تایید میشه تا تا ساعت 2:30 یک فیلم 400 مگی دانلود کردم همراهش وبگردی هم کردم .
یه E-book هم دانلود کردم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تایید میشه تا تا ساعت 2:30 یک فیلم 400 مگی دانلود کردم همراهش وبگردی هم کردم .
یه E-book هم دانلود کردم![]()
من كه ديگه قيد رايگان شبانه رو زدم چون چند شبه سرعت از 30 بالاتر نميره ،بعد از كلي چت كردن با مسئولش به اين نتيجه ي خيلي مهم رسيدم كه سرعت 30 براي پهناي باندي كه بين 10 نفر به اشتراك گذاشته شده كاملا طبيعي مي باشد!! به نظر من هر چيزي كه ميخايد دانلود كنيد اگر امكانش هست بخريدش مثلا با 5000 كه پول يه گيگ ترافيك هست ميشه 5 تا DVD خريد كه تو هركدوم 4.7 گيگ اطلاعات هست ...از اون گذشته اصلا 6 ساعت وقت گذاشتن براي 400-500 مگ هيچ جوره به صرفه نيست نه به بيخوابيش مي ارزه نه به اعصاب خورد شدنش البته پول برقش زياد نميشه چون اگه مثلا مانيتور (مثل مال من كه يه مانيتور معمولي هست) 70 وات و cpu هم مثلا 120 وات مصرف كنه 6 ساعت مصرف كامپيوتر ميشه مثلا 6 تا 200 وات يعني 1.2 كيلووات كه هر كيلووات هم 45 تومنه پس مصرف برقش براي يه شب زياد نميشه از اون مهم تر بيخوابي و ضرري كه براي بدن داره ...
ولي در كل اين دليل نميشه كه هرشب نصف سرعت استاندارد رو بدزدن!!![]()
بابا شبو بيخيال روزو بچسب من شنيدم ميخوان سرعت 8مگ بدن
بابا اینا تو 128 موندن اخه چجوری میخوان 8 مگ بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 اکو - جدیدا دان استریم رو بردن روی 2.5 مگ ولی روی دانلود خوبه وبگردی هنوز کنده!
با سلام
من اکو 512 دارم و شب ها به مدت یک هفته است از 30بالاتر نمی رود ولی روز ها عالی است آیا برای بقیه هم همین طور است (اصفهان)
خیر ، بنده یکسالی هست که ADSL دارم . قبلاً از پیشگامان داشتم ، بعد رفتم سراغ آسیاتک ، الانم حدود 4 ماهه اومدم شاتل
پس همچین تازه کارم نیستم ! پیشگامان و آسیاتک ، هردو ، سرعت رو روی استانداردی که تعیین شده به مشترکین میدن + قطعی خیلی زیاد !
اما خداییش این 4 ماه که شاتل گرفتم قطعیش اونقدی نبوده که بشه بهش گفت مشکل ! + اینکه سرعت از روز اولی گرفتم فراتر از انتظارم بود . چه 3 ماه پیش که 512 اکو داشتم ، چه این 3 ماهی که 128 اکو دارم
شما صبانت رو مثال میزنین ، اما همین صبا هم مشکلات مخصوص خودشو داره و همیشه اینطور عالی نبود ، همونطور که در زیر میبینید ، دوستمون بهش اشاره کرده :
تازه تعرفه های شاتل رو نگاه بندازین ، به نظر من از همه سرویس دهنده های اینترنتی ، نرخش بهتره
بنده کارمند و یا بازاریاب شاتل نیستم که بخوام بگم شاتل فرشته ی نجاته و بیاین شاتل بگیرین ! نه ، من هم قبول دارم نقصانی وجود داره و 100 البته باید رفع بشه ، اما نه اینکه بخاطر این چند روز که سرعت ها کمی تغییر کرده ، یا بقول گفتنی نصف شده ، بیایم بزنیم زیر همه چی !!! کمااینکه این اختلال برای منم وجود داشته ( تو پست های قبلیم عنوان کردم ) و امکان داره بازم بوجود بیاد ...
یه سوال دارم ازتون ، آیا اگه سرعت شما مثل تعدادی از دوستان ، شبها روی 200 تا 270 بود ، میومدی بگی شاتل اینه ، شاتل اونه ؟
مسلماً نه !
art 1 سرعت دانلودش چقدره یه جا یه نفر نوشته بود با 117 دانلود میکنه
اخه 8 مگ می خوای چیکار وقتی دانلود محدوده؟ترافیکم گیگی 5 تومن؟
مرض که نداره سرعتش 270 باشه بیاد شکایت کنه![]()
Last edited by moh72; 20-12-2010 at 16:27.
اتفاقا خود شاتل از این که یوزر ها رو از دست بده همچین خوشحال هم نمیشه! نمونه اش من که رفتم تا پای فسخ قرارداد ولی با صحبتی که شد فعلا منصرف شدم، این نشون میده که خودشون هم از این مسئله شاکی هستن!
به نظر من مشکل از همون دروازه ورود اینترنت به ایران شروع میشه، همه جای دنیا دولت ها از شرکت های high tech پشتیبانی میکنند اینجا بهشون گفتن باید خودگردان باشید! خوب اونها هم برای اینکه خرجشون به دخلشون بخوره باید قیمت رو 10 لا 20 لا حساب کنند! وگرنه اگر مثل خیلی جاهای دیگه که بودجه میلیاردی دارن اونها هم ردیف بودجه داشتن الان اینترنت ما هم فوق ارزون بود ما هم 2800 صفحه مطلب ننوشته بودیم!
واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم! از هر چیزی حرف بزنیم به .....ت منتهی میشه که در مورد اون هم نمیشه حرف زد!
من با eco 512 سرعت دانلودم یک هفتس بین 280 تا 300 KB شده!
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)