچ روز به روز کاربرا از ADSL به سمت4G,3G, TD-LTE هست
Last edited by Le0nard0; 28-02-2017 at 12:08.
4G - امروز 10 اسفند - چه میکنه این ایرانسل - سرعت تکون نمیخوره
2:53 بامداد
----
40 دقیقه بعد
3:33 بامداد
----
25 دقیقه بعد
3:58 بامداد
![]()
دوست عزیز یه تست هم از ساعتای شلوغ شبکه مثل حدود ساعتای ۲۱,لطفا بذارید
لطف میکنید
سلام دوستان
یه سوالی داشتم.
میشه دو تا طرح ایرانسل را همزمان استفاده کرد؟
مثلا یه طرح ماهیانه + یه طرح نامحدود ۱ ساعته؟ یا باید یکی از طرح ها حتما تموم بشه تا بتونیم بعدی را استفاده کنیم؟
ممنون
سلام دوست من
اره مشكلي نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ما که بالاخره نفهمیدیم برای بازی انلاین با ایکس باکس وان سراغ کدوم نت بریم. اقایون.دوستان لطفا خواهشا یه راهنمایی بکنین, دهنم سرویس شد با این وضع افتضاح پینگ
سلام. منظقه ما قبلا فور جی بود.. ولی الان دیگه فورجی نیست! باید به کجا پیام بدم یا تماس بگیرم که دوباره فورجی کنن؟
سلام دوستان . من میخوام td-lte بگیرم . منطقمونو بررسی کردم ( شیراز - کوزه گری ) دیدم نیاز به مودم فضای باز هست . امیدی هست اینترنت مناسب با پینگ حدود ۱۰۰ داشته باشم یا نه ؟
داداش تاپیکو اشتباه اومدی از شما بعیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)