اقا کسی نیوفتاده پادگان شهید انشایی ارتش تهران؟ 02؟برا یک اسفند؟نبود؟
اقا کسی نیوفتاده پادگان شهید انشایی ارتش تهران؟ 02؟برا یک اسفند؟نبود؟
برو حال کن واسه خودت! من پارسال یک اسفند بودم. از 27 اسفند مرخصی میدن تا پایان تعطیلات عید. 80 درصد برنامه هم تمرین رژه هستش![]()
یکی جواب ما رو هم بده خواهشا
دوستان یه سوال خیلی ضروری
من پدرم بازنشسته ارتش ولی فوت کردن
الان من با این حساب میتونم از شرایط پدر نظامی استفاده کنم واسه اینکه شهر خودم بیفتم؟
از دوستانی که با مدرک لیسانس به بالا عجب شیر بودن خبر بدن سوال داشتم ازشون مرسی
کی گفته پاسپورت نمیدن ؟
Last edited by SNOW PATROL; 10-02-2015 at 18:12. دليل: حذف قسمت نقل قول شده
پاسپورت میدن
سلام خدمت دوستان ارجمند
این دو سه روزی رو که دنبال کار پست دفترچه و کارهای سربازی و... بودم مثل دو سه سال گذشت؛ خدا خدمت رو بخیر کنه!!! اینقدر کلمه سیسم قطعه رو تو دفاتر پلیس +10 شنیدم که نسبت به این کلمه آلرژی گرفتم. قیافه اون خانم مسئول رو هم تا آخر عمر عمراً فراموش نمیکنم!!
با این پزشک عمومی هم ماجرایی داشتیم. نمی دونم همشون اینطوری اند یا این یکی اینجوری از آب دراومد. تو دفترچه زده بودم مشکل اضطراب و استرس(خودشون گذاشتن)، گفت تو چشمام نگاه کن، بعد یه مکث، مشکلی نیست!!!!(شوخی کردم اصلاً هیچی نگفت فقط تو برگه معاینه قسمت طبیعی رو تیک زد!) و اما بخش سوالات
1-اگر برای معافیت پزشکی اقدام کنی و تو لیست بیماری هایی که ذکر شده(تو برگه تقاضا معافیت پزشکی) دو تا بیماری باشه، برای هرگدوم یه برگه جدا میاد در خونه؟
2-برای هر دو بیماری همزمان به پزشک ارجاع داده می شی؟ یا اول به یکی رسیدگی میشه و اگر معافیتی در کار نبود میرن سراغ دومی؟
مثل همیشه ممنون
Last edited by Dirk; 10-02-2015 at 13:40.
حالا با معافیت پزشکی ها کاری ندارم که انشالله پاشون به پادگان نمی رسه. اما درباره معاف از رزم بگم که بعد اینکه رفتید خدمت انشالله، فرمانده دقیقا بهتون میگه معاف از رزم یعنی جنگ، هر وقت جنگ شد تو رو نمی بریم، الان که جنگ نیستبعد دقیقا همه کارهایی که بقیه میکنند شما هم خواهید کرد، خیلی به دلتون صابون نزنید.
(البته همیشه موارد استثنایی هست که فرمانده خوب باشه و راحت بگیره و لذتشو ببرید، من کلی عرض میکنم خدمت شما)
سلام دوستان. اعزامی 12/01 هستم ولی برگ سفیدم نیومده هنوز. بنظرتون 5شنبه صبح برم نظام وظیفه اونجا بهم میدن برگ سفیدمو؟
اون برگ اعزام ما هم اومد، برای عجبشیریها از تبریز: 2اسفند، ساعت 7 صبح، امامیه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)