تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2794 از 4428 اولاول ... 1794229426942744278427902791279227932794279527962797279828042844289432943794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,931 به 27,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خواهش میکنم وظیفه است...

یه خبر جدید برای دوستان اهوازی :
    الان نتم وصل شد... فقط یه سوال..روی چهار مگ بستن.سرعت دنلودم 450 کیلوبایت هست.زنگ زدم روی 8500 بسته شد دیدم سرعتم ومد روی 100 و کمتر.کلا از از 140 بالاتر نمیرفت.بهش گفتم برش گردونده روی 4 مگ..چرا اینطور شد؟؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان نتم وصل شد... فقط یه سوال..روی چهار مگ بستن.سرعت دنلودم 450 کیلوبایت هست.زنگ زدم روی 8500 بسته شد دیدم سرعتم ومد روی 100 و کمتر.کلا از از 140 بالاتر نمیرفت.بهش گفتم برش گردونده روی 4 مگ..چرا اینطور شد؟؟
    مبارک .چی شد که وصل کردن آخرش؟یه عکس از status مودم بذار بنده و دوستان نظرشون رو اعلام کنن...

3. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان میزارم...نمیدونم....مشکل از مخابرات بود..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

[QUOTE=FansPitbull;8063917]لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..

میتونم مثلا بهش بگم بزاره روی 6 مگ یا 7 ؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[QUOTE=FansPitbull;8063920]
    لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..

میتونم مثلا بهش بگم بزاره روی 6 مگ یا 7 ؟
    آره چرا نشه...یکی از آشناهای خودم خطش به خاطر سیم کشی قدیمی نویز داشت نتونست رو 9 مگ کارکنه واسش رو 6 مگ بستن...ضمنا بگو Mode رو از ADSL_g.dmt به ADSL2+ تغییر بدن این دومی خیلی مهم تره.بهتر قبل از اینکه بگی رو 6 یا 7 مگ ببندن Mode رو واست تغییر بدن شاید نویزت برای 9 مگ مناسب شد.

8. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

دوست عزیز خط شما فعلا 4 مگ بسته شده و نویزش خوب هست و حداکثر مقداری که خط شما میکشه 8 مگ هستش
    البته چون مودش رو G.DMT هست نویز یکم بیشتره !! شما بذارید روی +ADSL2 بعد دوباره یه عکس بگیرید(اینجوری نویز بهتر میشه مقدارش )
    منظورتو نمیفهمم .باید برم کدوم بخش ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من از دیشب نمیتونم وارد یه سایت خاص بشم و باید حتما با پیلترشکن وارد شم.سایتش فیلتر نیست که کلا باز نکنه.بدون چیلتر شکن کامل باز نمیکنه اما تا با فیلترشکن میرم،مثل هلو میاد.
    با 2 تا پی سی و یک گوشی هم امتحان کردم،همین مشکل رو دارم
    یک هفته پیش هم اینطوری شده بود اما خود به خود درست شد.
    مشکل از اون سایته یا اینترنت من؟من پینگ گرفتم با سایته،مشکلی نبود و بخوبی reply داد
    می‌تونه از هر کدومش باشه. واضحه که این سایتی که می‌گی تمام فایل‌هاش رو رو سرور خودش میزبانی نمی‌کنه. مثلاً ممکنه اسکریپت‌های جاوا (مثل JQuery و ...) یا عکس‌هاش رو از سرورهای دیگه‌ای بارگذاری می‌کنه. حالا اگه به هر دلیل اون سرورا کند بشن (مشکل خودشون یا مشکلاتی که اینترنت شما با اون سرورها ممکنه پیدا کنه) اون وقت لود شدن سایت اصلی طول می‌کشه یا ناقص انجام می‌شه.

مثال عینیش همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خود سایت نه فی لتره نه مشکلی داره. اما وقتی یه صفحه‌اش رو باز می‌کنی، عکس‌هاش که اکثراً نمایش داده نمی‌شن. یه چند وقتی هم هست که چون بعضی از فایل‌های css یا اسکریپت‌های دیگه‌اش رو سرورهای دیگه‌ای قرار داره که ظاهراً فی لتر شدن، صفحه‌های این سایت به درستی نمایش داده نمی‌شن و چیدمان صفحه به هم می‌ریزه.

ویرایش تکمیلی:
    چون گفتی با فی لتر شکن بدون مشکل بالا می‌آد پس اون سرورهای دیگه مشکلی ندارن. مشکل از اینترنت داخلیه. که یا دسترسی به اون سایت‌ها کند شده یا کلاً آدرس اونا رو فیل تر کرده.
    Last edited by bilmazlar; 14-01-2014 at 13:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

[QUOTE=l30l30y;8063948]
    آره چرا نشه...یکی از آشناهای خودم خطش به خاطر سیم کشی قدیمی نویز داشت نتونست رو 9 مگ کارکنه واسش رو 6 مگ بستن...ضمنا بگو Mode رو از ADSL_g.dmt به ADSL2+ تغییر بدن این دومی خیلی مهم تره.بهتر قبل از اینکه بگی رو 6 یا 7 مگ ببندن Mode رو واست تغییر بدن شاید نویزت برای 9 مگ مناسب شد.
    بهشون گفتم.گفتن زیاد فرقی نداره چون برام در دو حالت تست کرد که ببینه میتونه 9 مگ بزاره یا نه.بهش گفتم بزارم روی 7 مگ گفت من فقط میتونم 4 مگ یا 9 مگ بزارم.بین 4 تا 9 مگ جدید اومدند اجازه ندارم ولی چند هفته دیگه پیگری کنید.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان من از دیشب نمیتونم وارد یه سایت خاص بشم و باید حتما با پیلترشکن وارد شم.سایتش فیلتر نیست که کلا باز نکنه.بدون چیلتر شکن کامل باز نمیکنه اما تا با فیلترشکن میرم،مثل هلو میاد.
    با 2 تا پی سی و یک گوشی هم امتحان کردم،همین مشکل رو دارم
    یک هفته پیش هم اینطوری شده بود اما خود به خود درست شد.
    مشکل از اون سایته یا اینترنت من؟من پینگ گرفتم با سایته،مشکلی نبود و بخوبی reply داد
    تو این چند روزه که هی دارن مسیر هارو تغیر میدن یه همچین ایراداتی پیش میاد!!! مثلا یه سایت بود که با مسیر ترکیه مخابرات نمیرفت ولی الان با مسیر پارس میره و موردی ندارم !!!
    این مورد هم از سایت نیست از اینترنت پیزوری ماست !!! رفع میشه !!!
    منظورتو نمیفهمم .باید برم کدوم بخش ؟
    مودمتون چی هست ؟
    باید از تو قسمت wan برید به قسمت adsl setting اونجا modolasion هارو نشون میده
    برای راهنمایی بهتر عکس بذارید تا بگم چیکار کنید

[QUOTE=FansPitbull;8064085]

بهشون گفتم.گفتن زیاد فرقی نداره چون برام در دو حالت تست کرد که ببینه میتونه 9 مگ بزاره یا نه.بهش گفتم بزارم روی 7 مگ گفت من فقط میتونم 4 مگ یا 9 مگ بزارم.بین 4 تا 9 مگ جدید اومدند اجازه ندارم ولی چند هفته دیگه پیگری کنید.
    من قبلا پرسیدم تو پروفایل اینا 6 مگ وجود نداره !!!(البته پشتیبانی تبریز میگفت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •