مودمو خاموش کن. گوشی تلفنو بردار و همونور که بوق آزاد میزنه مودمو روشن کن و تا نت وصل نشده گوشیو قطع نکن. ببین دیتاریت تغییری من کنه یا نه
----
نویز خطت خیلی بالاست! از اول اینقدر بود؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مودمو خاموش کن. گوشی تلفنو بردار و همونور که بوق آزاد میزنه مودمو روشن کن و تا نت وصل نشده گوشیو قطع نکن. ببین دیتاریت تغییری من کنه یا نه
----
نویز خطت خیلی بالاست! از اول اینقدر بود؟
Last edited by IVAN; 29-03-2016 at 22:08.
تغییر خاصی نکرد
از اول خیر اینطور نبود هیچ مشکلی نداشتم از چند روز پیش که باد شدید اومد روزی 20-30 بار قطعی داشتم و بعدش کلا چراغ adsl ثابت نمیشد از سر خط هم چک کردم همینطوریه
Last edited by android500; 29-03-2016 at 22:18.
رو اون خط دیگم شهاب زدم فرداش رانژه شد فقط مشکلش اینجاست چراغ لینک مدام میپره و اس ان آر میاد رو 6 7 زنگم زدم کاری نکردن عملا بلا استفاده شد تقریبا فقط شانس آوردم که خط دیگمم آسیاتر بود الان دارم از یوزر و پس خطی که قراره شهاب باشه رو اون خط قدیمی استفاده میکنم!!!! چون اس ان آرش افتضاحه و مشکل هم نمیدونم از کجاست؟!
فقط این موضوع و خواستم بگم جدیدا واقعا افتضاح شده حالا من دارم رو خط دیگم از اون یوزر استفاده میکنم کسی که یک خط داشت باید چیکار کنه؟!
چندبار تماس گرفتم متاسفانه کاری نکردن
راجب ارور not service و رفرش سایتا منم این مشکل و دارم که در برابر اون معضل اصلیه اس ان ار هیچه!!!!!!!!
Last edited by VahidDG2007; 29-03-2016 at 23:35.
دوستان از تلگرام هیچی نمیشه دانلود کرد چه کار باید بکنم
دعا
دعا برای نابودی اسیاتک[emoji23] [emoji23] [emoji23]
اخه بدبختیم اینجاس مخابراتمم اینطوریه با پسته شکنم نمیشه کاریش کرد ماشالله پیشرفت کردن تو اجیل کردن
شما هم به سرنوشت من دچار شدید .والا منم دیگه عقلم به جایی قد نمیده ! مثل ماله شما از وقتی بارون ها و باد شروع شد اینطوری شد و درست بشو نیست مگر با کاهش پهنای باند .
دوستان ساعت توی اسیاتک خرابه حدوده 2:30 ثانیه جلوتر از ساعت ویندوزه حواستون باشه گیگ حروم نشه ماله من که 40 50 رو خورده گفتم به شمام بگم اولا اگه میتونید شکایت کنید بلکه درست کنن ثانیا حواستون بهش باشه
الان من دارن تو 195 شکایت می کنم امیدوارم شمام بکنید
من که اینقدر به اینا شک دارم همیشه 20 دقیقه از سر و ته دانلودم میزنم که نکنه اشتباه بشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)