چون سرعت 4g بالاست یه تست بزنی کلی شارژ میره. بسته بگیر
چون سرعت 4g بالاست یه تست بزنی کلی شارژ میره. بسته بگیر
زیاد از اینترنت گوشی استفاده نمی کنم به وایفای مودم adsl خونه یا محل کار وصل میشم. بسته هاشم با توجه به حجمش زیاد به صرفه نیست.
ولی بسته های نامحدود یکی دو ساعته برای دانلود شبانه خوبه
بسته های شبانه ایرانسل فوق العاده هستن. کلا اکثر کاربرای اینترنت رو از مسخره بازی شرکتها سر دانلود شبانه راحت کرده
در مناطقی که به رنگ ابی روشن مشخص شده باند 2600 فورجی در کنار باند 1800 فورجی فعال شده است و دستگاه های که از نسل 4.5 پشتیبانی میکنند میتوانند به این شبکه وصل شوند.
دستگاه های که از این نسل هم پشتیبانی نمیکنند (اما از باند 2600 فورجی پشتیبانی میکنند) بصورت اتوماتیک به باند 2600 که پهنای باند بیشتری دارد وصل میشوند و میتوانند سرعت بالاتری را تجربه کنند.
امروز اینستاگرام برای من فقط با ...شکن باز میشه اما به آسیاتک که وصل میشم، اینستاگرام مشکلی نداره. دوستم هم که شاتل داره، مشکلی نداره. شما با اینستاگرام چند چندین؟
مشکلی نیست
ایرانسل باید چندتا سرور مثل شاتل لند و.. معرفی کنه یا خودش بسازه و دانلود از اونها رو با سرعت بالا و قیمتهای عالی ارائه کنه، اون وقت استقبال بیشتری ازش میشه،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من یه بار با 4g تست اسپید گرفتم حدود 150 مگ حجم کم کرد پس طبیعیه بدون بسته 1600 تومن رو بخوره
دوست عزیز من پست های شمارو دنبال کردم ولی جایی ندیدم که بگید کدوم منطقه و محله از تهران هستید و با چه دستگاهی این تست رو میگیرید؟
برای من با نت ایرانسل باز نشد!(دیروز امروز رو امتحان نکردم)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)