کارشناس های پیش بینی کردند که سال 1400 ایران دیگه نیمتونه سربازی رو اجبار کنه . اگه زاد و ولد به همین صورت باشه انقدر سرباز کم میشه که مجبورند نیروی حرفه ای بگیرند ...
کارشناس های پیش بینی کردند که سال 1400 ایران دیگه نیمتونه سربازی رو اجبار کنه . اگه زاد و ولد به همین صورت باشه انقدر سرباز کم میشه که مجبورند نیروی حرفه ای بگیرند ...
Last edited by sansa; 09-02-2015 at 20:08.
سلام
دوستان یه سوال دوستان این نحوه افزایش درصد جانبازی چه طوری هاست مثلا پدر بنده 15% هست ولی اون زمان برای دیسک کمرش اقدام نکرده و اونو ثبت نکرده الان مثلا راهی هست این 15 بشه 20؟؟
میگن چون 25 بار مالی داره واسه دولت سخته ولی این 20 چی ؟؟ راهی داره این 15% بشه 20% ؟؟
1400 اینقدر کفگیرشون به ته دیگ میخوره که 1 ساعت بعد از رسیدن به مشمولیتت میکننت تو گونی میبرنت سر پست 32 ماهه![]()
به کارمندای خودشون پول ندارن بدن اونوقت میان نیرو حرفه ای استخدام میکنن؟
کسی دیگه اون سوال منو دقیق نمیتونه جواب بده پست صفحه قبل؟ نریم ثبت نام کنیم بخونیم قبول بشیم بعد نزارن بریم -_-
اگه فردا صبح برم واکسن بزنم و ساعت 9 برم برای کار معافیت پزشکی غیبت برام حساب میشه ؟
خیر جناب!
فقط اضافه خدمت سنواتی بخشیده میشه و بقیه چیزا سر جاش هست!
خود من هم سنواتم بخشیده شد ولی تا آخر خدمت اجازه ادامه تحصیل نداشتم![]()
دوستان من امروز ثبت کردم اعزامم شد برج چهار سال 94
خیلی طولانی میشه اینجوری...نمیشه کاری کرد که برج دو اعزام شم؟ درخواست تعجیل رو چه زمانی بزنی فرق داره؟ اگه الان درخواست تعجیل بدم موافقت نشه دوباره میتونم درخواست تعجیل بدم؟
ممنون سربازی هرگز نمیرم
پس بهتره ک االان دانشجوام گواهی نامه بگیرم
نه باو شغل دولتی کجا بود
فقط موندم ب اینایی که سرباز فراری میگن چی هستن ؟ یعنی اگه نرم بازداشت میشم ؟
نه داداش هیچ بازداشتی در کار نیست مگه اینکه دفترچه پست کنی بعد نری!
الان فامیل داریم که سربازی نرفته در مغازه باباش کار میکنه 28 سالش شده!
بهترین ماشین زیر پاشه خونه داره الانم میخواد سربازیشو بخره بتونه بره خارج سیاحتو زیارت!
به نظرم اگه پولداری نرو ، ولی اگه میخوای با مدرک تحصیلیت جایی استخدام شی برو!
اگه پول نداری اهل درس خوندنم نیستی و می خوای کار آزادم کنی نرو!
اگه خیلی پول دارید (خیلی) واسه سفرای خارجی رفتن به نظرم برو که زودتر بری اونور آب دنیارو بگردی...
اینکه میگن جدیدا میشه تو دوران دانشجویی هم واسه معافیت اقدام کرد درسته ؟
پسر عموی من دانشجو هستش همین چند ماه پیش معافیت بخاطر جبهه باباشو گرفت!
یه دوستمم که دانشجو بودیم باهم 4 سال پیش باباش پاسدار بود فوت شده بود همون ترم 1 معافیتشو گرفت!
یه دوست دیگم مشکل قلبی داشت واسه معافی تو دوران دانشجویی اقدام کرد بهش گفتن درسات تموم شد بیا فعلا رسیدگی نمیکنیم تا دانشجویی!
امیدوارم جوابتو گرفته باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)