تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2793 از 4751 اولاول ... 1793229326932743278327892790279127922793279427952796279728032843289332933793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,921 به 27,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

29 آذر که دیشب بود ، سرعتم وقت دانلود شبانه رسید به 180 - 190 !
    دیشب برای خودم رکورد زدم ( 3.250.907KB دانلود ! )

تایید میشه تا تا ساعت 2:30 یک فیلم 400 مگی دانلود کردم همراهش وبگردی هم کردم .
    یه E-book هم دانلود کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران کوچک

پيش فرض

من كه ديگه قيد رايگان شبانه رو زدم چون چند شبه سرعت از 30 بالاتر نميره ،بعد از كلي چت كردن با مسئولش به اين نتيجه ي خيلي مهم رسيدم كه سرعت 30 براي پهناي باندي كه بين 10 نفر به اشتراك گذاشته شده كاملا طبيعي مي باشد!! به نظر من هر چيزي كه ميخايد دانلود كنيد اگر امكانش هست بخريدش مثلا با 5000 كه پول يه گيگ ترافيك هست ميشه 5 تا DVD خريد كه تو هركدوم 4.7 گيگ اطلاعات هست ...از اون گذشته اصلا 6 ساعت وقت گذاشتن براي 400-500 مگ هيچ جوره به صرفه نيست نه به بيخوابيش مي ارزه نه به اعصاب خورد شدنش البته پول برقش زياد نميشه چون اگه مثلا مانيتور (مثل مال من كه يه مانيتور معمولي هست) 70 وات و cpu هم مثلا 120 وات مصرف كنه 6 ساعت مصرف كامپيوتر ميشه مثلا 6 تا 200 وات يعني 1.2 كيلووات كه هر كيلووات هم 45 تومنه پس مصرف برقش براي يه شب زياد نميشه از اون مهم تر بيخوابي و ضرري كه براي بدن داره ...
    ولي در كل اين دليل نميشه كه هرشب نصف سرعت استاندارد رو بدزدن!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا شبو بيخيال روزو بچسب من شنيدم ميخوان سرعت 8مگ بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابا اینا تو 128 موندن اخه چجوری میخوان 8 مگ بدن.

5. این کاربر از m0jtaba370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه paymanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویس 512 اکو - جدیدا دان استریم رو بردن روی 2.5 مگ ولی روی دانلود خوبه وبگردی هنوز کنده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من اکو 512 دارم و شب ها به مدت یک هفته است از 30بالاتر نمی رود ولی روز ها عالی است آیا برای بقیه هم همین طور است (اصفهان)

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

2حالت داره یا تازه adsl گرفتی یا کارمند شاتلی.
    اخه عزیز من فکر میکنی فقط شاتل مثلا روی سرعت 128 بیشتر از سرعت اسمی به مشترکاش میده؟یه سر به پارس انلاین و صبانت بزن ببین روزانشون سرعت چنده.
    رفیق خود من 128 صبانت داره اکثر شبا سرعتش بالای 120 کیلوبایت بر ثانیه هست.روزا هم که سرعت بالاتر ازینه
    خیر ، بنده یکسالی هست که ADSL دارم . قبلاً از پیشگامان داشتم ، بعد رفتم سراغ آسیاتک ، الانم حدود 4 ماهه اومدم شاتل
    پس همچین تازه کارم نیستم ! پیشگامان و آسیاتک ، هردو ، سرعت رو روی استانداردی که تعیین شده به مشترکین میدن + قطعی خیلی زیاد !
    اما خداییش این 4 ماه که شاتل گرفتم قطعیش اونقدی نبوده که بشه بهش گفت مشکل ! + اینکه سرعت از روز اولی گرفتم فراتر از انتظارم بود . چه 3 ماه پیش که 512 اکو داشتم ، چه این 3 ماهی که 128 اکو دارم
    شما صبانت رو مثال میزنین ، اما همین صبا هم مشکلات مخصوص خودشو داره و همیشه اینطور عالی نبود ، همونطور که در زیر میبینید ، دوستمون بهش اشاره کرده :

من قبلا صبا داشتم سرعت روزش 300 بود ، بی نوسان و حتی یه بار هم قطعی نداشتم
    اما شب از ساعت رایگان که 3 بود سرعت از 1 کیلو بایت بالا تر نمی رفت و مجبور می شدم از دایل آپ که پر سرعت تر !!! بود استفاده کنم. تازه با اینکه با همون یوزر خودم کانکت بودم و عملا رایگان حساب نمی شد
    شاتل با بی نهایت عیب و ایرادی که داره از بقیه بهتره
    چون بقیه بی نهایت 1+ ایراد دارن
    تازه تعرفه های شاتل رو نگاه بندازین ، به نظر من از همه سرویس دهنده های اینترنتی ، نرخش بهتره
    بنده کارمند و یا بازاریاب شاتل نیستم که بخوام بگم شاتل فرشته ی نجاته و بیاین شاتل بگیرین ! نه ، من هم قبول دارم نقصانی وجود داره و 100 البته باید رفع بشه ، اما نه اینکه بخاطر این چند روز که سرعت ها کمی تغییر کرده ، یا بقول گفتنی نصف شده ، بیایم بزنیم زیر همه چی !!! کمااینکه این اختلال برای منم وجود داشته ( تو پست های قبلیم عنوان کردم ) و امکان داره بازم بوجود بیاد ...
    یه سوال دارم ازتون ، آیا اگه سرعت شما مثل تعدادی از دوستان ، شبها روی 200 تا 270 بود ، میومدی بگی شاتل اینه ، شاتل اونه ؟
    مسلماً نه !

9. این کاربر از Saeid Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

art 1 سرعت دانلودش چقدره یه جا یه نفر نوشته بود با 117 دانلود میکنه

اخه 8 مگ می خوای چیکار وقتی دانلود محدوده؟ترافیکم گیگی 5 تومن؟

یه سوال دارم ازتون ، آیا اگه سرعت شما مثل تعدادی از دوستان ، شبها روی 200 تا 270 بود ، میومدی بگی شاتل اینه ، شاتل اونه ؟
    مسلماً نه !
    مرض که نداره سرعتش 270 باشه بیاد شکایت کنه
    Last edited by moh72; 20-12-2010 at 16:27.

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا خود شاتل از این که یوزر ها رو از دست بده همچین خوشحال هم نمیشه! نمونه اش من که رفتم تا پای فسخ قرارداد ولی با صحبتی که شد فعلا منصرف شدم، این نشون میده که خودشون هم از این مسئله شاکی هستن!
    به نظر من مشکل از همون دروازه ورود اینترنت به ایران شروع میشه، همه جای دنیا دولت ها از شرکت های high tech پشتیبانی میکنند اینجا بهشون گفتن باید خودگردان باشید! خوب اونها هم برای اینکه خرجشون به دخلشون بخوره باید قیمت رو 10 لا 20 لا حساب کنند! وگرنه اگر مثل خیلی جاهای دیگه که بودجه میلیاردی دارن اونها هم ردیف بودجه داشتن الان اینترنت ما هم فوق ارزون بود ما هم 2800 صفحه مطلب ننوشته بودیم!

واقعا دیگه نمیدونم چی باید بگم! از هر چیزی حرف بزنیم به .....ت منتهی میشه که در مورد اون هم نمیشه حرف زد!

12. 2 کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با eco 512 سرعت دانلودم یک هفتس بین 280 تا 300 KB شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •