سلام دوستان.
رانژه کردن خط رو آسیاتک چند روزه انجام میده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان.
رانژه کردن خط رو آسیاتک چند روزه انجام میده؟
معمولا 4 تا 7روز طول میکشه.
آسیاتک چرا اینقدر افتضاح؟
یعنی واقعا یک نفر نیست یه این وضع رسیدگی کنه؟
سایت سرور خارجی رو که بعضی موقع ها باز نمی کنه باز بعضی موقع ها هم ارور Service... میده.
جالبش اینجا که سایت های سرویس داخلی رو هم باز نمی کنه فقط سایت هایی که سرور از خود آسیاتک گرفته اند باز می کنه
کلا شده اینترانت، جمع کنند اینترنت تو کننش اینترانت
پول زیاد خرج کنی، محدودت هم کنند، نتونی از اینترنت استفاده کنی ظلم واقعا.
آسیاتک چرا اینقدر افتضاح؟
یعنی واقعا یک نفر نیست یه این وضع رسیدگی کنه؟
سایت سرور خارجی رو که بعضی موقع ها باز نمی کنه باز بعضی موقع ها هم ارور Service... میده.
جالبش اینجا که سایت های سرویس داخلی رو هم باز نمی کنه فقط سایت هایی که سرور از خود آسیاتک گرفته اند باز می کنه
کلا شده اینترانت، جمع کنند اینترنت تو کننش اینترانت
پول زیاد خرج کنی، محدودت هم کنند، نتونی از اینترنت استفاده کنی ظلم واقعا.
زنگ زدم 20117 و موضوع رو مطرح کردم گفتن 20 دقیقه دیگه زنگ بزن تا بررسی کنیم . بعد بیست دقیقه زنگ زدم گفتن بررسی شد و مشکلی نداره . الان زنگ زدم پشتیبانی و گفتم پهنای باند رو باز برگردونن رو 8 مگ اونها هم این کارو انجام دادن ولی باز نویز رفت رو 14 تا 14.5 و بیشتر نشد ؟ حتی از سر خط هم چک کردم فرقی نکرد ! الان اصلا معلوم نیست قبلا خط من با پهنای 8 مگ چطوری نویزش 18 بود حالا نمیکشه و میاد رو 14 ؟ کسی هم پاسخگو نیست ؟
![]()
بیشتر کسایی که از اسیا تک استفاده میکنن بخاطر دانلود شبانه رایگان هست مگر نه مفت هم نمی ارزه . حداقل من یکی که به خاطر دانلود رایگان شبانه سرویس تهیه کردم .
دیتاسنتر اسیاتک این مشکلاتی که بعضی کاربران ADSL اسیاتک دارن رو نداره
![]()
Last edited by and-roid2; 29-03-2016 at 13:14.
نگاه کنید دمن نمیدونم قبلش line attenuation چقدر بوده ولی الان 37 یعنی بیشتر از 10 مگ نمیکشه
میتونید برید به سایت زیر و خودتون تخمینشو ببینید،ولی خب این سایتت تخمین میزنه،دقیق نمیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مودم هم گفته تا 10 مگ نمیکشه خطتون
شما میتونید تا 10 مگ هم ببیندید ولی اینطوری نویز میاد روی 6 یا 7 و احتمال قطعی میره بالا
راستی یکی از دوستان میگفت خود شرکت های با بی رس هم میتونن نویزو دستکاری کنند
دیگه نمیدونم شرکت اینکارو کرده یا نه
فقط یه سوال line atenuation قبلا 37 بوده یا کمتر؟
امرور (تا الان) اون مشکل کذایی قطعیهای چند ثانیه اتفاق نیافتاده! یعنی حل شده؟!
شما و دیگر دوستانی که مشکل Service Unavailable رو دارند ؛ حتما حتما برید سایت 195 و از این شرکت کلاهبردار شکایت کنید و اگر پیچوندنتون ، تجدید نظر های بعدی رو هم بزنید و تا آخر پیگیری کنید وگرنه این مشکلات حالا حالاها باقی خواهد ماند!! موضوع شکایت رو هم عدم دسترسی به سرویس های اجتماعی بزنید...
من خودم به شخصه شکایت کردم ولی چون تو عیده هنوز بررسی نکردن!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)