تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2793 از 3745 اولاول ... 179322932693274327832789279027912792279327942795279627972803284328933293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,921 به 27,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن :

خط من رو 8 مگ بسته شده و مودم نشون میده تا 10 مگ هم ظرفیت داره و نویز من رو 17 و 18 بود و سایتها راحت باز میشد و هیچ مشکلی نداشتم سرعت دانلود داخل شبکه هم تا 900 میکشید و خارجی هم 500 تا . حالا یکدفعه نویز رفت رو 10 تا 11 و هی اینترنت قطع و وصل میشد و چراغ های ای دی اس ال و اینترنت مودم خاموش و بعد مدتی روشنم میشد ! با پشتیبانی تماس و مسئله رو بیان کردم ولی گفتن تا نری از سر در ورودی خونه مودم رو وصل نکنی نمیفهمیم مشکل از کجاست ! منم همین کارو انجام دادم بازم فرق نکرد نویز رو 11 بود باز زنگ زدم و گفتم الان از سر در ورودی خط تلفن وصل کردم و باز ایراد داره و پشتیبانی باز راهی پیدا نکرد و خودش هم مونده بود مجبور شد خط اینترنت رو روی 6 مگ ببنده . حالا درست شد و نویز رفت رو 19 تا 20 و قطع و وصلی از بین رفت . حالا من که نفهمیدم مشکل کار از کجا بود اگه از پهنای باندی که بسته بودن بود پس چرا تا دیروز کار میکرد و یکدفعه نویز افتاد پایین ؟ الان دوباره نمیشه رو 8 مگ ببندن ؟ والا خط من و سیم کشی من مشکل نداره هر چی هست از خودشون یا مرکز مخابراتی هست . الان اخه من مثلا پول سرویش شهاب رو دادم ولی دارم به جای 10 مگ از 6 مگ استفاده میکنم !

به نظرم شما نباید کوتاه میومدین .
    این اتفاق زمستون امسال برا من هم افتاد که یه دفعه لینک مدم رفت .
    زنگ زدم بهشون و اونا هم بعد از اصرار من یه پیگیری برا مخابرات فرستادن . اول از مخابرات پورت رو چک کردن که دیدن سالمه.بعدا هم مهندس مخابرات اومد و کامل خط رو چک کرد و گفت مشکل از سیم کشی خونتونه !
    منم رفتم یکم پریز های تلفن رو گشتم دیدم بعلههه اشتباهی شارژ رو زده بودن رو پریز تلفن و همینطوری مونده بود .
    اونو که در آوردم مشکل حل شد !

الان شما هم چک کنین ببینین مشکل از خونه نباشه . اگه نبود زنگ بزنین بهشون بگین قشنگ بررسی کنن و سرعتتون رو برگردونن به حالت اول .

براپشتیبان های آسیاتک فقط باید اصرار کرد و پافشاری .... وگرنه قبول نمیکنن !

حتی میتونین حضوری برین یا زنگ بزنین خرابی تلفن و اونجا بگین هر وقت بارون میاد رو خطم نویز میوفته . توجه کنین اگه فقط اینترنت رو بگین اونا قبول نمیکنن . باید بگین رو تلفن نویز میوفته و صدام به خودم برمیگرده و ... بیاین کافو شماره من رو چک بکنین . اونا خودشون ترتیبش رو میدن و شما هم راحت میشی از این نویز .
    Last edited by ehsan-75; 28-03-2016 at 19:04.

2. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظرم شما نباید کوتاه میومدین .
    این اتفاق زمستون امسال برا من هم افتاد که یه دفعه لینک مدم رفت .
    زنگ زدم بهشون و اونا هم بعد از اصرار من یه پیگیری برا مخابرات فرستادن . اول از مخابرات پورت رو چک کردن که دیدن سالمه.بعدا هم مهندس مخابرات اومد و کامل خط رو چک کرد و گفت مشکل از سیم کشی خونتونه !
    منم رفتم یکم پریز های تلفن رو گشتم دیدم بعلههه اشتباهی شارژ رو زده بودن رو پریز تلفن و همینطوری مونده بود .
    اونو که در آوردم مشکل حل شد !

الان شما هم چک کنین ببینین مشکل از خونه نباشه . اگه نبود زنگ بزنین بهشون بگین قشنگ بررسی کنن و سرعتتون رو برگردونن به حالت اول .

براپشتیبان های آسیاتک فقط باید اصرار کرد و پافشاری .... وگرنه قبول نمیکنن !

حتی میتونین حضوری برین یا زنگ بزنین خرابی تلفن و اونجا بگین هر وقت بارون میاد رو خطم نویز میوفته . توجه کنین اگه فقط اینترنت رو بگین اونا قبول نمیکنن . باید بگین رو تلفن نویز میوفته و صدام به خودم برمیگرده و ... بیاین کافو شماره من رو چک بکنین . اونا خودشون ترتیبش رو میدن و شما هم راحت میشی از این نویز .
    تشکر دوست عزیز . ولی از نظر سیم کشی منزل مشکلی نیست چون گفتم که کلا سیم کشی رو قطع کردم و مستقیم از سر در ورودی منزل با یک سیم اوردم داخل و از اونجا فقط به یک پریز دادم که تلفن خونه و مودم به اون وصله . دیگه اصلا به جایی سیم ندادم . سیم رو هم جدا اوردم به صورت رو کار تا با سیم کشی برق تداخل نداشته باشه . الان منزل یک پریز به تلفن وصله . این خرابی تلفن باید به چه شماره ای زنگ بزنم ؟ وقت اداری دارن ؟ یا نه الان میشه تماس گرفت ؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تشکر دوست عزیز . ولی از نظر سیم کشی منزل مشکلی نیست چون گفتم که کلا سیم کشی رو قطع کردم و مستقیم از سر در ورودی منزل با یک سیم اوردم داخل و از اونجا فقط به یک پریز دادم که تلفن خونه و مودم به اون وصله . دیگه اصلا به جایی سیم ندادم . سیم رو هم جدا اوردم به صورت رو کار تا با سیم کشی برق تداخل نداشته باشه . الان منزل یک پریز به تلفن وصله . این خرابی تلفن باید به چه شماره ای زنگ بزنم ؟ وقت اداری دارن ؟ یا نه الان میشه تماس گرفت ؟
    دقیقا بیرون در باید مودم وصل و چک بشه(که به نظر میاد مامور اینکارو کرده و میگه اوکی هست) و بعد دقیقا تو سردر وروردی مستقیم دوباره چک بشه.

اگر این دو محل تست بشه شاید بشه تشخیص داد ایراد کجاست.

خرابی رو هم فک کنم تا بیرون خونه مخابرات مسئوله ولی از در به اونور باید به سیمکش بگی

5. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

117 زنگ بزن حضوری هم میتونی بری

فقط حواست باشه که حتما تلفن خش خش داشته باشه تا براد درست کنه

آخه تلفن ما هر ازگاهی خش خش داشت و اینم موقعی می اومد که خش خش نداشتت از شانس ما

آخر سر نمیدونم چطور شد خش خش تلفن درست شد

یه بار هم حضوری رفتم ولی انگار نه انگار

ولی بعضی از دوستان خوشبختانه مامور مخابراتشون آدم خوبی بوده از زیر کار درو نبوده و پیگیر مشکلشون بوده

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

کسی نتش قطع نیست ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ؛ اوکیه ولی سرعت محدود!

10. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مودم به مرکز مخابراتی وصل اما چراغ نت خاموش !

12. این کاربر از akhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم به مرکز مخابراتی وصل اما چراغ نت خاموش !
    اگر که لینک دارید ولی چراغ ADSL خاموشه ، ممکنه که کانفیگ مودمتون پاک شده باشه! ببینید مودم کانفیگه یا نه!

14. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

از مودم مطمئنم اما از شرکت . . .

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سرعت دان صبحانه اسیاتک
    5روزه شده 30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •