تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2794 از 4751 اولاول ... 1794229426942744278427902791279227932794279527962797279828042844289432943794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,931 به 27,940 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من اکو 512 شش ماهه دارم و با این شل کن سفت کنی که شاتل دراورده تهدید کردم که اگر تا 48 ساعت دیگه دانلود شبانه ام به 64k نرسه قردادم روفسخ می کنم ( الان یه 5 روزی هست سرعت شبانه ام به حدود 30 میرسه اما تو روز سرعت بالای 2 مگ)
    اما این تهدید یه جورایی الکی بود چون هر جور که فکر می کنم از شاتل بهتر نمی تونم پیدا کنم قبلا از فن اوا اشتراک 128می گرفتم سرعت شبانه روز روی 14 بود اما اگر تا 48 ساعت دیگه درست نشد اشتراکم رو 128 اش می کنم چون اگه قرار باشه دانلود شبانه نداشته باشم عملا تو روز فرقی بین 128 با 512 وجود نداره

2. این کاربر از Bardia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این قانون ufp شامل دانلود شبانه هم میشه؟ اگه میشه محدودیتش برای آرت 5 چقدره؟
    کسی خبر نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما وضعتون خوبه! من کرمان هستم دهن ما رو این شاتل سرویس کرده! 1 ماه کامل تقریبا شبا میومد رپیدشیر رو می بست بعد استدلال هایی می آوردن خیلی جالبه!اول که می گفت آقا سیستم شما مشکل داره از ساعت 1 شب به بعد قاطی می کنه! گفتم نه بابا! سیستم من کل روز حالش خوبه شب که می شه می زنه به سرش؟ گفت ببینید جناب سایت رپیدشیر این هم بگم یک سایت شناخته شده نیست و مشکل پهنای باند داره! گفتم چرا چرت می گی ! پهنای باند رپیدشیر ان برابر پهنای باند کل ایرانه!!! گفت ببینید مشکل از جانب مخابراته شما Trace بگیرید بگید چه جوریه! گفتم خوب تا سرور اول شاتل می ره بعد تایم اوت می شه! می گه آهان مشکل از مخابراته. مخابرات میاد شب ها رپیدشیر رو بلاک می کنه! گفتم آقا من رو نپیچون توی مخابرات روی CRM دیتا فقط سویچ می شه! اصلا نمی شه آی پی بلاک کرد! الو الو الو جناب ..... بوق اشغال!
    اینم از پشتیبانی! حالا روز ها اومدن سرعت روی 65 ثابته می ره تقریبا ولی شب ها چی بگم! من یک فایل 50 مگی رو 2 روز! 2 روز طول کشید تا دانلود کنم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وضعیت الان شاتل ممکنه همین امروز هم عوض بشه و بشه همونی که قبلا بوده و حتی بدتر

لین لینکی هم که گذاشتی واقعا قیمتاش عالیه.حد اقل هم سطح شاتل هست اما سرعت و قطعی و ... رو نمی دونم
    این که نماینده شهراد هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این قانون ufp شامل دانلود شبانه هم میشه؟ اگه میشه محدودیتش برای آرت 5 چقدره؟
    یهو بگید UFO
    اگر منظورتون fair use policy یا همون FUP هست در دو پست زیر کامل توضیح دادم :

کد:
    کد:
    به قول پارسا این مقایسه ها از پایه اشتباهه و قیاس مع الفارغه
    ما هر وقت همه چیمون مثل امریکا یا کره ی جنوبی شد بعد بیایم اینترنتمونم متل اونا بخوایم
    یادمون نره ما همون کشوری هستیم که به اندازه ی یه کشور 750 میلیونی برق مصرف می کنیم و وزیر ارتباطاتمون معتقده سرعت 64 واسه مردم کافی و ایده آله
    در ضمن قانونمون به خاطر اینکه شبکه های آنلاین نگاه نکنیم اینترنت بالای 128 رو ممنوع کرده
    باز خدا شاتلو خیر بده که خودش سرعتارو بالا تر می بنده
    درسته می گن شارژ زود تر تموم میشه اما اعصابمون خورد نمی شه تا یه سایت باز شه
    بفرمایید این هم خدمت شما که آمریکا رو قابل نمی دونید:

کد:
    فقط به من بگید آذربایجان چیش از ایران سر تره؟
    بخواید واسه پاکستان رو هم تقدیم میکنم ببینید کشوری که توش تروریست پشتک میزنه و ما برای سیل بهشون 100 میلیون دلار کمک میکنیم چقدر پهنای باند ارزونه.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بفرمایید این هم خدمت شما که آمریکا رو قابل نمی دونید:

کد:
    بخواید واسه پاکستان رو هم تقدیم میکنم ببینید کشوری که توش تروریست پشتک میزنه و ما برای سیل بهشون 100 میلیون دلار کمک میکنیم چقدر پهنای باند ارزونه.
    منظورتونو نمی فهمم
    من گفتم اگه اونجا ارزون تر و آزادتره بخاطر اینه که مردم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و هر چی بخوان هزینشو می دن
    منظور اینکه ما در حدی نیستیم که بخوایم خودمونو با امریکا مقایسه کنیم چون نه فقط اینترنت ، بلکه هیچی مون در حد اونا نیست
    Last edited by SaeedEminem2; 21-12-2010 at 00:29.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دلیلش رو از ۱۰۰۰ سال پیش معلوم شده بود
    چون اینجا ایرانه اونجا شده اذربایجان تا موقعی که جز ایران بود همین مثل خودمون بودن

مشکل اصلی هم ربطی به پهنای باند ایرانو این حرفا نداره
    قیمتی هم که میگید ۲ برابره ۴ برابره مطمئنید واقعا بیشتره؟ سایتی چیزی هست که سندیت داشته باشه حرفتون؟
    من فکر کنم تو ایران اینترنت هم بخواد رد بشه حق گمرک و هزار جور حق از روش میگیرن که این قیمت میشه (فان بود این جمله)

اصلا کار شاتل قابل توجیه نیست که سرعتو میاره پایین چطور بهمه داره ۲ مگ میده ازون طرف تا ۴ روز پیش میگفتن چون پهنا باند جواب نمیده مخابرات شلوغه افت سرعت داریم؟ دیگه دروغ بزرگتر از این؟

شما وضعتون خوبه! من کرمان هستم دهن ما رو این شاتل سرویس کرده! 1 ماه کامل تقریبا شبا میومد رپیدشیر رو می بست بعد استدلال هایی می آوردن خیلی جالبه!اول که می گفت آقا سیستم شما مشکل داره از ساعت 1 شب به بعد قاطی می کنه! گفتم نه بابا! سیستم من کل روز حالش خوبه شب که می شه می زنه به سرش؟ گفت ببینید جناب سایت رپیدشیر این هم بگم یک سایت شناخته شده نیست و مشکل پهنای باند داره! گفتم چرا چرت می گی ! پهنای باند رپیدشیر ان برابر پهنای باند کل ایرانه!!! گفت ببینید مشکل از جانب مخابراته شما Trace بگیرید بگید چه جوریه! گفتم خوب تا سرور اول شاتل می ره بعد تایم اوت می شه! می گه آهان مشکل از مخابراته. مخابرات میاد شب ها رپیدشیر رو بلاک می کنه! گفتم آقا من رو نپیچون توی مخابرات روی CRM دیتا فقط سویچ می شه! اصلا نمی شه آی پی بلاک کرد! الو الو الو جناب ..... بوق اشغال!
    اینم از پشتیبانی! حالا روز ها اومدن سرعت روی 65 ثابته می ره تقریبا ولی شب ها چی بگم! من یک فایل 50 مگی رو 2 روز! 2 روز طول کشید تا دانلود کنم!
    دقیقا همین چرندیات رو بهمه میگن شما بهتره هیچ وقت با پشتیبانیه تهران صحبت نکنی بهترین کار با پشتیبانی ای که تو شهرتون هست تماس بگیرید

من نزدیک یه هفته مشکل قطعی اینترنت داشتم تو بعضی ساعات دیشب که دیگه ترکوند ۲۵۰ مگ دانلود کردم(البته فایلهای دانلودی من زیاد نیستن)
    امروز دیدم اصلا سرعت نداره تا ۱۲.۳۰ تحمل کردم رفتم چت انلاین دیدم این یارو اصلا نمیدونه rg45 فرقش با rg11 چی هست زنگ زدم به پشتیبانیه ساری بعد ۵ دقیقه سرعت از ۱۲ پرید رو ۲۴۷ تا الان هم که قطع نشده نتم

منظورتونو نمی فهمم
    من گفتم اگه اونجا ارزون تر و آزادتره بخاطر اینه که مردم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و هر چی بخوان هزینشو می دن
    منظور اینکه ما در حدی نیستیم که بخوایم خودمونو با امریکا مقایسه کنیم چون نه فقط اینترنت ، بلکه هیچی مون در حد اونا نیست
    بله یعنی میگید اونا اصلا فیلم رو به صورت انلاین نمیبینند؟
    این همه سایت های غیر اخلاقی دارن با کیفیت hd و blue ray دارن دانلود نمیکنن؟
    پس ازین سرعت بالا برا چی استفاده میکنند؟
    مثلا برای ایمیل فرستادن؟بازار بورس؟
    وب گردی؟
    بیخیال بابا اونا هم دانلود میکنن
    دقیقا من با شما موافقم حق باشماست اصلا هم نباید خودمونو با امریکا مقایسه کنیم
    باید سرعت روزانه رو با سرعت شبانمون مقایسه کنیم
    Last edited by mohsentanha; 21-12-2010 at 00:40.

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امشب یه نکته جالب توی صحبت یکی از افراد پشتیبانی شاتل کش رفتم:
    سرعت شبانه من جدیدا بعضی شبها روی 256 محدود میشه(اکو 512) و طبق معمول زنگ زدم پشتیبانی و طبق معمول گفت مشکلی نیست و طبق معمول گفت به ما ابلاغ نشده سرعت کسی محدود شده باشه تا اینجا همه چی روی روال عادی شاتله اما یه دفعه یه جمله ازش پرید بیرون: "هیچ محدودیتی وجود نداره مگر برای یه سری مشتریای خاص" که وقتی من گفتم نکنه من هم جزو مشتریهای خاصتون اون گفت: "نه ، اصلا ما توی تهران همچین چیری نداریم!" الان هم طبق معمول بعد از زنگ زدن و تهدید به فسخ ، با یکبار روشن خاموش شدن مودم، سرعتم برگشت به 512! و دقیقا طبق معمول لاگ اون دقایقی که 256 بود سرعتم، از قسمت اتصالات POEEE در سایت شاتل حذف شده!!! که مدرکشم هست و ازش عکس گرفتم.
    خودتون بفهمید توی این شرکت چه خبره!

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اکو 512 شش ماهه دارم و با این شل کن سفت کنی که شاتل دراورده تهدید کردم که اگر تا 48 ساعت دیگه دانلود شبانه ام به 64k نرسه قردادم روفسخ می کنم ( الان یه 5 روزی هست سرعت شبانه ام به حدود 30 میرسه اما تو روز سرعت بالای 2 مگ)
    اما این تهدید یه جورایی الکی بود چون هر جور که فکر می کنم از شاتل بهتر نمی تونم پیدا کنم قبلا از فن اوا اشتراک 128می گرفتم سرعت شبانه روز روی 14 بود اما اگر تا 48 ساعت دیگه درست نشد اشتراکم رو 128 اش می کنم چون اگه قرار باشه دانلود شبانه نداشته باشم عملا تو روز فرقی بین 128 با 512 وجود نداره
    تسلیت عرض میکنم!
    من هم همین کار رو کردم، به جای اینکه سرعت دانلود شب رو درست کنند سرعت روز رو کردن 64kb/s!!!!
    باز که اعتراض کردم گفتن این هدیه! شاتل بوده! دیگه شامل شما نمیشه!!!!
    یعنی عملا اعتراض هم نمیشه کرد!

پ.ن:
    تشکر میکنم که پیام های قبلی من بعد از دیدن مدیران سایت درج نمیشه!!!
    Last edited by kian525; 21-12-2010 at 09:16.

12. این کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان دیشب به ما فاز دادن با eco 128 حدود 4.1 گیگ رایگان دان کردیم.

14. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •