من 10 مگ دارم بدون قندشکن صفحات بزرور باز میشن
همون موقعی هم که صفحات گیر میکنن و باز نمیشن پینگ گرفتم همه آیپی ها پینگ دارن سرعت دانلود هم فوله
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من 10 مگ دارم بدون قندشکن صفحات بزرور باز میشن
همون موقعی هم که صفحات گیر میکنن و باز نمیشن پینگ گرفتم همه آیپی ها پینگ دارن سرعت دانلود هم فوله
من برعکس نرم افزار dumeter رو سیستمم نصبه مدارکو فرستادم برای خوده اسیاتک منتظره تماسم شما اگه به نتیجه ای رسیدی خبر بده
Sent from my LT26w using Tapatalk
چه ربطی به dumeter داره وقتی میگه پین کد نادرسته؟
فرستادن مدارک به آسیاتک = وقت کشی
ظاهرا مشکل شما چیز دیگه ای هست. مشکل من اینه که پین کد تقلبی بهم انداختند نه اینکه از ترافیکم کم شده باشه
Last edited by WhiteHat; 28-03-2016 at 14:52.
اینطور که از تاپیک معلومه بهتره همون صبانت بمونم اسیاتک وضعش خرابه انگار![]()
دقیقا
اره داداش همون جا بمون - اینجا فعلا خوب نیست
از دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن :
خط من رو 8 مگ بسته شده و مودم نشون میده تا 10 مگ هم ظرفیت داره و نویز من رو 17 و 18 بود و سایتها راحت باز میشد و هیچ مشکلی نداشتم سرعت دانلود داخل شبکه هم تا 900 میکشید و خارجی هم 500 تا . حالا یکدفعه نویز رفت رو 10 تا 11 و هی اینترنت قطع و وصل میشد و چراغ های ای دی اس ال و اینترنت مودم خاموش و بعد مدتی روشنم میشد ! با پشتیبانی تماس و مسئله رو بیان کردم ولی گفتن تا نری از سر در ورودی خونه مودم رو وصل نکنی نمیفهمیم مشکل از کجاست ! منم همین کارو انجام دادم بازم فرق نکرد نویز رو 11 بود باز زنگ زدم و گفتم الان از سر در ورودی خط تلفن وصل کردم و باز ایراد داره و پشتیبانی باز راهی پیدا نکرد و خودش هم مونده بود مجبور شد خط اینترنت رو روی 6 مگ ببنده . حالا درست شد و نویز رفت رو 19 تا 20 و قطع و وصلی از بین رفت . حالا من که نفهمیدم مشکل کار از کجا بود اگه از پهنای باندی که بسته بودن بود پس چرا تا دیروز کار میکرد و یکدفعه نویز افتاد پایین ؟ الان دوباره نمیشه رو 8 مگ ببندن ؟ والا خط من و سیم کشی من مشکل نداره هر چی هست از خودشون یا مرکز مخابراتی هست . الان اخه من مثلا پول سرویش شهاب رو دادم ولی دارم به جای 10 مگ از 6 مگ استفاده میکنم !
![]()
Last edited by saber73; 28-03-2016 at 16:52.
چرا از سمت خودشون هم میتونن snr دستکاری کنند برای من این اتفاق افتاده البته من پارس دارم
شما تو شهرتون بارون داره میاد یا نه؟اگر داره بارون میاد احتمالش هست به خاطر بارون باشه
اره دقیقا از وقتی بارون اومده اینطوری شد . سیم کشی من که درسته ماه پیش 50 هزار تومان دادم کلا عوض کردم و جدا برا مودم خودم سیم کشی کردم . کل پریز و سیم های شبکه و مودم رو هم تعویض کردم و جنس نو و خوب انداختم .
خب تو این 1 ماه هر وقت بارون زده اینطوری شده یا نه؟
میدونید snr نسبت سیگنال به نویزیه که از سمت مودم تا تجهیزات مرکزتونه
یعنی اگر مخابرات از مرکز تا خونه شما رو بدجوری کابل کشی کرده که مثلا هر وقت بارون بیاد،آب بره تو کابلا این بلا سر اینترنت میاد
فقط ببینید همیشه بارون می اومد اینطوری میشده یا فقط این بار این مشکل براتون پیش اومده؟
اینم بگم یه نویزگیر هم مخابرات براتون میبنده تو همون مرکزتون،اگر اون هم خراب بشه ممکنه این بلا سرش بیاد،یه چک کنید ببینید تلفن بوقش خش خش نداره
احسنت درست گفتید . هر موقع بارون میاد اینترنتم داغون میشه ولی نه به شدت این بار . البته بعضی مواقع هم وقتی بارون نیست و یا نمیاد هم اینطوری میشه یعنی در کل در هر 3 ماه 2 یا 3 بار این مشکل رو دارم . ولی شما به نکته خوبی اشاره کردین ( نوزگیر مخابرات ) همین دیروز که این بلا سر خط اینترنتم اومد و نویز رفت رو 11 یادمه رفتم گوشی منزل رو بردارم به جایی زنگ بزنم دیدم خود به خود داره میگه شماره مشترک در شبکه موجود نمیباشد در حالی که من اصلا شماره نگرفته بودم و تازه بسم الله گوشی رو ورداشتم تا بگیرم و صدای خش خش زیادی مثل اینکه داشت داخل گوشی بارون میومد و طوفان بود . بعد نیم ساعت باز رفتم سر وقت گوشی دیدم بوق نداره و فقط خش خش شدید میاد .
- - - Updated - - -
احسنت درست گفتید . هر موقع بارون میاد اینترنتم داغون میشه ولی نه به شدت این بار . البته بعضی مواقع هم وقتی بارون نیست و یا نمیاد هم اینطوری میشه یعنی در کل در هر 3 ماه 2 یا 3 بار این مشکل رو دارم . ولی شما به نکته خوبی اشاره کردین ( نوزگیر مخابرات ) همین دیروز که این بلا سر خط اینترنتم اومد و نویز رفت رو 11 یادمه رفتم گوشی منزل رو بردارم به جایی زنگ بزنم دیدم خود به خود داره میگه شماره مشترک در شبکه موجود نمیباشد در حالی که من اصلا شماره نگرفته بودم و تازه بسم الله گوشی رو ورداشتم تا بگیرم و صدای خش خش زیادی مثل اینکه داشت داخل گوشی بارون میومد و طوفان بود . بعد نیم ساعت باز رفتم سر وقت گوشی دیدم بوق نداره و فقط خش خش شدید میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)