نه تو فکر خارج نیستم
نه پولی دارم و نه پس اندازی پوادار هم نیستیم
فقط میخوام ی کار باشه 1 و نیم حقوق داشته باشه و سربازی هم نرم
رشته هم کامیپوتر و ترم 2 کاردانی
نه تو فکر خارج نیستم
نه پولی دارم و نه پس اندازی پوادار هم نیستیم
فقط میخوام ی کار باشه 1 و نیم حقوق داشته باشه و سربازی هم نرم
رشته هم کامیپوتر و ترم 2 کاردانی
خدمت عنبر شما عرض کنم که دستگیری تا مهر ماه سال 94 وجود نداره و بعدش کلانتری ها نسبت به جلب و اعزام به خدمت مشمولین غایب اقدام خواهند کردممنون سربازی هرگز نمیرم
پس بهتره ک االان دانشجوام گواهی نامه بگیرم
نه باو شغل دولتی کجا بود
فقط موندم ب اینایی که سرباز فراری میگن چی هستن ؟ یعنی اگه نرم بازداشت میشم ؟
که در این صورت تا روز اعزام در زندان خواهند بود و زندان نظامی و جریمه نقدی در انتظار این افراد هستش![]()
آقا الکی دل ملت فراریو خالی نکن
عمرا بیان دنبالشون،
مگه اینکه طرف خودش کاری کنه که پاش بیفته به کلانتری اونموقع آره دیگه![]()
بابا اگه بچه مایه نیستید باید برید خدمت !! بحث گواهینامه رانندگی و این حرفا که سر جاش
فردا پسفردا قانون بزارن برای زدن سند خونه بنامتون مشکل دارید ، خرید ماشین مشکل دارید ، مجوز کسب مشکل دارید ، هر کاری بخواید بکنید مشکل میخورید از 20 کیلومتری کلانتری هم خ@%^!یه نمیکنید رد شید
بیاید مثل من دل رو بزنید به دریا دفترچه بفرستید بره !!!!
مگر اینکه توی بانک پدر سرمایه گذاری کرده باشید که اون بحثش جداست![]()
منم لیسانس کامپیوترم که ازش پولی در نمیاد مگه اینکه یه جا استخدام شی با پارتی!
که اگه سربازی هم نخوای بری باید به فکر کار دیگه باشی،
اگه بتونی بری در مغازه آشنایی کار کنی خوبه ولی یه چیز بگم که هیچوقت آرامش کامل نداری یعنی همش یه نگرانی به اسم خدمت جلو راهته،
منم نمیخواستم برم ولی فکر کردم دیدم یه سربازی ارزش سرکوفت پدر مادرو برادرو فامیلو نداره که بگن انقدر وجود نداشت بره خدمت،
اگه آدم بی خیالی هستی نرو ولی اگه جوشی هستی برو راحت شی!
حرف حق میزنه!![]()
اووو خدایا برج 4؟ آدم شما رو میبینه امیدوار میشه، خوشا به برج 4 اینا که دارم کم کم جمع و جور میکنم برم پایان دوره
به نظرم شما هر چی زودتر برو پلیس+10 درخواست تعجیل ات رو ثبت کن، فکر کنم یه بار بیشتر نشه درخواست داد.
گفتم شاید بیان پایان دوره.
بله
همه میرن سربازی که بعدش یا برن خارج کشور یا کار پیدا کنن پیدا کردی کاری که یک و نیم حقوقشه و سربازیم نمیخواد منم هستم![]()
یکی از رفیقای من دی آموزشی رفت وزارت دفاع قزوین دیروز تموم شد چجوری انقدر زود تموم شده ؟؟؟ مگه 60 روز نیست؟؟
خودم که یک اسفند میرم خدا کنه اینجوری باشه![]()
Last edited by spartaqus; 09-02-2015 at 23:43.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)