شاتل هر روز بدتر از دیروز
eco 2048
ساعت 3 بعد از ظهر
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل هر روز بدتر از دیروز
eco 2048
ساعت 3 بعد از ظهر
![]()
با پشتیبانیش چت کردم میگه افت سرعت و packet loss از طرف دیتای مخابراته.
هرچی به حماسه ی 8 دی! نزدیک میشیم سرعتا پایین تر و پینگا بالاتر میره.تو این مدت استفاده از اینترنت به بهای اعصاب خوردیه.
منظورم کاملا واضحه گفتید در حد آمریکا نیستیم اون پست رو زدم که شما خودتون رو با آذربایجان مقایسه کنید ببینید وضع اینترنت چقدر از اونها عقبه. پاکستان هم خیلی کشورش از ایران پیشرفته تر نیست وای اینترنت 8 مگ رو حدود 40 تومن میدهند الان متوجه منظورم شدید؟
کلا حرف شما من رو یا اون اشخاصی میندازه که هی میگن ما 8 سال با کل دنیا جنگیدیم همین الان هم خیلی پیشرفت کردیم.
در مورد اینکه آمریکا به خاطر اینکه کپی رایتو رایت میکنه آزادی هست از اون حرفها بود کافیه شما تورنت باز حرفه ای باشید اونوقت متوجه میشید که چقدر سیدر و لیچر از آمریکا هستش.
این دو دوست هم در مورد مقایسه کردن خوب حرفی زدند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرود بر شما
ضمن خوش آمد گویی بابت اولین پستتون امیدوارم روز به روز شاهد فعالیت روزافزون و پاسخ دادن شما به سایر کاربران باشیم. در مورد عقیده شما باید بگم محترمه ولی در مورد شاتل صادق نیست چون شاتل به دو صورت سرعتها رو میاره پایین
1- مشترکها ی پر مصرف رو مانیتور میکنه و سرعت اونها رو میاره پایین
2- کل منتطقه یا کل شهر رو میاره پایین در صورتی که سرعت بقیه ممکنه بالا باشه این به زیاد دانلود کردن کسی بستگی نداره.
بیشتر مورد اول اتفاق میافته پس فرقی به حال کسی نمیکنه چون خودشون سرعتها رو طبق سیاستهای بالا میارند پایین و زیاد دانلود کردن کسی باعث پایین اومدن پهنای باند کسی نمیشه.
بفرمایید این هم نمونه ای از همون محدودیتها که کاملا سلیقه ای عمل میشه:
من آرت 1 دارم. از امروز سرعت از 448 برگشته روی 160
یعنی کمترین سرعتی که توی این 19 ماه اشتراکم داشتم. حتی موقع نصب سرویس هم سرعت 192 بود.
مصرف دوره ام هم 98 درصد بود که الان شده 99 . اگر تا فردا که ترافیکها صفر نشدن درست نشد مجبورم دوباره با پشتیبانی شون صحبت کنم و تهدید به فسخ قرارداد کنم. آخه 160 تا شد سرعت ؟!!!!!!!!!!
فکر کنم سرعت شماهایی که کم شده رو دادن به ما
سرعت 128 شاتل ساعت 1 تا 7 صبح . متاسفانه تنظیمات پاور آپشن ویندوز رو درست نکرده بودم کامپیوترم بعد از 30 دقیقه که بهش دست نزدم خاموش شده بود و دانلود نکرده بود ساعت 4 صبج که بلند شدم روشنش کردم تا ساعت 7 صبح با سرعت 300 کیلوبایت در ثانیه 2 گیگ دانلود کردم . کاشکی این سرعت هرشب باشه
بچه من توی سایت اسپید تست که سرعتمو تست کردم اینو داد . با توجه به اینکه اینترنتم 128 کیلوبیت
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 21-12-2010 at 19:41.
دوستان من امروز به پشتیبانی گفتم که خطم دو مگ نمیکشه (خیلی قطعو وصلی داشتم) و به 1024 کاهش بدیدش . کردنش 512 !!!!!!!!!!!!! گفتم چرا 1024 نکردید میگه نمیکشه !
به نظرتون کاره اشتباهی کردم ؟! اخه هم قطعو وصلیم شدید شده بود ... و هم پدر ترافیکمو در اوردموهم 1 شب با سرعت دو مگ دانلود میشد و 2.3 شب اصلا حتی نمیشد وب گردی کرد !!!
اگه با این سرعت هم شب نتونم دانلود و وب گردی یا بازی انلاین کنم دیگه باید پدر پدر سوختشونو در میارم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم شما منظور منو اشتباه متوجه شدید
ما هم از پاکستان هم از آذربایجان خیلی عقب تریم
وضع اینترنتمون طبق آمار اسپید تست که دیدید چندم دنیاست
تازه این فقط آمار ای دی اس ال دارهاست. اگه کل مردم بخواد حساب شه که ...
در مورد 8 سال جنگ و ... اگه بحث سیاسی آزاد بود که می گفتم تا بر عکس بودن حرفتون معلوم شه
منم نگفتم کل مردمش رعایت می کنن اما تعداد رعایت کن ها تو ایران در حد صفره
کلا حرفم در مورد فرهنگ استفاده از اینترنت تو ایرانه که قبول کنید وضع جالبی نداره
ما تا طناب مفت پیدا کنیم آنی خودمونو باهاش دار می زنیم
یه نفر ممکنه 1000 گیگ اطلاعات مهم لازم داره ممکنه تو بازار نتونه پیدا کنه اشکال نداره
اما مثلا بازی ها به قیمت خیلی ارزون و تعداد زیاد در دسترسه. اما همین رو هم اکثرا دانلود می کنن
قبلا هم گفتم شاتل جای دفاع نداره اما ما هم درست استفاده نمی کنیم
یه اصطلاحی قبلا رایج شده بود که ما تا تمام فایل های تو اینترنتو نیاریم تو هاردمون راحت نمی شیم
Last edited by SaeedEminem2; 21-12-2010 at 20:12.
ای بابا واس ما هم که همه چیزش خوب بود چند شبه که سرعت دانلود شبانه ام بالاتر از 50 نمیره
الان رو 97% هستم
ممکنه به خاطر این باشه؟؟؟
حالا اگه وسط ماه باشه بعد به 100% بشه چه اتفاقی میوفته؟؟؟
من از خودشون پرسیدم میگفتن که اگه اینجوری بشه سرعت دانلود رو رو 64 میبندن اما رو پیج باز کردن تاثیری نداره
همینطوره؟؟؟؟
ولی اینترنت من 128 چرا این زده 2.33 مگابیت ؟ یکی به من بگه چه اتفاقی افتاده من طاقت شنیدنشو دارمخیلی دارم حال میکنم با این سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)