قسمت گزارش از گوشي هاي كه پشتيباني ميكنن فورجي پلاس رو
شايد من اشتباه ميكنم شما چك كنين با گوشي يكم مشكل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
قسمت گزارش از گوشي هاي كه پشتيباني ميكنن فورجي پلاس رو
شايد من اشتباه ميكنم شما چك كنين با گوشي يكم مشكل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Last edited by srx190d; 27-02-2017 at 14:10.
کاش ایرانسل فرکانس ۸۰۰ رو هم به 4g اضافه کنه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ایرانسل مطمئنا همچنان به دنبال دریافت پهنای باند فرکانسی بیشتر روی دو باند 2600 و 1800 و همچنین دریافت فرکانس پایینتر مثل 800 و 700 از سازمان تنظیم مقررات و رگلاتوری هست.
البته بر سر باند های 700 و 800 همچنان بین صدا و سیما و سازمان تنظیم مقررات بحث و جدل هست و صدا و سیما اینطور که معلومه به این زودیا این دو تا باند رو به طور کامل تخلیه نمیکنه.
پوشش شبکه 4.5G به وبسایت ایرانسل اضافه شد.
اره اضافه شده اما همان پوشش فورجی هستش فقط رنگ اش عوض شده.
نه
الان چک کردم فرق داره ظاهرا
مخالفت قاطع نمایندگان مجلس با اخذ عوارض از اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه ما توی نقشه کاملا توی پوشش هست حتی اطراف منطقه هم زده پوشش داره ولی در عمل دروغ اصلا فورجی نیست فقط داخل حیاط شاید یه خط آنتن بده داخل خونه کاملا قطع میشه.جالب اینه داخل پوشش فورجی پلاس هم زده منطقه رو.واقعا دروغگویی بیش نیس ایرانسل.صد رحمت ب همراه اول.
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دوستان ایرانسل حجم دزدی نمی کنه!؟
من حدود 1600 تومن شارژ داشتم اینترنت گوشی رو فعال کردم که با اسپیدتست ببینم سرعتش چقدره
1 بار که تست گرفت 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد که اعتبار شما رو به پایان است و اینترنت قطع شد رفتم تو مای ایرانسل دیدم اعتبارم یه 0 کله گنده شده!!!
یعنی یه اسپیدتست رفتن 1600 تومن خورده!؟ مگر اینکه هر مگ رو 1000 تومن حساب کرده باشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)