سلام...
بچه ها من می خوام دوباره به لایو وصل شم... lt 2 دارم ، اون آپدیتی که تو pes 12 بود واسه بازی های جدید هم نصب کردم...
امروز رفتم برم لایو یک پیغام آپدیت داد... اون حجمش چقدره؟ اشکالی نداره که اونو آپدیت کنم برم لایو؟
سلام...
بچه ها من می خوام دوباره به لایو وصل شم... lt 2 دارم ، اون آپدیتی که تو pes 12 بود واسه بازی های جدید هم نصب کردم...
امروز رفتم برم لایو یک پیغام آپدیت داد... اون حجمش چقدره؟ اشکالی نداره که اونو آپدیت کنم برم لایو؟
نه مشکلی نداره داشبرد13604هست که مشکلی برایLT+2نداره
-------------------------------------
بله با استفاده از یه دستگاه مچ کننده و یا برنامه های مخصوص میشه کارو انجام داد
سلام دوستان
برای بازی آنلاین با بقیه تو لایو حتما باید اکانت گلد داشته باشیم ؟؟ حالت معمولی کاری تو لایو نمیشه کرد ؟؟
چرا میشه بدون گلد رفت لایو ولی خیلی محدود و اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد فقط میتونی تو محیط لایو بچرخی و یکسری امکانات محدود
یعنی همه -- شدن فقط این -- نشده؟ اسم درایوش چیه؟ از کجا میشه شناختش؟
اسم درایوش هستLite-On 1175و در ظمن هیتاچی هم -- نشده برای این مدل لایت ان که فعلا راه شناسایی ندادن و برای هیتاچی هم یه کدهایی هست متاسفانه من نتونستم پیداشون کنم دوستان اگه دارن بزارن!!
هی! امروز وصل کردم نت رو رفتم آپدیت کردم بن شدم... نوشته تا تاریخ 12/09/9999 ... یعنی بن دائم شدم؟ :( هی!!! گیمر اسکور هامو هم گرفت... 25000 تا داشتم کردش 16000 ... آخه یعنی چی؟ ... دیگه هیچ راه برگشتی واسه گیمر اسکور هام یا آن بن شدنم نیست؟
ولی دوتا اکانت دیگه هم دارم... با اونا رفتم لایو اونا مشکلی نداشتن... فکر کنم یک دیسک پچ نشده گذاشته بودم با این اکانتم... اکانت اصلی هم بود...
من از 3 تا اکانت گلد مجانی 2تاشو استفاده کردم... واسه اون یکی نمی دونم چی شد گیر کرد بک زدم... الان free هست... چطوری یک ماهشو فعال کنم؟ از کجا؟
هی! نه بن دائم نشدی هی!!
سال 9999 یک روز بعد اون تاریخ هی!!
می تونید دوباره وصل بشید. هی!!
موفق باشید هی!!![]()
یعنی کنسولت بن نشده ؟؟؟ فقط اکانتت بن شده ؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟
الان چه جوريه مي توني بري لايو يا نميتوني ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)