تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2794 از 3017 اولاول ... 17942294269427442784279027912792279327942795279627972798280428442894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,931 به 27,940 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منظورت اینه که سرعت 1350 کیلوبایت در مقابل سرعت 35 کیلوبایت (به قول خودت لاک) و 650 کیلو بایت ( به قول خودت فری) هیچه؟
    آسیاتک اگر فری باشه شبانش 1350 کیلو میده اگر هم لاک باشه شبانش 500 کیلو میده که در هر دو صورت بهتر از مخابراته , ساعت شبانش هم بیشتره
    والا من آسیاتک فری هم باهاش کار کردم سرعتش با لینکای داخلی رو 32کانکشن تا 1مگابایت میرفت و با لینکای خارجی یا کمکی مثل آپلود باز و آپلود بوی و ....نهایت 200 کیلوبایت بود سرعت تک کانکشنش که اصلا با مخابرات قابل مقایسه نیست سرعت تک کانکشنش 15-30کیلوبایت بود سرعت تک کانکشن مخابرات خیلی بهتره الان من 2مگ مخابرات دارم ویدئو آنلاین 1080 راحت پخش میکنه چون سرعت تک کانکشن داخلی و خارجیش 650کیلوبایته قیمتاشون هم که اصلا قابل مقایسه نیست
    Last edited by farshad0123; 13-02-2016 at 03:02.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا من آسیاتک فری هم باهاش کار کردم سرعتش با لینکای داخلی رو 32کانکشن تا 1مگابایت میرفت و با لینکای خارجی یا کمکی مثل آپلود باز و آپلود بوی و ....نهایت 200 کیلوبایت بود سرعت تک کانکشنش که اصلا با مخابرات قابل مقایسه نیست سرعت تک کانکشنش 15-30کیلوبایت بود سرعت تک کانکشن مخابرات خیلی بهتره الان من 2مگ مخابرات دارم ویدئو آنلاین 1080 راحت پخش میکنه چون سرعت تک کانکشن داخلی و خارجیش 650کیلوبایته قیمتاشون هم که اصلا قابل مقایسه نیست
    آپلودباز و آپلودبوی که سرورشون داخلی هست اپلودبوی هم بنظرم سرورش آسیاتک باشه
    احتمالا اون گیت وی که تو باش کار کردی مشکل داشته وگرنه مشکل تک کانکشن خیلی وقته برا من حل شده و مشکلی نداره
    راستی فکر میکنم آسیاتک چند ماه پیش گیت وی رو برای خیلی از کاربرای خوزستان عوض کرد شاید گیت وی فامیلتون هم عوض شده باشه
    تست ساعت رایگان بدون اکانت افزایش سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تست با قند شکن
    با اکانت افزایش سرعت هم سرعت 1350 میشه
    البته اینجور نیست که واسه همه همچین سرعتی بده و بستگی به گیت وی و مسیر اینترنت داره
    Last edited by sh@y@n; 13-02-2016 at 04:43.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آپلودباز و آپلودبوی که سرورشون داخلی هست اپلودبوی هم بنظرم سرورش آسیاتک باشه
    احتمالا اون گیت وی که تو باش کار کردی مشکل داشته وگرنه مشکل تک کانکشن خیلی وقته برا من حل شده و مشکلی نداره
    راستی فکر میکنم آسیاتک چند ماه پیش گیت وی رو برای خیلی از کاربرای خوزستان عوض کرد شاید گیت وی فامیلتون هم عوض شده باشه
    تست ساعت رایگان بدون اکانت افزایش سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تست با قند شکن
    با اکانت افزایش سرعت هم سرعت 1350 میشه
    البته اینجور نیست که واسه همه همچین سرعتی بده و بستگی به گیت وی و مسیر اینترنت داره
    اونم که تخلیه کرد اومد مخابرات یه کلیپ چند مگابایتی با موبایل میخواست دانلود کنه اینقدر طولش میداد که دیگه بیخیالش میشدی اونم تخلیه کرد اومد مخابرات گیت ویش هم فری شد ولی دان استریمش رو 3مگه وگرنه گیت ویش فریه و شبا سرعتش کم نمیشه
    ولی گروهشون یکم عجیبه تو بعضی ساعات ipهای گسترش ارتباطات میده و بعضی ساعات ipهای مخابرات
    Last edited by farshad0123; 13-02-2016 at 05:24.

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

فرشاد قبول کن الان بدترین ISP مخابرات هست تعرفه هاش گرون تر هست و اصلا تخفیفی نداره ! هیچ ISP هر گیگ رو 3900 نمیده ! برای یک عده خیلی کم که پورت فری دارن فقط شبانه هست و بقیه حتی سرعت اسمی هم در کار نیست و نصف سرعت اسمی نصیبشون میشه به زور ! چیش خوبه آخه ؟؟؟ پکت لاست هم تا دلت بخواد ! شما پورت خودت رو که فری هست مبنا قرار دادی و میگی خوبه ولی اینطور نیست ! خدایی کدوم IPS هست که زورش بیاد دان استریم رو تغییر بده توی سال 94 به جز گوساله های پشتیبانی مخابرات ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد قبول کن الان بدترین ISP مخابرات هست تعرفه هاش گرون تر هست و اصلا تخفیفی نداره ! هیچ ISP هر گیگ رو 3900 نمیده ! برای یک عده خیلی کم که پورت فری دارن فقط شبانه هست و بقیه حتی سرعت اسمی هم در کار نیست و نصف سرعت اسمی نصیبشون میشه به زور ! چیش خوبه آخه ؟؟؟ پکت لاست هم تا دلت بخواد ! شما پورت خودت رو که فری هست مبنا قرار دادی و میگی خوبه ولی اینطور نیست ! خدایی کدوم IPS هست که زورش بیاد دان استریم رو تغییر بده توی سال 94 به جز گوساله های پشتیبانی مخابرات ؟؟؟
    تخلیه کن , منم مثل خودت سرعتم شده بود 35 کیلوبایت سر یکی دوماه تخلیه کردم
    با وجود اینکه 4 سال مخابرات بودم ولی وقتی کیفیتش خراب شد پول زور بهشون ندادم و درجا تخلیه کردم
    هنوز یادم نرفته تستای 0.25 اسپید تست رو

6. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

تخلیه کن , منم مثل خودت سرعتم شده بود 35 کیلوبایت سر یکی دوماه تخلیه کردم
    با وجود اینکه 4 سال مخابرات بودم ولی وقتی کیفیتش خراب شد پول زور بهشون ندادم و درجا تخلیه کردم
    هنوز یادم نرفته تستای 0.25 اسپید تست رو
    وضعیت آسیاتک چطوره ؟؟ شبانه مثل مخابرات پورت فری و غیر فری داره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وضعیت آسیاتک چطوره ؟؟ شبانه مثل مخابرات پورت فری و غیر فری داره ؟؟؟
    منکه راضیم اما یه عده هم هستن ناراضی هستن
    آره اونم سرعت شبانش به گیت وی ربط داره برای سرویس 10 مگ به این صورته که یا داخلی نامحدود و خارجی 500 ( که میشه با اکانت افزایش سرعت کلا سرعتو نامحدود کرد) یا اینکه هر دو 500
    ولی بدیش اینه خط رو بیشتر از 12 مگ نمیبنده وگرنه سرعت داخلیش از اکانتینگ محدودیتی نداره
    یه عده هم میگن اونایی که سرعت شبانه داخلیشون نامحدوده اگر سرویس 128 هم بخرن بازم سرعت داخلیشون همون 1350 میمونه اما من تست نکردم تا حالا

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

منکه راضیم اما یه عده هم هستن ناراضی هستن
    آره اونم سرعت شبانش به گیت وی ربط داره برای سرویس 10 مگ به این صورته که یا داخلی نامحدود و خارجی 500 ( که میشه با اکانت افزایش سرعت کلا سرعتو نامحدود کرد) یا اینکه هر دو 500
    ولی بدیش اینه خط رو بیشتر از 12 مگ نمیبنده وگرنه سرعت داخلیش از اکانتینگ محدودیتی نداره
    یه عده هم میگن اونایی که سرعت شبانه داخلیشون نامحدوده اگر سرویس 128 هم بخرن بازم سرعت داخلیشون همون 1350 میمونه اما من تست نکردم تا حالا
    الان پورتم خالیه و میخوام برم ثبت نام کنم ! میترسم بیام آسیاتک ! چون قبلا 2 بار کاربرش بودم و پینگش افتضاح بود ! پینگ در حالت عادی 400 به بالا و پینگ داخلی 200 به بالا هیچ وقت هم خوب نمیشد ! سرعت تک کانکشن هم دیگه اصلا نداشت ! میترسم همون طوری باشه ! شبانه هم که شانسی هست ! پس چیش خوبه بیام این جا ؟؟؟ کلا شانس نداریم توی خوزستان ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

الان پورتم خالیه و میخوام برم ثبت نام کنم ! میترسم بیام آسیاتک ! چون قبلا 2 بار کاربرش بودم و پینگش افتضاح بود ! پینگ در حالت عادی 400 به بالا و پینگ داخلی 200 به بالا هیچ وقت هم خوب نمیشد ! سرعت تک کانکشن هم دیگه اصلا نداشت ! میترسم همون طوری باشه ! شبانه هم که شانسی هست ! پس چیش خوبه بیام این جا ؟؟؟ کلا شانس نداریم توی خوزستان ...
    به نظرم اگر آسیاتک توی مرکزت پورت خالی داره یه تستی بکن چون فکر میکنم آسیاتک گیت وی اکثر کاربرای خوزستان رو عوض کرده
    اگر هم جالب نبود چیزی رو از دست ندادی برو شاتل هم یه دانلود شبانه نصفه نیمه ای داره هم کیفیتش بدک نیست
    آخرین بار کی آسیاتک بودی؟
    Last edited by sh@y@n; 13-02-2016 at 18:09.

11. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

به نظرم اگر آسیاتک توی مرکزت پورت خالی داره یه تستی بکن چون فکر میکنم آسیاتک گیت وی اکثر کاربرای خوزستان رو عوض کرده
    اگر هم جالب نبود چیزی رو از دست ندادی برو شاتل هم یه دانلود شبانه نصفه نیمه ای داره هم کیفیتش بدک نیست
    آخرین بار کی آسیاتک بودی؟
    دقیق نمیدونم ولی خیلی وقته ! بیش از 15 ماه پیش شاید ! حالا پیگیری می کنم ببینم چطوره ! تشکر واقعا از راهنمایی

13. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •