تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2792 از 4751 اولاول ... 1792229226922742278227882789279027912792279327942795279628022842289232923792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,911 به 27,920 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه ما عادت کردیم به کم قانع باشیم!
    برادر من! برو ببین با این 20 تومنی که من برای سرویس مثلا 512 و 3 گیگ! حجم دانلود در ماه پرداخت میکنم چه سرویس هائی میتونی بگیری!
    با 60 تومن میتونی سرویس 1 گیگ! با حجم نا محدود داشته باشی! سرویس 4 مگ نامحدود به همراه کرایه خونه ارائه میشه! یعنی در اصل مجانیه!
    مردم توی خیابون های سئول (که تا 40 سال پیش 100 پله پائین تر از تهران ما بود!) wifi با سرعت 4 مگ مجانی دارن!

یعنی چی دانلود غیر ضروری؟! اگر به حرف شما باشه که باید بگیم اصلا چرا اینترنت میگیرید؟! اصلا چرا کامپیوتر دارید؟!

یک کمی منطقی تر با مسئله برخورد کنید! همین طرز فکر ها هست که یوزر خونگی رو به سرعت 128 محدود کرده و جلوی افزایش سرعت رو میگیره!
    به نظرم شما خیلی احساسی به قضیه نگاه می کنی و اسمشو گذاشتی منطق
    چون اونا فرهنگشو دارن
    چون سطح در آمدشون از ما خیلی بیشتره
    چون سئول الکترونیک ترین شهر دنیاست و به همچین اینترنتی احتاج داره که برنامه هاش بچرخه
    که از رفت و آمد کم کنه هم پول به سوخت نده هم هوارو آلوده نکنه
    نه این که بشینن فیلم و بازی دانلود کنن
    خود شما کامپیوتر و اینترنتو واسه چی می خوای؟

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا وقتی درامد ها به ریال هست کسی حق نداره شرایط این خراب شده رو با امریکا مقایسه کنه
    در ضمن پیش کشیدن بحث قانون کپی رایت از بی منطق طریق و بی مورد ترین بحث هایی هست که دوستان انجام میدن
    درامد سالانه یک خانواده ایرانی چنده؟میتونه 300000 تومن بده برای ویندوز 7 التیمیت اصل؟
    آره ما باید خودمون رو با یه کشور حاشیه خلیج فارس یا کشور های آسیای شرقی مقایسه کنیم تا آمریکا
    الان دارم از مدیا فایر میگیرم سرعت 8 کیلوبایت هست
    اینطوری با این پول برق که گرون شده به دانلود شبانه نمیشه فکر کرد

3. 3 کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به قول پارسا این مقایسه ها از پایه اشتباهه و قیاس مع الفارغه
    ما هر وقت همه چیمون مثل امریکا یا کره ی جنوبی شد بعد بیایم اینترنتمونم متل اونا بخوایم
    یادمون نره ما همون کشوری هستیم که به اندازه ی یه کشور 750 میلیونی برق مصرف می کنیم و وزیر ارتباطاتمون معتقده سرعت 64 واسه مردم کافی و ایده آله
    در ضمن قانونمون به خاطر اینکه شبکه های آنلاین نگاه نکنیم اینترنت بالای 128 رو ممنوع کرده
    باز خدا شاتلو خیر بده که خودش سرعتارو بالا تر می بنده
    درسته می گن شارژ زود تر تموم میشه اما اعصابمون خورد نمی شه تا یه سایت باز شه

5. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم شما خیلی احساسی به قضیه نگاه می کنی و اسمشو گذاشتی منطق
    چون اونا فرهنگشو دارن
    چون سطح در آمدشون از ما خیلی بیشتره
    چون سئول الکترونیک ترین شهر دنیاست و به همچین اینترنتی احتاج داره که برنامه هاش بچرخه
    که از رفت و آمد کم کنه هم پول به سوخت نده هم هوارو آلوده نکنه
    نه این که بشینن فیلم و بازی دانلود کنن
    خود شما کامپیوتر و اینترنتو واسه چی می خوای؟
    شما متاسفانه متوجه صحبت من نشدی!
    چرا سئول الکترونیک ترین شهر دنیا شد؟ چرا وقتی میشه به قول شما با گسترش شبکه ها جلوی رفت و آمد های غیر ضروری رو گرفت این کار انجام نمیشه؟! چرا من و شما باید بشینیم توی ماشین تک نفره هی از این طرف شهر بریم اون طرف شهر برای 1 امضاء؟

ببین دوست عزیز، همه چیز مثل حلقه های زنجیر به هم ارتباط داره! اینترنت رو میخرن 1 تومن میفروشن به شرکت های PAP 10 تومن چرا که شرکت زیر ساختار باید خودکفا باشه! این شرکت هام از این قیمتهائی که الان دارن میدن نمیتونند پائین تر ارائه کنند چون خصوصی هستن و باید اموراتشون بگذره! در نتیجه قیمت تموم شده شبکه میره بالا و محدود میشه، پس همه نمیتونند بهش دسترسی داشته باشین پس گسترش خدمات الکترونیک محدود میشه، و . . . . میشه شرایطی که 20 روز تهران توی دود خفه میشه!

شما اینترنت رو در حد دانلود نبین! تا اعتراض میکنیم افرادی مثل شما میگن چرا دانلود میکنید! به خدا فقط دانلود نیست! یک کمی مطالعه کنید، چرا کشوری مثل ترکیه میاد توی 10 سال 35 میلیارد دلار در شبکه های زیرساخت و اینترنت و موبایل سرمایه گذاری میکنه؟ نتیجه این سرمایه گذاری میشه نمایشگاه استانبول در مورد ارتباطات که سودش به شرکت های خصوصی ترک میرسه و بعد هم به کشورشون!

در ازاء 1 دلار که توی این رشته سرمایه گذاری بشه تا 2.5 دلار برداشت میکنند! از سالها قبل ما قراره ماهواره خودمون رو بفرستیم فضا! هر سال هم اسمش عوض میشه! امید، مصباح و . . . ترک ها و عربستان دارن موقعیت هائی که ما سالها قبل رزرو کردیم از ما میگیرن و با ارائه سرویس ارزش افزوده کشورشون رو ثروتمند تر میکنند!

حالا شما بشین بگو چرا دانلود میکنید!
    Last edited by kian525; 20-12-2010 at 07:24.

7. 3 کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

از 22 تا 25 آذر برای منم سرعت تو شب از 30 - 35 بالاتر نمیرفت
    از 26 تا 28 آذر برگشت رو روال عادی
    29 آذر که دیشب بود ، سرعتم وقت دانلود شبانه رسید به 180 - 190 !
    دیشب برای خودم رکورد زدم ( 3.250.907KB دانلود ! )
    اما از همه اینا بگذریم ، خداییش شاتل چه سرعت پایین ، چه بالا ، سرعتش خوبه
    2 ماه پیش 512 داشتم ، سرعتم تو روز 70 - 75 بود و تو شب 65 ، در صورتی که سرعت استاندارد من باید 64 میبود ، پس بیشتر بهم میدادن
    حالا هم که 2 ماهه 128 گرفتم ، سرعت تو روز 60 ( البته تو این چند وقته رسیده به 270 ) و تو شب 50 -55 ( بطور معمول ) هستش ، در صورتی که باید چه روز ، چه شب 16 باشه ، کمااینکه تو اکثر شرکت های خدمات اینترنتی این مسئله اعمال میشه ، از جمله شرکت پیشگامان
    یکم انصاف داشته باشین و بجای اینهمه منفی بافی ، منطقی فکر کنین

9. این کاربر از Saeid Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

از 22 تا 25 آذر برای منم سرعت تو شب از 30 - 35 بالاتر نمیرفت
    از 26 تا 28 آذر برگشت رو روال عادی
    29 آذر که دیشب بود ، سرعتم وقت دانلود شبانه رسید به 180 - 190 !
    دیشب برای خودم رکورد زدم ( 3.250.907KB دانلود ! )
    اما از همه اینا بگذریم ، خداییش شاتل چه سرعت پایین ، چه بالا ، سرعتش خوبه
    2 ماه پیش 512 داشتم ، سرعتم تو روز 70 - 75 بود و تو شب 65 ، در صورتی که سرعت استاندارد من باید 64 میبود ، پس بیشتر بهم میدادن
    حالا هم که 2 ماهه 128 گرفتم ، سرعت تو روز 60 ( البته تو این چند وقته رسیده به 270 ) و تو شب 50 -55 ( بطور معمول ) هستش ، در صورتی که باید چه روز ، چه شب 16 باشه ، کمااینکه تو اکثر شرکت های خدمات اینترنتی این مسئله اعمال میشه ، از جمله شرکت پیشگامان
    یکم انصاف داشته باشین و بجای اینهمه منفی بافی ، منطقی فکر کنین
    2حالت داره یا تازه adsl گرفتی یا کارمند شاتلی.
    اخه عزیز من فکر میکنی فقط شاتل مثلا روی سرعت 128 بیشتر از سرعت اسمی به مشترکاش میده؟یه سر به پارس انلاین و صبانت بزن ببین روزانشون سرعت چنده.
    رفیق خود من 128 صبانت داره اکثر شبا سرعتش بالای 120 کیلوبایت بر ثانیه هست.روزا هم که سرعت بالاتر ازینه

11. 2 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما متاسفانه متوجه صحبت من نشدی!
    چرا سئول الکترونیک ترین شهر دنیا شد؟ چرا وقتی میشه به قول شما با گسترش شبکه ها جلوی رفت و آمد های غیر ضروری رو گرفت این کار انجام نمیشه؟! چرا من و شما باید بشینیم توی ماشین تک نفره هی از این طرف شهر بریم اون طرف شهر برای 1 امضاء؟

ببین دوست عزیز، همه چیز مثل حلقه های زنجیر به هم ارتباط داره! اینترنت رو میخرن 1 تومن میفروشن به شرکت های PAP 10 تومن چرا که شرکت زیر ساختار باید خودکفا باشه! این شرکت هام از این قیمتهائی که الان دارن میدن نمیتونند پائین تر ارائه کنند چون خصوصی هستن و باید اموراتشون بگذره! در نتیجه قیمت تموم شده شبکه میره بالا و محدود میشه، پس همه نمیتونند بهش دسترسی داشته باشین پس گسترش خدمات الکترونیک محدود میشه، و . . . . میشه شرایطی که 20 روز تهران توی دود خفه میشه!

شما اینترنت رو در حد دانلود نبین! تا اعتراض میکنیم افرادی مثل شما میگن چرا دانلود میکنید! به خدا فقط دانلود نیست! یک کمی مطالعه کنید، چرا کشوری مثل ترکیه میاد توی 10 سال 35 میلیارد دلار در شبکه های زیرساخت و اینترنت و موبایل سرمایه گذاری میکنه؟ نتیجه این سرمایه گذاری میشه نمایشگاه استانبول در مورد ارتباطات که سودش به شرکت های خصوصی ترک میرسه و بعد هم به کشورشون!

در ازاء 1 دلار که توی این رشته سرمایه گذاری بشه تا 2.5 دلار برداشت میکنند! از سالها قبل ما قراره ماهواره خودمون رو بفرستیم فضا! هر سال هم اسمش عوض میشه! امید، مصباح و . . . ترک ها و عربستان دارن موقعیت هائی که ما سالها قبل رزرو کردیم از ما میگیرن و با ارائه سرویس ارزش افزوده کشورشون رو ثروتمند تر میکنند!

حالا شما بشین بگو چرا دانلود میکنید!
    قربون دهنت
    پس دیدی که کار از پایه مشکل داره
    حرف منم اینه که این همه مشکل ، خود به خود هم حل نمی شه، کسی هم نمی آد مشکلات مارو حل کنه
    پس باید خودمون دست به کار شیم. لازم نیست احدی رو اصلاح کنیم چون واقعا نمی شه
    هرکی فقط خودشو اصلاح کنه کشور گلستان میشه ( انشاالله تا سال 3010 محقق میشه )
    من جمعا تو این یک سال و 5 روزی که مشترک شاتل بودم 100 گیگ دانلود نکردم
    یعنی میانگین شبی زیر 300 مگ . هر شب هم دانلود کردم

2حالت داره یا تازه adsl گرفتی یا کارمند شاتلی.
    اخه عزیز من فکر میکنی فقط شاتل مثلا روی سرعت 128 بیشتر از سرعت اسمی به مشترکاش میده؟یه سر به پارس انلاین و صبانت بزن ببین روزانشون سرعت چنده.
    رفیق خود من 128 صبانت داره اکثر شبا سرعتش بالای 120 کیلوبایت بر ثانیه هست.روزا هم که سرعت بالاتر ازینه
    من قبلا صبا داشتم سرعت روزش 300 بود ، بی نوسان و حتی یه بار هم قطعی نداشتم
    اما شب از ساعت رایگان که 3 بود سرعت از 1 کیلو بایت بالا تر نمی رفت و مجبور می شدم از دایل آپ که پر سرعت تر !!! بود استفاده کنم. تازه با اینکه با همون یوزر خودم کانکت بودم و عملا رایگان حساب نمی شد
    شاتل با بی نهایت عیب و ایرادی که داره از بقیه بهتره
    چون بقیه بی نهایت 1+ ایراد دارن

13. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربون دهنت
    پس دیدی که کار از پایه مشکل داره
    حرف منم اینه که این همه مشکل ، خود به خود هم حل نمی شه، کسی هم نمی آد مشکلات مارو حل کنه
    پس باید خودمون دست به کار شیم. لازم نیست احدی رو اصلاح کنیم چون واقعا نمی شه
    هرکی فقط خودشو اصلاح کنه کشور گلستان میشه ( انشاالله تا سال 3010 محقق میشه )
    من جمعا تو این یک سال و 5 روزی که مشترک شاتل بودم 100 گیگ دانلود نکردم
    یعنی میانگین شبی زیر 300 مگ . هر شب هم دانلود کردم
    هي ميخوام بحث 30يا30 نشه نميذاريد.يعني چي خودمون رو اصلاح كنيم؟چرا دولت خودش رو اصلاح نميكنه؟چرا مسئولين خودشون رو اصلاح نكنن؟دولت مياد برق رو گرون ميكنه ميگه صرفه جويي كنيد.نان رو گرون ميكنه ميگه صرفه جويي كنيد.گاز رو گرون ميكنه بنزين رو گرون ميكنه ميگه مصرف نكنيد.هر چي زدن تو سرمون ما هم چيزي نگفتيم.بلا نسبت مثل گوسفند وايساديم هر بلايي ميخوان سرمون ميارن.بلايي سر مردم آوردن كه همه مثل عصر حجر فقط به فكر تامين نيازهاي اوليشون باشن و به چيز ديگه اي نتونن فكر كنن.تا وقتي كسي شب و روز مشغول كار و درآوردن يه لقمه نون باشه كه به زن و بچش بده ديگه كجا دنبال فكر و ايده جديد و پيشرفت كشوره؟كسي كه شب و روز فكر سير كردن شكمش و قيمت اجناس و گراني و اين جور چيزاس ديگه فكر مولد و خلاقانه ارائه نميده.فكر خلاق و آزاد وقتي به دست مياد كه انسان دغدغه نيازهاي اوليش رو نداشته باشه.
    اونوقت ما ميتونيم خودمون رو اصلاح كنيم.اونوقت حق داريم بگيم كه بايد صرفه جويي كنيم.

15. 6 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هي ميخوام بحث 30يا30 نشه نميذاريد.يعني چي خودمون رو اصلاح كنيم؟چرا دولت خودش رو اصلاح نميكنه؟چرا مسئولين خودشون رو اصلاح نكنن؟دولت مياد برق رو گرون ميكنه ميگه صرفه جويي كنيد.نان رو گرون ميكنه ميگه صرفه جويي كنيد.گاز رو گرون ميكنه بنزين رو گرون ميكنه ميگه مصرف نكنيد.هر چي زدن تو سرمون ما هم چيزي نگفتيم.بلا نسبت مثل گوسفند وايساديم هر بلايي ميخوان سرمون ميارن.بلايي سر مردم آوردن كه همه مثل عصر حجر فقط به فكر تامين نيازهاي اوليشون باشن و به چيز ديگه اي نتونن فكر كنن.تا وقتي كسي شب و روز مشغول كار و درآوردن يه لقمه نون باشه كه به زن و بچش بده ديگه كجا دنبال فكر و ايده جديد و پيشرفت كشوره؟كسي كه شب و روز فكر سير كردن شكمش و قيمت اجناس و گراني و اين جور چيزاس ديگه فكر مولد و خلاقانه ارائه نميده.فكر خلاق و آزاد وقتي به دست مياد كه انسان دغدغه نيازهاي اوليش رو نداشته باشه.
    اونوقت ما ميتونيم خودمون رو اصلاح كنيم.اونوقت حق داريم بگيم كه بايد صرفه جويي كنيم.
    تایید.
    ما در کل باید یه مقدار بیشتر با حق و حقوق خودمون توی این مملکت آشنا بشیم. جالبه همه جای دنیا دولت و مجلس و ... برای همه کارهاش باید پاسخگوی مردم باشه ولی توی این مملکت برعکسه. حتی طرف اگه کار اشتباهی هم انجام داده باشه بازم به جای استعفا یا حتی یه عذرخواهی ساده از مردم طلب کارم هست. باید یاد بگیریم اینقدر توسری خور نباشیم.
    دوست عزیزی که میای می گی مگه ما همه چیزمون مثل امریکا و کره است که توقع اینترنت پرسرعت مثل اونا داریم، من یه سوالی از شما دارم:
    خوب چرا نباید مثل اونا باشه؟ شما خودت از همین اینترنت شروع کن. اینقدر اعتراض کن که بالاخره به نتیجه برسی. یعنی در حقیقت حق خودت رو بگیری. البته الان بعد از هدفمندی فکر نکنم شاتل حتی همین سرویس ها و سرعتها رو هم بتونه ادامه بده.

17. 4 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سیاست شاتل خیلی ضایع شده
    یسری رو سرعت بالا ساپورت میکنه مثلا برای ۱هفته بعد سرعت اینارو میاره پایین میره سرعت اونایی که پایین بوده رو بالا میبره
    خلاصه بگم یجوری هست که اگه یکی بیاد اینجا بگه سرعتم بده اون یکی میگه سرعت من خوبه
    این سیاست خیلی قدیمیه و بهش تقریبا میشه گفت چرچیلی هست

هیچ کدوم از ارائه دهندگان سرویس اینترنت هم سالم نیستن همشون دارن یجوری دزدی میکنن یکی حجم میدزده یکی سرعتش پایینه یکی دی سی میده شبا

حرف هم نمیشه زد

19. 3 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •