تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2791 از 4751 اولاول ... 1791229126912741278127872788278927902791279227932794279528012841289132913791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,901 به 27,910 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام همه ي بچه ها اميدوارم کسي از حرفام ناراحت نشه ولي چه ميشه کرد حرف حق هميشه تلخه کاش به جاي اينکه اينقد حرص و غصه سرعت دانلود شبانه شاتل رو ميخورديم يکمم فرهنگ استفاده از اينترنت رايگان شبها رو ياد ميگرفتيم اخه شما اکثر پستها رو ببينيد يکي نوشته من شبي 5 گيگ دانلود دارم يکي نوشته شبي 3 گيگ يکي نوشته ..... اخه واقعا اکثر اين دانلودها احتياجه به قول معروف کاه از خودمون نيست کاهدون که از خودمونه حالا ديگه چون رايگانه که نبايد خودمونو خفه کنيم با اين وضعيت مالي بدي که اکثر اقشار جامعه دارند مجبوريم از سرويس هاي اشتراکي استفاده کنيم به ضرر اون باباي بدبختي ميشه که واقعا به دانلود کردن نياز داره ولي به خاطر اون شخصي که ميخواد شبي 5 گيگ دانلود(غير ضروري) کنه بايد با سرعت زغالي دانلود کنه اميدوارم کسي از حرفهام ناراحت نشه
    متاسفانه ما عادت کردیم به کم قانع باشیم!
    برادر من! برو ببین با این 20 تومنی که من برای سرویس مثلا 512 و 3 گیگ! حجم دانلود در ماه پرداخت میکنم چه سرویس هائی میتونی بگیری!
    با 60 تومن میتونی سرویس 1 گیگ! با حجم نا محدود داشته باشی! سرویس 4 مگ نامحدود به همراه کرایه خونه ارائه میشه! یعنی در اصل مجانیه!
    مردم توی خیابون های سئول (که تا 40 سال پیش 100 پله پائین تر از تهران ما بود!) wifi با سرعت 4 مگ مجانی دارن!

یعنی چی دانلود غیر ضروری؟! اگر به حرف شما باشه که باید بگیم اصلا چرا اینترنت میگیرید؟! اصلا چرا کامپیوتر دارید؟!

یک کمی منطقی تر با مسئله برخورد کنید! همین طرز فکر ها هست که یوزر خونگی رو به سرعت 128 محدود کرده و جلوی افزایش سرعت رو میگیره!

2. 2 کاربر از kian525 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جدیداً شاتل بخدوش زحمت نمیده صبرکنند تا ساعت 1 بعد پهنای باند را ببندند
    روی سرویسهای ما یک مدت بود ساعت 12 پهنای باند را می بستند حالا دیگه لطف می کنند از ساعت 11:30 می بندند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام همه ي بچه ها اميدوارم کسي از حرفام ناراحت نشه ولي چه ميشه کرد حرف حق هميشه تلخه کاش به جاي اينکه اينقد حرص و غصه سرعت دانلود شبانه شاتل رو ميخورديم يکمم فرهنگ استفاده از اينترنت رايگان شبها رو ياد ميگرفتيم اخه شما اکثر پستها رو ببينيد يکي نوشته من شبي 5 گيگ دانلود دارم يکي نوشته شبي 3 گيگ يکي نوشته ..... اخه واقعا اکثر اين دانلودها احتياجه به قول معروف کاه از خودمون نيست کاهدون که از خودمونه حالا ديگه چون رايگانه که نبايد خودمونو خفه کنيم با اين وضعيت مالي بدي که اکثر اقشار جامعه دارند مجبوريم از سرويس هاي اشتراکي استفاده کنيم به ضرر اون باباي بدبختي ميشه که واقعا به دانلود کردن نياز داره ولي به خاطر اون شخصي که ميخواد شبي 5 گيگ دانلود(غير ضروري) کنه بايد با سرعت زغالي دانلود کنه اميدوارم کسي از حرفهام ناراحت نشه
    چند وقت پیش همینارو گفتم صدای بعضی ها در اومد که ما پول دادیم و حقمونه و فلانه
    بعد هم زود همه چیو با امریکا مقایسه می کنن
    در حالی که اونجا حداقل 90 درصد مردم حتی اگه بخوایم از اجبار و فشار قانون هم حساب کنیم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و نمی شینن فیلم یا بازی یا نرم افزار دانلود کنن
    مثلا سایت ایزو هانت اگه با ویپی ان امریکا امتحان کنیم باز نمی شه
    اگه ما هم به فرهنگی رسیدیم که درست استفاده کنیم و شورشو در نیاریم تو کشور ما هم محدودیت حجمی و ترافیکی برداشته میشه (که خب البته محاله)
    اینجا ما حق داریم که اعتراض کنیم چون وقتی بعضی ها رعایت نکنن شاتل محدودیت هایی میزاره که دودش تو چشم همه میره و حتی ممکنه منجر به برداشته شدن شبانه ی رایگان بشه

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

چند وقت پیش همینارو گفتم صدای بعضی ها در اومد که ما پول دادیم و حقمونه و فلانه
    بعد هم زود همه چیو با امریکا مقایسه می کنن
    در حالی که اونجا حداقل 90 درصد مردم حتی اگه بخوایم از اجبار و فشار قانون هم حساب کنیم قانون کپی رایتو رعایت می کنن و نمی شینن فیلم یا بازی یا نرم افزار دانلود کنن
    مثلا سایت ایزو هانت اگه با ویپی ان امریکا امتحان کنیم باز نمی شه
    اگه ما هم به فرهنگی رسیدیم که درست استفاده کنیم و شورشو در نیاریم تو کشور ما هم محدودیت حجمی و ترافیکی برداشته میشه (که خب البته محاله)
    اینجا ما حق داریم که اعتراض کنیم چون وقتی بعضی ها رعایت نکنن شاتل محدودیت هایی میزاره که دودش تو چشم همه میره و حتی ممکنه منجر به برداشته شدن شبانه ی رایگان بشه
    تا وقتی درامد ها به ریال هست کسی حق نداره شرایط این خراب شده رو با امریکا مقایسه کنه
    در ضمن پیش کشیدن بحث قانون کپی رایت از بی منطق طریق و بی مورد ترین بحث هایی هست که دوستان انجام میدن
    درامد سالانه یک خانواده ایرانی چنده؟میتونه 300000 تومن بده برای ویندوز 7 التیمیت اصل؟

6. 6 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

این پشتیبانی شاتل هم شیرین میزنه ها

8. 2 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هرشب سرعت داره کمتر می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اکو 128 دارم سرعت شبا از 25 بالاتر نمی ره .

اقا فلسفه بافی نکنیم ، من خودم کلی میل اعتراض فرستادم ، دوستانی که معترضن لطف کنن یک میل اعتراض به سرعت شبانه بفرستند بی تاثیر نیست .

تنها 30 ثانیه وقت بذارید ضرری نداره .

ممنون از همه

10. 4 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان این قانون ufp شامل دانلود شبانه هم میشه؟ اگه میشه محدودیتش برای آرت 5 چقدره؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم که گفتم مقایسه ی ما با اونجا اشتباهه
    ما هم درآمدمون هم ارزش پولمون یک دهم اونجاس اما مثلا قیمت بنزینمون با اونجا یکیه
    البته طبق آماری که پارسال یه نماینده ی مجلس داد سطح درآمدمون یک شصت و پنجم امریکاست
    البته خب می گفت با این وجود وضع زندگی مردم اینجا بهتره که انصافا راست می گفت
    در مورد اون 300 هزار تومان آره قبول دارم اما بازم اگه انصاف داشته باشیم خیلی ها می تونن
    حالا 300 هزار که هیچی، یه فیلم 2000 تومانی هم ما حاضر نیستیم بهش پول بدیم
    بعد توقع داریم شاتل بزاره شبی 5 گیگ دانلود کنیم
    اگه ما یک قدم به سمت اصلاح فرهنگ قدم برداریم قول می دم شاتل هم محدودیت هاشو کم می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من Eco512 دارم.آقا این شاتل گندشو دراورده.تا 2هفته پیش همیشه شبا 64 کی دانلود میکردم ولی حدود 4 روز بود که یهو 280 کی دانلود میکرد ولی الان 2 روزه که سرعتش از 15 کی بالاتر نمیره . ولی تو روز واسه پاره کردن ترافیک تا 150 کی هم میره(البته تو این چند روز سرعت دانلودش تو روز با لا رفته)
    قضیه چیه؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تست سرعت سرویس Eco2048 شرکت شاتل دوشنبه 29 آذرماه 1389 ساعت 2 بامداد

واقعاً زحمت شد براتون خیلی عذر می خوام که شبانه داریم استفاده می کنیم.

یه وقت تجهیزاتتون زیر این سرعت بالای پهنای باند ما آسیب نبینه .

15. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •